last rider


mer tävlingar



Länken till tävlingen är bilden, det är bara och klicka!

Jag älskar och retas!

Sitter ute och solar, trycker i mg glass och räknar lite matte. Måste vara klar med denna uppgift tills fredag. Tycker lite synd om ni stackare som är tvunga och vara i skolan idag, FÖR SJÄLV ÄR MAN LEDIG!
Okej jag tycker inte så synd om er. Mest gillar och skryta att jag kan vara hemma och slappa och ni sitter i en varm skola eller på jobbet. Jag vet jag är OND!

Chocklad glass är väldigt gott så där i solen. Lite beöning till mig själv för att jag orkar med den där matteuppgiften! Nej nu ser jag kanppt vad jag skriver eftersom solen ligger på och glassen smäler därför måste jag strunta i detta och trycka i mig mer glass.


A bang a boome boomerang

Efter en vecka med minst sagt usel blogging sk jag försöka uppdatera något så när denna vecka. Startar med en dagens outfit eftersom det var LÄNGE sedan nu.




Tjöja från bomerang
Svarta jeans från cheep monday
svarta läderconverse
tygkasse fran tshirt store

Lite varmt kanske men har ett linne under så kan ta av mig den om jag skulle löka sönder. Perfekt i alla fall på morgonen och kvällen då det inte blivit så varmt.

Tävling

Ja nu tänker jag vara med i sådana här tävlingar igen. Jag menar varför inte? Klicka på bilden för och komma till tävlingen! De är i rätt strl och färgen fungera fin fint så kan lika bra vara med!

RACE!

Ska till stallet och städat rummet det är dagens schema. Vilka bloggmaterial jag har idag att skriva om! Njaaaaa, känner mig lite småsjuk och det är kallt och blåstigt ute (någon som bryr sig?).
Dock inget om hindrar mig från att åka till satllet. Spikkul spakkul (hästen som mer ofta kallas Spikkel, hon har många stöda smeknamn) fick komma ut och gallopera ute igår= GALD PONNY! Jag och Elin racade med dom längs rakbanan, trodde hon skulle bocka så höll en hög hand och vågade inte släppa rikigt. Insåg sen att det inte var något att oroa sig över, hon vill springa så fort som möljigt. Bocka saktar upp fraten, hehhehe!
Nu vill jag att elin ska sicka bilderna hon tog! Spikkel var sjukt söt uppe i sommarhagen!


Valborg

Han aldrig skriva något igår. Gjorde som resten av uppsala annat, att blogga proriteras inte på valborg! Drog till stan vid 12 och sen efter det var det en skön kväll/dag/eftermiddag. Träffade nya och gamla vänner i hum-c, något man måste säga om Uppsala på valborg är att nästan ingen i alla fal inte är osocial och tråkig. Träffade stockholmare, fransmän, göteborgare och massa fler. En sak alla hade gemesamt är att alla var hur snälla och sköna som helst. Valborg ska firas i uppsala så enkelt är det. Uppsala lever upp på valborg!
Varbor är annars är dagen då inget tycker det är "luffigt" och skabbigt att sitta och dricka på en bänk ute utan det blir helt soclalt acceptabelt!


RSS 2.0