Reload

Idag var det volleyboll turnering/ friluftsdag. Först gick det asbra för vårt lag. Vann alla matcher. Sen blev det lunch och efter det kvartsfinal. Ettan (vi) mötte de sista i andra gruppen. Så självklart skulle vi ha vunnit men så blev det inte. Från början gick det fel, fel och åter fel. Vi började slarva tappa bollar skylla på varandra. Det slutade med knapp förlust.
Sen gick vi till b slutspel. där vi fortfarande var sura på varandra. Så förlust där med. Vi skärpte oss i sista matchen men slutade på 7 av 8. Hur gick vi från 1 till 8 ?. Ja det gjorde mig sur. Tävlingsmänniska som jag är. Skyndade hem skyndade till stallet. Var fortfarande småsur.
Men efter några timmar stallet försvinner alt det där småsura. Efter 1 timme ridandes i rolen runt i Vattholma. Så kan man inte vara sur. Solen sken och jag menar det fåglarna kvittrade. Hästen var framåt och pigg. Massa överskottsenergi så allt från gröna soptunnor till fåglarna eller just den stolpen var helt livsfarliga. Men hon var mest fjollig det försvann efter ett tag och både hon och jag njöt av solen :)
valborg i morgon så kommer nog inte blogga då om ni fattar...
Hon är lite svår och få på bild ska nog muta med godis nästa gång

Sommarplåga

Nej det är inte myggorna den här gången. Men eftersom jag nämde myggorna tränkte jag också nämna att ävewn dom har plågat mig i 3 dagar nu det SUGER!!! Nog om myggor.
:)
DETTA KOMMER BLI MIN TEOR OM SOMMARENS NÄST VÄRSTA SOMMARPLÅGA (INGENTING SLÅR MYGGOR).
Rix (fuk*ng) fm kommer spela sönder den typ alltså spela den var 5 min, p3 kanske kommer vara något mer befriad ifrån den men fortfarande, texten är alldeles för lät och lära sig. FÖR lätt okej tralalla *hey sloul sister .... tralala*
Det låter lite som Jason (fuk*ng JAGärSÅhelvetesJÄVLAtröttPåI'mYours) Mraz med ukulele. Jag GILLADE Jason Mraz, JAG GILLADE I'm yours och jag GILLAR trains soul sister. Frågan är bara om jag kommer göra samma sak i slutet på sommaren.
VARFÖR FÖRSTÖR NI BRA LÅTAR?? TÄNKER NU SÄRSKILT PÅ EN VISS FM SOM VI TIDIGARE NÄMNT SOM INTE KAN SPELA VANLIGA VERSIONER AV LÅTAR. Nej UTAN MIXAR SÖNDER BRA LÅTAR ex. Owl city fireflyes eller Mando Diao gloria eller varför inte Donkeyboy Ambitions.
DOM LÅTER INTE SÅ I VANLIGA VALL DET NI HÖR PÅ NÄMN RADIO KANAL ÄR SÖNDERMIXAT SKIT. Att dom sedan kallar låtar som är minst 3-6 månader gamla NY OCH FRÄCH MUSIK gör att man vill DAMPA loss snälla (*vädjar*) BYT slogan för P3 är år före. Sluta misshandla låtar som var bra från början okej så kanske ni får lite mer lyssnare också eftersom alla vet att p3 var FÖRE OCH UTAN reklam...

Min kamera är död men i alla fal

Fick sluta skolan tidigt eftersom jag skulle till läkaren. Det gick bra. Hon var lite orolig eftersom jag gått ner 4 kilo på 3 veckor. Men hon sa att det inte gör något det är helt normalt att man går ner lite när man börjar med mina nya tabletter. Det är tydligen en "oönskad" effekt av dem. Men så länge det inte fortsätter är hon glad. Jag kommer inte bry mig äter när jag vill och när jag är hungrig. "Nej nu säger dom att jag har gått ner för mycket så jag behöver äta mer..." ELLER INTE!!!!
Efter drog jag runt på stan. Hittade massa kläder men nej kunde inte ta en enda bild det är någonting som är fel med min kamera. Den vill inte starta :''(
INFÖRSKAFFAT:
JEANS VÄST. Men hittade ingen bild på internet heller
FANNS INTE I RÄTT STORLEK :( :
MYCKET SNYGGARE IRL ( gillade den i affären men nu ser den konstigt ut :( )
FÖRSÖKA TIGGA SIG TILL :
trycket är så himla coolt. Den är lite lång för min smak one size och super oversize. Trycket är typ som målat i oljefärger. Tar definitivt sailor mode till nya höjder XD. Nu kommer nackdelen kostar 499 kr för en tröja med tryck :'(... Därför hamnade den på tigga listan.
HUR TÄNKTE MAN HÄR ? :
Inte så konstigt med den en vanlig  kjol som såg snygg ut på skyltdockan, men när JAG får på mig storlek 32 och jag brukar ha 36/34. Satt perfekt i 32. Den var så otroligt stor i 36 så gick iväg för och prova 34. När 34 är för stor i midjan blir jag ARG. Jag går för och hänga tillbaka den men då ser jag 32 och skrattar för mig själv och går iväg och provar 32.
När den sitter perfekt bli jag förvånad och sur. VEM TÄNKTE HÄR EN ELEFANT EN APA KLIPTE UT BITARNA OCH NÅGON ANALFABET OCH BLIND SYDDE IHOP DEN. Elefanten tänkte inte alls, Apan klippte för stort och den blinda analfabeten kunde inte läsa och sydde i hop bitar för 36 och sydde på lappar för 2 storlekar mindre.
Nästa teori är att det är en typ gravid kjol eller för tjocka människor. men TYDLIGEN INTE :O *suck*

Sur på min nya skanner :(

Den vill inte se alla fina små linjer jag har suttit och dragit AH SER CP UT NÄR MAN SKANNAT IN DEN DÅ
SE SJÄLVA
BLÄ SER HELT CP UT :(
eller denna
Den blev lite bättre men fortfarande ser den cp ut den har inte samma POWER som originalet eller blick.
Vi fick sluta supertidigt i dag eftersom våran matte/ spanska lärare är i Barcelona. Super bra för oss att hon är borta hela veckan det enda vi behöver göra är två häften :).
Ska i väg och rida i dag som vanligt hopas det går bra. Första dressyren för säsongen utomhus så det blir kul. Tror dock att det kommer gå ungefär som vanligt. Förutom att Gibson har fått en "ny" sadel som driver mig till VANSINNE så sjukt obekväm att jag vill dö. Ger inget stöd alls och har värsta knölen där jag vill ha mina sittben. Ja så ska kolla om det finns någon annan han kan ha i dressyren i alla fall.

Jag skjuter upp på allt

Jag sa att min bild som jag har ritat på i ca 2 veckor som inte ens blir bra och innan det gjorde jag 2 upplagor av samma bild skulle vara klar i dag men så här är det när man har jobbat med något så länge är det svårt och lägga ifrån sig det och säga "nu är det klart!!!" för nej det är inte klart det är alltid något som kan fixas till. Så nu ska jag upp och fixa till lite mer sen skicka in mitt hk arbete om Japans matkultur.

Nu är det mesta klart

Så har fixat det mesta på bloggen nu. Vissa länkar fungerar inte av någon OBESKRIVLIG anledning som gör mig GALEN. Ska kolla över det senare eftersom jag är alldeles för sur på dom nu. Jag kan inte koncentrera mig på och hitta felet i kodmallen / stilmallen nu. Ok om det inte går mer så SKRIKER JAG: PAPPPA HJÄLP MIG DET GÅR INTE!!!!!!!!! Så har han löst problemet på några sekunder, det stör mig därför vill jag försöka själv och ofta är det något barnsligt som att jag har glömt ett / där eller ett " här.
En länk som dock fungerar är veckans blogg. Ush vad skulle jag göra utan denna inspirations källa och alla dessa förklaringar på hur man ska göra. Läs själva eller bara beundra alla bilderna.
Nu ska jag cykla i väg till stallet och förbränna lite av gårdagens godis HAHA.
Jag har tack vare veckans blogg stått ut med och göra om och om en bild och den börjar bli bra FAKTISKT SKA bli klar med den i dag så skannar jag in den och visar er HAHA.
Vad tycker ni föresten om den nya designen?

Japans matkultur och skisser

Ja nu kommer jag behöva skriva klart mit hk arbete om japans matkultur sen ska jag försöka skissa vidare på en bild som ska tuchas och sen skannas in igen för och bli redigerad med Wacomen (ritplattan)och färglagd. Ska även fortsätta med hedern och redigera stilmallen och kodmallarna lite till XD

Designen blir snart bättre

läs rubriken :)

"Kan man underteckna ett kvitto med en strekgubbe av sig själv om man är under 18?"

Jag och Min kompis Andrea kan vara riktigt smarta ibland. Varför så vi underteckna ett kvitto om vi inte ens är 18 underskriften gäller inte då. Så Andrea ritade en steckgubbe av sig själv i stället tror personalen blev lite frustrerade men vad då då? Det måste väll gå lika bra. En underskrift av em minderårig på den streckade raden betyder lika mycket som en streckgubbe :). VI ÄR SMARTA SÅ VI SKRIVER INTE UNDER KVITTON LÄNGRE UTAN RITAR EN BILD PÅ OSS SJÄLVA !
Fjollade runt på stan och köpte en randig och blommig klänning från rut mfl.(s) och ett par gråa bikerjeans i (strl. 36) Gina. Super sköna båda två :).
Letade efter en jacka men det går inte så bra hittade en bege från vila men är tveksam ser sjukt mycket smalare ut i den men vet inte i alla fal. Alla snygga skinnjackor verkar vara gjorda för feta dvärgar och det stör mig. Sitter dom i midjan är dom typ 1 dm för korta i armarna. Nej, mitt jack letande går inte bra helt enkelt snart ger jag upp och går med min skabbiga jacka hela våren  AHHHH vil inte !!!!!.

Att lyckas med saker :)

I flera dagar har jag haft en bild i huvudet på en tjej som står i solrosor och hur jag en gör blir den inte bra. Vet inte hur många ex jag har. Den senaste blir okej men inte BRA NOG, INTE som jag tänker mig den AHHH. Det enda som gör att jag inte ger upp hoppet om och få klart den där bilden är värdens bästa MANDO DIAO, att jag är envis som en åsna och är för självgod för och erkänna att bilden "besegrat mig". JAG SKA LYCKAS MED DEN så enkelt är det.
Igår var jag och "tävlade" på Bälige det var banhoppningsträning egentligen. Skulle först bara tävla Gabriella det var okej inte det bästa men OKEJ, ville ha revansch från tidigare fiasko på tävling med henne. Här pratar vi katastrof att vi kom över alla hinder förutom 2 på banan var helt oroligt eftersom vi inte kom över ett enda på framridingen HAHAHA.
Men sen lyckades jag få tävla min lilla Gibbe (Gibson) också om jag lovade och tävla Gabriella med annars fick jag inte. Så det blev Gabriella i 70cm och Gibbe i 80cm.
Planen var att en anna tjej skulle ha Gibson innan i 80 klassen med så det bara var för mig och hoppa upp ta några hinder kola så allt fungerade men han skulle redan vara uppvärmd och klar. Så när jag kommer till stallet och ser strykningarna så skapar det viss panik. Inte har bara hon strukit sig utan även några andra innan henne. Jag Skulle tävla sist i 70 klassen och hade ca 4 starter på mig att lämna in Gabriella hämta ut Gibbe sitta upp och hinna rida fram. Så jag lät honom vara i ordning gjord med sadeln och allt förutom hackamoret på innan jag gick ut för och hoppa Gabriella. Som tur var räddade Elin mig hon tränsade gibbe och ledde ut honom vi bytte så hon tog Gabrella och jag fick Gibbe. Alt för och göra att jag fick mer tid och värma upp.
SÅ HUR GICK DET DÅ?:
Ja det kunde ha GÅTT BÄTTRE men är nöjd eftersom båda var glada taggade och positiva. Kände inte av Gibbe från förra säsongen alls då han inte VILLE HOPPA och inte TÄNKTE HOPPA.
Gabriella började tycka att det var ganska kul hon är i vanliga fall ganska lat och seg men efter och redan ha varit inne en gång tidigare och fattat vad det gällde. Hon kan hoppa ganska bra om hon bara har fart. Men till ett lila hinder hade hon TRO DET ELLER ej FÖR hör fart. Så en bom åkte ner men var HELT NÖJD.
Gibson då? Jo redan när jag tog ut honom var han super taggad och stod inte still han hoppade och snurrade runt och när jag väl lyckats komma upp och driver iväg mot framridingen springer han in där med istället för och skritta. Han trippar runt där med högt huvud och reagerar för det minsta som kan likna ett tyck från skänken för och få springa framåt. Han kändes fin även när vi började hoppa. Han hoppar nästan alltid om han är framåt för skänken och att du mjuknar MYCKET, väldigt mycket och ÖVERDRIVET mycket i handen. Det enda undantaget jag har sett är på tävlingarna borta förra säsongen.
Han var på bra humör i alla fal med spetsade öron. Red in på banan och han känns fin fram till hinder 4 går det bra där nollställer han mig helt.
Har ridit honom vad jag tror är ett år nu. Varje Måndag i ett år och jag har aldrig varit med om att han gjort något liknade tidigare. Han bjuder framåt riktigt ordentligt och ökar nära hindret. Jag mjuknar så där överdrivet  och väntar in språnget. Då springer han i full fart precis på sidan. Han rusar framåt med spetsade öron och jag lyckas få ner honom i lugnare galopp och vänder tillbaka mot hindet där han. fast jag ramar in honom lite mer springer på sidan. Då blir jag sur och den här gången ramar jag in ordentligt och mjuknar inte förens närmare hindret en vad han vill och minde en vad han vill. Han ska inte få en lucka och smita på sidan. Den här gången hoppar han och alla andra hindret med med. Det går väldigt fort för och vara honom kanske lite väl fort. Kommer i mål med 12 fel men nöjd. Han ville hoppa bara inte det hindret han kanske blev lite väl taggad eller lite fjollig man ve inte så noga med hästar.
VI HAR FÅTT EN NY SKRIVARE/KOPIATOR/SKANNER HEMMA YES. :) Så nu kan jag skanna in mina bilder som jag ritat. Har hatat och behöva använda kameran. Har köpt lite andra saker som bra skisspapret av favoritmärket CANSON och lite blyerts (2H, H, HB , B, 2B)
Har tagit tag i våran klass avslutingströjor och haft allt från förhandlingar till omröstningar för och få fram motiv. Men det lyckades tillslut. Har fått mamma och vara den målsman som ska hålla i beställningarna.
Drömmer mig tillbaka till bättre tider då det inte snöar och jag faktiskt lyckas på tävling ordentligt.
(Börje (dressyr) Andraplacering vår/sommar 2009 HÄST: GIBSON ♥)

KAN INTE KONCENTRERA MIG

Det går inte dampar loss. Försökte plugga jag  typ DOG efter första sidan, Försökte rita NEHE DET GÅR OCKSÅ ÅT HELVETE, försökte lägga mig och vila NEJ JAG NYNNAR BARA PÅ MASSA LÅTAR OCH ÄR HUR PIGG SOM HELST fast när jag FÖRSÖKER göra något är jag JÄTTE TRÖTT, Försökte äta något innan träningen lyckades få i mig lite pasta, försökte läsa på NO:n tills i morgon OM DET GICK BRA? NEJ SJÄLVKLART INTE DET GÅÅÅRR INTE OCH GÖRA NÅGOT VETTIGT.
Jag är trött, ont i huvudet, okoncentrerad, helt utan inspiration och orkar ingenting verkligen ingenting.
Jag ska åka och träna det brukar bli bättre då. Jag kommer bli ihjäl biten av alla dessa myggor på Bälinge dom driver mig VANSINNIG. Dom är stora och läskiga och kommer där med sitt ZZZuuuuRRRR, ZuRRRRR bara ljudet ger mig gåshud. Dom smyger sig på en och hur du en gör verkar dom förfölja dig. Dom surrar runt ditt huvud på genomgångar och samlingar. Jag kommer dö. Det kommer inte finnas någonting kvar av mig för dom verkar ÄLSKA MIG mer en andra och jag som får sådana HELVETES stora myggbet. Förutom det kliar dom så jag blir vansinnig. Jag hoppas jag slipper ta en tablett i morgon *HOPPAS,HOPPAS*. Ni vet sådana där allergi dämpande piller dom gör at mina myggbet inte blir som cm 5 cm i diameter och kliar något obeskrivligt jag vet inte riktigt hur jag ska förklara hur mycket de kliar.
/K

DOWN IN THE PAST

MANDO DIAO- DOWN IN THE PAST
Well I don't wanna hang around with you
I've got my motor baby and I'm gonna see you through
You think I wanna be alone with you
It doesn't matter baby cause you've overreacted too
But since you're down there, where will I just be
I'm getting fine girl, dressing up for stormy weather
So touch me down in the past where my mother will last
And it's true that I'm in for a punch and a blast
Yeah down in the past where my mother will last
And she will make sure that you remember
Well I don't wanna slide away with you
I've got ten little soldiers pointing at you
Honey you just left me for a new one
It doesn't matter baby cause your hair is ugly too
But since you're down there, where will I just be
I'm getting fine girl, dressing up for stormy weather
So touch me down in the past where my mother will last
And it's true that I'm in for a punch and a blast
Yeah down in the past where my mother will last
And she will make sure that you remember
Well I don't wanna hang around with you
I've got my motor baby and I'm gonna see you through
You think I wanna be alone with you
It doesn't matter baby cause you're overreacted too
So touch me down in the past where my mother will last
And it's true that I'm in for a punch and a blast
Yeah down in the past where my mother will last
And she will make sure that you remember
That you remember...
Come on

Jag ska ut och fixa saker

Har planer på och ta lite bilder u skogen i dag till den nya designen. Hoppas den blir bra. Tänkte att den skulle komma upp någon gång den här veckan. Men vi får se mer tidskrävande en vad jag trodde:).

Så nu är jag lugn =)

Lagade loss på religion i går och är därför chill i dag. Hade annars varit sur på det förrgår, igår, idag och i morgon typ innan jag hade gått över till och vara arg på något annat. Så nu har jag två dagar som jag inte ska vara arg på. Så att läsa det där inlägget är inget jag vill att ni ska behöva utstå (om ni inte nödvändigt vill) så läser ni det inte.
Nu ska Andrea svara på mit sms. Hoppas det dyker upp något oväntat galet i dag så kanske jag bloggar om det. Om jag hinner, har lust och ORKAR HAHAHA.
/k

Ni behöver inte läsa detta

Ni ska behöver inte och vill inte läsa det föra inlägget. Det är bara jag som är sjukt irriterad och behöver skriva det någon stans

Seriöst nu är jag trött på...

J*vla religion. Spelar ingen roll om det är Islam, Judendom eller Kristendom hela smörjan är så sjukt. Jag blir så arg på allt DOM förstör. JAG PEKAR INTE UT EN RELIGION UTAN TYCKER GANSKA LICKA ILLA OM ALLA. Så kalla mig inte rasist eller liknande. I år (för er som har missat) är det 2010 (ville bara kolla om ni viste). Vi lever ett MORDERNT liv där det hela tiden kommer nya saker som förbettrar våran tillvaro. Vi har gort framsteg och utvecklats. Många som kallar sig själva troende tycker att vi ska ha rätt till många av dessa morderna och avancerade saker, men inser att religonen dom desperat försöker klamra sig fast vid inte kan matcha alla dessa krav de förventar sig att få.
Nästan alla religoner har en kvinnosyn som är helt rent uts sagt USEL. De har reger för hur de ska klä sig serva sin man och osv. Det är sjukt att de inte inser att vad de TROR på är utdött för länge sedan.
Alt skit som att kvinnan ska serva mannen vara HANS ÄGODEL var påhittat av någon som helt enkelt i dagens synvinkel inte var helt frisk. Men detta är tydligen ockej och tycka och tro om man hävdar att det ingår i sin religon.
Nu vet jag att alla Muslimer inte bär slöja men ändå kommer jag ta upp deta. Jag frågade faktiskt några killar om dom tände på att folk visar håret på huvudet och har kläder som inte täcker knäna. Vilket du inte heller får göra i Vatikanstaten heller och det är lika sjukt som inom Islam. Vad tror ni de svarade? Ja dagens killar tänder inte på att Kvinnor visar håret. Var det en överraskning? Nej jag trodde inte det.
När vi läste om Islam på SO:N så har jag för mig att eftrsom kvinnan tillhör sin man så ska hon vara till för honom typ. Att hon inte ska visa ansiktet/håret för att det tillhör hennes MAN. Ja men HUR sjuka får man bli. TILLHÖR MANNEN. Fattar ni vad jag menar med och klamrar sig fast vid en tegelsten som de desperat försöker rädda från och drunkna.
För om vi nu tar kristendommen till exempel så mycket av vad som var "religionen" från början har förändats för och passa makten. Sökte runt lite bara för och inte råka säga falsk info. Ni vet tror jag att rommarna införde kristendomen och att Kosntsantin den store var den som gjorde den tillåten. Detta gjorde han eligt mig av makt. Han blev guds sändebud och fick då makt över kyrkan med
Ja ha och för och anpassa religionen som inte lägre är en religion utan ett maktredskap så ändrar man lite så att man fortfarande kan få ha kvar sina högtider. Ja ja vi maskerar dom bara lite och ändrar om så det passar oss. Vem säger att jesus föddes på julen? Så dumma är ni vel ändå inte. Nej nej. Faktum är att den 25 december var den dagem man firade en romersk solhögtid. Men det passade inte in i den nya religonen så der ändrades LITE. Ja och jag påstår inte att kyrkan ljuger faktum är att dena info tog mig 2 minuter och hitta. Men dom är i sin tur INTE SPECIELLT TYGLIGA med informationen. Nja det är ingenting vi hör en präst prata om eller hur?
Nu ska jag gå på alla andra religioner och på vad jag tycker är helt sjukt. Jag kanske är dum i huvudet som tycker att detta är fullständigt knäppt men när man tänker på det så är man inte så dum.
Hm sen vad har dessa oskyldiga (egentligen maktgalna) "skapare" av religioner mer gjort. Ja hm låt mig SE.

Det är otroligt många som har dör av folks åsikter: kommunism, Nazism ja name it. Det sjuka med det här är att vi lägger sjukt mycket pengar och kraft i och bekämpa alla dessa frutom religion. Trots att den har lyckats knäppa fler liv en de andra. Ja men inte längre eller? Ja hur många krig utkämpas inte på grund av religion. Jag tror säkert allt minst hälften av alla krig skulle inte existera om det inte fans någon religion.
Du får inte äta ko och gris i vissa religioner. Okej varför inte? De är heliga vi äter dom inte! Okej varför är de heliga? Gud har bestämt det...
Jaha eller inte, varför ska man inte äta dessa tror att det från början var antigen att det va brist på dessa djur eller att det var att de spred sjukdomar på typ stenåldern. Men snälla inget av detta gäller inte i dag. Så att föra krig mot varandra för att skillnaderna är om vad man äter och vilket håll man ber åt och var man går för och be är sjukt.
Så ska vi föra krig mot vegetarianer också?
Det finns så överdrivet sjuka människor inom alla religioner som gör allt från och lära sitt barn koranen vid 3 år ålder till och tro att de är GUS EGEN LILLA POLISER OCH ANSE SIG HA RÄTT OCH DÖDA FOLK FÖR ATT DET ÄR GUDS VILLJA.
Ja det är sjukt
Jag vill inte lägga mig i Israel/gasa konflikten kalla det VTF du vill men det gör mig arg också så det blir en liten del om det med.
Jag fattar att det VAR jätte synd om judarna efter 2 världskriget. Att ni blivit förföljda och bla bla bla. Men låt mig trycka på MEN. Det är inte okej att göra exakt samma sak mot ett annat folkslag som bodde på den platsen när ni flyttade dit. LÄNDER SOM INTE ALLS HAR RÄTT TILL DESSA LANDMASSOR GAV ER någon ANNANS land. Nej för det sket dom i att det inte var deras land eller att det bodde människor där nja det hade ingen betydelse bara de fick lägga bort sina skuldkänslor. Hm men ge dom en bit av erat land i stället.
Jag fattar att ni tror på olika saker och att BÅDA vill ha MAKTEN men face it DET ÄR INTE ERAN GUD SOM VILL DET UTAN DET ÄR FORTFARANDE SAMMA MAKT SOM KONSTANTIN DEN STORE VILLE HA, VI SKA VARA STARKAST BÄTTRE OCH STÖRST. Sen vilka vi mosar på vägen spelar ingen roll. Okej ni bode där först. Men om alla skulle bo på sin ursprungsplats skulle hela värdens befolkning trängas någonstans i AFRIKA.
Nästa argument är att kyrkan är en trygg gemenskap... eller vill ni verkligen ha bort alla högtider som religionen har. Nej det vill jag inte. Men jag bryr mig inte om vad högtiden heter julen skulle lika bra heta AGHJLPÅBPOT och friras på vilket datum som helst likadant med påsken mm. Jag bryr mig inte om när var och hur vi firar högtider utan det viktiga för mig är att få ledigt från skolan dricka någon form av must få paket och vara med familjen. Sen var du kallar det skiter jag blanka F*N i.
Kyrkan en som trygg gemenskap. Ja men anledningen varför man konfirmerar sig är att man får presenter. Ja ni mutar unga och gå med i kyrkorna.
Jag tror inte gud om han nu finns och skapat mig har någon J*VLA NYTTA av att jag går i kyrkan och ber. Vad ska han med det till. Om han/hon/den/det har gett mig ett liv och jag tar hand om det har roligt och kul och gör saker som har varit viktigt för mig. Så när jag hypotetiskt kommer till hans himmel och han bestraffar mig för och ha left mitt liv lycklig och glad med mina vänner och skickar mig till helvetet så vet jag inte om jag skulle föredra och vara i himmelen. Om gud fins HYPOTETISKT och bestraffar mig för och varit glad, haft kul så vet jag inte om himmelen är himmelen längre utan snarare gud blir djävulen.
/k

Tänkte blogga om något seriöst men hinner inte...

Ja nu är det så att jag var väldigt arg på något och tänkte blogga ut det på bloggen. Men nej inser att det finns andra saker som jag måste fixa och kommer inte hitta klart och blogga ut mina aggressioner tills 20.00 då jag ska göra annat. Så det får helt enkelt skjutas på is tills i morgon har satt upp en liten postitlapp på datorn så jag kommer i håg det. När jag skrev viktigare saker så är det en överraskning som snart kommer synas i bloggen. Ja det är bara och hålla utkik ;).
Så nu ska jag börja fixa med det. Hittar ingen bra bild och lägga up så det får bli tråwkigt som vanligt.
/k

Avslutingsfoto

Hallå och förlåt för den dåliga uppdateringen men har inte haft tid. (man ska inte sitta vid datorn hela tiden vilket liv är det?)
Avslutnings fotto i dag. Det blev mer lyckat en vad jag trodde. Vårt sjukhustema fungerade fint. Kul att nästan alla 9:or gick runt i konstiga kläder och 6:orna stirrade på en med stora ögon vart man en gick. HAHAHA DOM SÅG RIKTIGT RÄDDA UT.
Vi lyckades få låna skolsysters sjukhussäng och alla var utklädda till alt möjligt från doktorer, sjuksköterskor till massa möjliga sjukdomar: svartsjuka, psykfall, skottskador mm.
Hoppas själva bilden blev bra.
Emelie och Erica med "sängen"
Carro och Elin
TÖNTARNA FRÅN F och lite sjuka 9:arare
Mer töntar från F
Käfta inte med marcus även inlindad i en hel del toapapper och med krycka så verkar han kunna jaga Amanda(?)
Glana kosjukan
/k

Jag är hemma nu

Har varit i stallet i Vattholma och red ut. Det var jätte skönt var ute superlänge och bara tog det lugnt. Soligt varmt och knappt någon människa förutom jag och hästen i närheten. Vi skrittade runt och lyssnade på lite fåglar. Hon skulle bestämt vara rädd för en traktor och motorcykel men annars var det lugnt. Tydligen var jag även livsfarlig när jag skulle hämta henne från hagen med SOLGLASÖGON på mig. Jag blev genast mitt vanliga ofarliga jag utan dom. Både hon och jag njöt av och komma ut i solen och chilla. Så nu ska jag fortsätta på chilla spåret och ta det lugnt hela dagen för i morgon är det skola. SNÄLLA NÅGON FÖRSÖKER VERKLIGEN DÖDA MIG, SKOLA NU JAG HAR JU KNAPPT VARIT LEDIG. Men jag tror inte att någon kommer höra min önskan och göra mig ledig några dagar till. Så därför ska jag gå ut och njuta av det fina vädret.
/k

Nu är jag duktig och skriver :)

Så tänkte att jag skulle blogga lite innan jag skulle börja städa vilket försåts resulterade i att jag gör så mycket annat en och bara blogga. jag sitter här och kollar på massa bilder i som är tagna sedan långt tillbaka i tiden.
Som den här tlx :
2 agusti 2007
HAHA GUD HONM ÄR SÅÅÅ MIN LILLASYSTER *KAXIGT*
Min den här sommaren var så besatt av att fotta alla blommor. Det var så sjukt mycket blommor då överallt.
23 juli 2007
Lika besatt var jag nästan av att fotta med min lilla digitalkamera i svart vitt.
detta var också i augusti. 2007
Det är ett stort solrosfält utanför där jag bor. Jag älskade och åka och fotta dom där blommorna. Minns inte när den här togs kanske i 7-8 :an.
Det är as roligt och titta igenom massa bilder från jätte länge sedan. Hur allt har förändrats
DETTA ÄR BILDER FRÅN FÖRSTA DAGEN MED DEN NYA KAMERAN
Aaa gud vad jag älskade den. Då hade jag bara haft den i några timmar. Hade väntat på den i nästan 2 veckor eftersom det var den beställningsvara.
/k

Bara för att...

Ja nu ska jag rita en till bild och kolla om jag någonsin kommer bli nöjd med en annan. Skulle bara rita et ansikte ett vanligt ansikte bara för att jag ville träna på det. Först fick hon några jävla silkonläppar och såg grymt sur ut. Sen blev hon opersonlig. Tråkig så det fick bli lite fräknar och smilgropar tror nu jag att hon börjar bli klar men desto mer tit man lägger ner vill man inte sluta utan bara hitta nya detaljer man kan förbättra.
Det får vi skjuta upp för medan jag skrev ringde Lollo och nu drar jag till henne i stället. Måste ducha och sen drar jag ses, ses!
/k

Vem F*n HAR FLYTTAT PÅ MIN XXX

Känner ni igen det där. Vem fan är det som har flyttat på min mobil, Var lag någon det där viktiga pappret jag lag här. Vem flyttade på mina böcker/busskort/nycklar. För du lag dom där på DEN hyllan, DET bordet, du såg/använde den DÄR sist. Men faktum är att du inte vet exakt. Någon stans långt bak i huvudet vet du att det inte direkt är 100% säkert att du lag dom där. SOM DU KOMMER IHÅG HADE DOM DÄR, men faktum är att du VET inte. Så då efter att du har letat där du "VET" att du har lagt dom skriker du; Vem valfritt svärord HAR FLYTTAT PÅ valfritt föremål, eller så kan du peka ut ett offer någon som "SÄKERT" har varit där och flyttat på dem: Valfritt namn varför kan du inte låta mina saker vara, var valfritt svärord har du lagt valfritt föremål !!!

För det är skönare och skrika på någon annan när man vet att det är du som har gjort fel. Du skulle kanske inte ha lagt det där viktiga pappret på den där bänken och att någon har flyttat på det är inte någons fel utan ditt, eller så kanske ingen har flyttat på det alls. Du kanske bara tror att du har lagt det där, om det nu är någon som har flyttat på den som det sällan är, är det defintift inte den personens fel utan ditt eftersom du lag den där.
Men det är mycket skönare och kunna skylla på någon annan att göra skulden deras. Spelar ingen roll vem det bara det inte är DITT fel att DINA saker som DU skulle ha koll på är borta.
Eller så behöver du den där saken nu. Du skulle andvända den nu du BEHÖVER DEN NU du trodde du hade koll på var den låg, men nej nej nej du har ingen jävla aning. Eftersom du behöver den NU är du stressad och tanken på att be om hjälp/fråga snällt är inte ett val. Du vill ha saken NU INNAN HELA DAGEN FALERAR DU MÅSTE ANDVÄNDA DEN NU, så då är det lättare och flyttta sin frustation över på någon annan. Du kan inte erkenna att det är ditt fel och därför kombinerat med en massa svordommar tar du ut det på andra och faktum är att även om det inte hjälper dig, inte gör någon glad.
För alvarligt talat du bilr inte heller gladare av och ta ut det på andra. Faktum är att det gör dig ganska förbannad, eftsom du har intallat dig så hårt att det var någon annans fel även om du vet att det var ditt, sen får du inte en massa pluss i kanten för att tagit ut det här på andra. Som att det skulle sluta där, när du har hittat föremålet i fråga på en plats som du nu kommer ihåg med all säkerhet att du faktiskt lag den på så är du fortfarande ganska förbannad på alla dom som "flyttade" föremålet även när du nu vet att det var du.
Bara jag som känner igen det här? Som i dag var min mobil helt jäva,helvetes försvunnen. Men jag LAG JU DEN PÅ SOFFBORDET, ELLER? Ja det gjorde jag, fast jag är egentligen inte alls säker. Efter en hälvetes massa svordommar och ha skylt en hel del på min lillebror eftersom han städat vardagsrummet. Så hittade jag den på ett ställe som förstås INTE ÄR PÅ SOFFBORDET.
Nu har hela familjen åkt till stan och om jag inte skulle ha satt mig ner och tänkt på det skulle jag fortfarande varit sur på min lillebror. Det var ju hanns fel att mobilen var borta inte mitt. Han hade flyttat på den hans fel, hans fel, hans fel. Även om jag nu vet att det var MIT FEL, MIT FEL, MIT FEL så hade jag intalat mig själv så hårt att det var hans fel att jag fortfarande är sur på honom. Om jag snällt skulle ha frågat honom så skulle han lika fort ha svarat samma svar han VET INTE och skulle han VETAT skulle han sagt det. Men poängen är att eftersom det inte gick fortare och skylla allt på honom och det inte ledde mig närmare min mobil så är det enda det "gav" mig är att jag är ganska förbanna på honom för ingenting.
Som tur var är detta min snälla gulliga bror som inte är arg tillbaka, på det sättet är han hur gullig som helst han är ganska sällan arg tillbaka utan bara rycker på axlarna och fortsätter äta frukost. Han tar det chill. Men hade detta vart min syster som är lättretlig som ett bi skulle det betyda en hel del smällande i dörrar och svordomar från båda sidor. Inte skulle det här bara förstöra för oss utan för hela familjen som får leva med två ilskna bin. Jag tar dock vara på mig själv och fixar det mesta själv. men efter en sådant här gräl kan det vara helt omöjligt för mina föräldrar och få min syster och göra de enklaste sysslor som och borsta tänder och sätta på sig kläder.
Så jag måste börja tänka på vem jag skyller saker på eftersom jag är väldigt slarvig och vill inte vara den som har gort felet så måste jag nog börja tänka på om det ger mig något och skylla på andra i längden. Vem vet nu när jag faktiskt har tänkt på att det kanske är ett problem så kanske jag ska försök göra något åt det.
/k

KLIAR,KLIAR OCH DET KLIAR

AHHH håller på och få damp det kliar som helvete i ansikte över typ käkbenet. AHH HÅLLER PÅ OCH BLI VANSINNIG. KLIA,KLIA OCH ÅTER KLIA. Det är typ som när jag får myggbet. AHH är dock allergisk mot myggbet och har både salva och piller på sommaren för att hålla det i styr och hindra mig från och bli vansinnig. JAg funderar seriöst på och gå upp och ta ett av dessa piller. Men borde nog rådfråga mamma först AHHH BLIR GALEN KLIA,KLIA,KLIAAAAAAAA!!!. Har ingen aning om vad det är och det syns inte speciellt tydligt men det är som små bett där som små bucklor och de gör mig galen, jag menar det INSANE jag kan inte tänka på något annat *KLIA...KLIA...KLIA...*
/k

soffan<3

Idag ska jag njuta till max av mina sista påsklovs dagar, och ställa mig frågan hur dagarna försvan så fort. Jag tänker ligga raklång i soffan och inte göra ett piss. Titta på massa tv serier om jag pallar gå upp ur soffan kanske jag går ut och springer. Men som ni själva hör låter det ganska otroligt. /k

bakat kaka

Nu har jag kommit hem duschat satt på mig mycket säzxiga slitna svarta mjukisar och en stor grå tröja efter en jätte lång dusch. FÖSÖK SLÅ MIG I OCH DUCHA LÄNGE DET GÅR INTE. MMMM VARMVATTEN ♥.
Sent igår kväll typ 22.45 fick jag en inpuls att jag skulle baka. Insåg att det det inte var en lämplig tidpunkt och motade ner den geniala iden ;). Så idag var det bara och sätta planen i verket och just nu står en tigerkaka i ugnen. Åt nog för mycket smet och mår lite illa så är inte sugen på kaka, hahaha men jag tror att det alltid finns någon som äter upp den i alla fal sen är smeten alltid typ godast så det är lugnt. Det gick inte så bra och rida hon hade fortfarande ont i ryggen så jag beslutade mig för att ta en promenad med henne istället. Bra för mig och hästen. Jag fick en ordentlig motion eftersom vi gick ute i skogen. Upp och ner, över en rot där, genom snö och lera gick vi i över en timme. Men det var mysigt. Jag hoppas det blir bättre snart så jag kan rida lite mer ordentligt. Nu ska jag spela the sims 3 vilket jag inte har gjort på länge, köpte spelet tyckte om det men spelar det aldrig.
/k

Ska dra till stallet nu

Hej hopp ett litet kort inlägg blir det här. Ska snart skynda i väg till stallet i Vattholma och rida lilla Yellow. Hon har haft ont i ryggen troligtvis av träningsvärk, men hoppas det är bra i dag. Så dagen kommer spenderas iförd ridbyxor/mjukisar skabbig tröja inget smink och slarvigt uppsatt hår mycket säxigt *NOT*. Hoppas ingen ser mig. Om ni TROR att ni gör det ser ni fel jag är OSYNLIG okej. Jag försöker ialla fal intala mig det. *SYNS INTE... FINNS INTE... *TRALALA* /k

På stan med Andrea och Mickis

WHOHO, YES FÖR VI ÄR BÄST.
andrea och mickis
Har saknat mina brudar som fan. Ush inget är bättre en och vara på stan med er det var verkligen vad jag behövde mina babes och jag på stan. Hälften an tiden spenderades och prata seriösa grejer på storken (ett cafe) och resten var galen shopping över hela stan. En sådan blandning var verkligen vad jag behövde man kan verkligen prata med dom om allt, från alla sjuka piller jag och Andrea äter och kostliga effekter av dom till hur illa vi tycker om unga mammor. För alla er som känner mig är det typ något jag inte förstår mig på och tycker ganska illa om. Ingen som är barn är mogen och ta hand om ett barn man förstör bara BARNETS OCH SITT EGET LIV. Alltså när man typ är 18-20 kan jag väll tycka att det är okej. Men det är fortfarande något jag inte skulle vilja att mina kompisar blev SÅ UNGA MAMMOR. Jag tycker att man ska ha en stadig lön, bra bostad och inte att man skaffar dom med typ någon random utan ETT BARN BEHÖVER JU FÖR F*N TVÅ BRA FÖRÄLDRAR. Det är inte okej mot barnet annars. Nej jag skulle nog om det hände med min kompis försöka få henne och göra abort. Jag är väll ganska öppen med att jag tycker det är och förstöra sitt liv och kommer inte vara den som stöttar om de vill behålla det. Missförstå mig inte jag GILLAR barn. Jag tycker om dom och leka med dom och så vidare, men det är stor skillnad mot och vid 15,16,17 och skaffa ett eget. Det är faktiskt bara egotrippat mot barnet.
Nej nu till et helt annat samtalsämne och det är den här armbandet:
VAD ÄR DETTA FÖR SKIT JESUS PÅ ARMBAND HAHAHA. VILKEN DISS USH... OM MAN VILL GÅ OCH SKRATTA ÅT DET SÅ FINS DET PÅ LINDEX HAHAHA

Så vad köpte jag nu då på stan:
linne från moki

svart vita solglasögon Wayfarer model från bik bok

En skön grå tröja från gina

OKEJ NU MINA DAMER OCH HERRAR DAGENS OUTFIT:


Tröjan kommer från gina tricot och jeansen från Lindex halsbandet är en kedja som satt på en tröja som jag inte längre gillar.
/k

Kärre ritar

Ibland går det inte och få snygga bilder i bland går det bättre. Jag tappade helt intresset för och rita i sjuan-åttan och började inte ta upp det för ens  i nian. Det blir faktiskt bara bättre och bättre även om jag fortfarande inte känner att allt sitter. Men försöker få till och försöker med några bilder i veckan som jag gör klart. Hälften är riktigt hemska men ibland känns det som man faktiskt går framåt, som i dag.
Stor version men då får inte hela plats
Och där har ni en mindre bild så man ser topparna på håret

Så illa blev den inte är ganska nöjd men känner att jag har mycket kvar innan det blir supersnyggt.
Ska till stan med andrea i morgon. Saknat henne som fan. Ush det var alldeles för länge sedan :(
Skriv gärna om vad ni tyckte om bilden så jag får lite tips på vad man kan fixa till :)?
/k

Lollo och KÄRRE GOES CRAZY

Var på stan i går med Lollo som vi insåg var stängt så vi åkte till Gränby där vi inte hittade något snyggt så efter och ha letat igenom hela Gränby efter kläder åkte vi hemm til mig haha. Lollo sov sen över och målade mina naglar RANDIGA YES. Men ni får se bilder säger ibland mer en ord.
lollo tycker jag tar FÖR lång tid på mig
Det här kallar jag våldtäkt *LÄSKIGT*

Idag var det bara och åka till stallet, här i Vattholma. Nu kommer det bli 2 stall och hålla reda på. Nu kan jag inte bara skriva att jag drog till stallet utan måste förklara vilket också. Haha men i alla fall Hästen, som kallas Yellow gick jättefint. Ridbanan har blivit så fin att det faktiskt går och göra det mästa på utan och halka runt i slikslask,vatten, lera och is.
Sen när jag kom hem nördade jag ner mig mer i the vampire daries. JAPP ÄR SÅ J*LA SUPER HELVETES BEROENDE. Så nu var det konstaterat. Hahaha. JAP OCH PAUL WEASLY (STEFAN SALVATORE) ÄR  HET, HETARE OCH HETAST UCH... han borde vara olaglig.
"Why should you watch The Vampire Diaries? Maybe because Paul Wesley is one of its stars."
JAPP JAG HÅLLER MED
/k

Har inte hittat en talande rolig trädgårdstomte än

Suck, nej det har fortfarande inte hänt/hittat/stöt på något intressant. Det enda som har blivit helt rubbat måste vara mitt morgonrutin eftersom jag lyckades vakna klockan sju och inte alls vara hungrig. Det är superovanligt eftersom jag är en sådan där frukostmänniska älskar och sitta länge och äta en ordentlig frukost och hoppar då hellre över lunch än frukost. Det brukar var den måltiden jag lever på bara jag får äta fruksost kan jag hoppa över alla andra. Så att jag bara har lyckats trycka i mig ett halvt äpple är typ historia alla kan nu anteckna detta tycker jag och så gör vi en internationell dag av det. ELLER HUR?. Japp så intressant är det här jag skrev nyss alla kommer hoppa upp ur sina stolar och spricka till almanackan och anteckna "kärre åt inte frukost i dag OMG :O!" haha nej det är väll inte så troligt...

nej jag har typ en liten bloggsvacka allt jag skriver om känns ointressant för alla tidigare var bloggen endast till för mig och att jag ville skriva det är skönt och skriva vad som har hänt även om det har varit HELT obetydlig för alla.
Även om det har varit SUPERTRÅKIGT OCH SUPER ointressant så har det varit bra för MIG, MIG OCH ÅTER MIG. (Oja egotrippad ska man va XD.)
Så för och komma till saken och knyta i hop blogginlägget till något vettigt så känns det som jag bloggar för att någon annan ska ha något roligt och läsa ibland inte för att JAG SJÄLV behöver. Det som var grejen med bloggandet innan. Kanske är det för att alla bloggar jag läser alltid är så intressanta, roliga, har massa bra saker och åsikter, syr och/eller ritar massa snygga saker, eller är typ gelt galna och sjuka i huvudet och man ligger och asgarvar samtidigt som man tittar på alla video klipp.
Så jag ska försöka hittra tillbaka till när bloggandet hadde någon mening för mig och inte för alla andra /K

hmm nu ska man sitta och hitta på något och skriva....

Japp känner mig patetisk har inte varit inne på datan på nästan en vecka för internatet har varit cp. Jag känner mig patetisk för att jag jag inte har något och skriva jag sitter här och tänker att nu ska jag vara duktiliduktig och skriva något intresisantelisant roligt och kul. Som alla saker jag köpt nya snygga kläder jag har köpt, vilket jag inte orkat göra. Alla glana bilder från en lika galen dag med galna vänner, en annan sak jag inte gjort. Någon super kreativ målning som jag har jobbat på, ingen av mina bilder jag gjorde i dag blev bra de harn inget livfullhet och rörelse om ni fattar de känns så platta. Istället har jag gått runt och städat mitt rum. Kravet för att jag skulle få rida i dag var att man såg mitt golv... hahaha HÅRT LIV JAG LEVER!!!
Åkte och red, har typ hittat en ny sköthäst i Vattholma. Hon är ganska gammal och ganska otränad. Red henne för fösta gången i dag och ska dit i morgon igen. Hon hade dålig balans men var pigg och framåt men ganska obalanserad och blev väldigt trött efter bara 35 minuter så började varva ner och det fick räcka med ett 40-45 minuters pass i skritt och trav. Detta är inte häller intressant för alla er om inte kan något om hästar så jag undrar varför jag skrev det men det är princip vad jag gjorde i dag.
MEN imorgon ska jag (efter och ha ridit igen) på någonting vet inte vad pappa har ordnat någon överraskning. Vet inte men det ska vara något hela familjen kan göra.
Nej nu ska jag sluta försöka klämma fram någonting roligt som inte alls är roligt bara för att jag känner att jag borde blogga. Det jag skriver är typ bara TRÅKIGT SNÄLLA TYP LÅT MIG HITTA EN SUPERROLIG TRÄDGÅRDSTOMTE eller liknande som jag kan visa upp i bloggen eller låt det dumpa ner någon sjuk ide som jag kan göra. Något rolig måste ju hända någongång.
/k

RSS 2.0