Jag känner mig efter XP

Ja, jag har inte SMAKAT DEN NYA VITAMIN WELL som jag tror heter reload haha. Ni som känner  mig vet att jag är fulkomligt beonende av vitamin welll och proviva skulle kunna leva på det XP. Inte speciellt nyttigt men i alla fal.

En annan sak som är nyttingt är att jag ska träna i dag i igen. Spinning is the best XD. Blev typ broende förra gången fast det är inte förens i kväll ska in till stan och köpa lite sma saker först kanske en vitamin well till efter träningen som belöning för att jag varigt duktig och tränat XD

En annan bra sak jag har gjort är att jag har köpt mig själv en liten klocka jetset IBIZA så nu ska jag förhoppningvis passa tider lite bättre + att den är snygg.


/k

985 KR FATIGARE = MYCKET GLADARE

Haha hur kan det gå i hop? Jo om man har beslutat sig för och dra ner på lite andra grejer typ kläder EN MÅNAD. Jag vet fortfarande inte riktigt hur jag ska klara detta men förhoppningsvis går det bra XD. Har för de pengar JAG SPARAT (med lite hjälp av pappa XD som tyckte att han kunde ge mig lite pengar.) köpt en WACOM BAMBOO PEN AND TOUCH XD. För er alla som inte vet vad det är så är det en slags ritplatta . Man ritar på den i något valfritt program ex. photoshop och då kommer det man ritat upp på skärmen med den speciella pennan som följer med XD.
Förstår fortfarande inte riktigt alt och det är svårt men kul. Ritar typ det enda jag klarar av här försöker vi inte på oss något nytt tills jag har fattar hur man gör XD. Det jag kan rita är typ hästar XD och ibland människor kan hända ett och annat landskap typ berg mm. Helst med en bild av verkligheten bredvid så man ser hur det ska se ut XD.


kassen med bamboon i från gamla macoteket nu heter det tydilgen m-zone XD viste inte xD


Så här ser plattan och pennan ut XD förhoppningsvis får ni se någon bild någon dag när jag börjar förstå mig på detta XD
/k

Ritat lite XD

Vad gör man inte när man har tråkigt XD. Ritade två små bilder väldigt dålig men kul :). Den första blev ganska okej så den kan ni få se. Den andra blev inte som jag ville ha den vet fortfarande inte vad som är fel får fundera lite. Tänkte lägga upp den i alla fal men det sket sig när jag skule ta en bild på den. Haha katten var i vägen tyckte tydligen att den var tråkig hon med.






Inte så bra men KUL DET ÄR DET VIKTIGASTE, TYP ;)


'/k

Ps. höger klicka på bilden och välj typ öpna bild i nytt fönster så ser man hela. Den får inte plats Ds. ;)

Hemma i dag

Mår inte speciellt bra just nu. Stressar för mycket, förkyld och min magkattar är värre än någonsin. Ska tvinga mamma och ringa läkaren. Magkattaren är så illa att jag typ inte kan äta :P BLÄ.
Nej nu ska jag titta på film ta det lungt och försöka äta lite midag. Stressen och magkttaren hör i hop detså mer jag sressar detså värre blir det *SUCK*.
/k

Spotify + Shoppa = <3

Sitter här och lyssnar på spotify och har redan gjort nästan allt jag behöver göra i dag ex. maila skrapan (lundellska skolan), Fixat ledighetsblankett. Har bara svenskan och att fixa licensen för 2009 om jag ska kunna tävla (behöver mamma eftersom hon behöver betala).
Eftersom jag nästan var klar gick jag in  och kollade på massa kläder på några av mina favorit ställen när det gäller shopping på internet


Jättesöt tröja gillar skarpt



tänk och ha någon av dessa på sig på skolan XD

Hm liknar JÄTTEMYCKET en gina tröja men tycker nog bättre om det här.

/k



Morgon blogg XD

Vaknade nyss och sitter här och bloggar. I går var jag inne på stan en sabbis och letade klockor XD. Hittade 2 st fina från jet set men visset inte vilken så åkte hem utan och ha köpt något XP. (vet ni är chockade jag har varit på stan utan och köpt något)
Ska i väg och träna i dag :). (spinning äger XP fast man får väldigt ont i knäna så gör det bara någon gång i bland.)
Sitter och funderar på gymnase valet. Känns som jag tänker grymt mycket på det hela tiden. Men tror att det blir så här.
  1. Lundellska (skapan) sam-media
  2. Jensen sam-sam
  3. Jensen sam- beteendevetenskap ?
Shit det är bara 6 dagar kvar tills man ska ha sökt XP.
/k

Musik



Lite rolig musik video :D

Beyonce - Sweet Dreams


Musik



Lite rolig musik video :D

Beyonce - Sweet Dreams


SKOR!!





♥ÄLSKA ÄLSKA ÄLSKA♥

349 kr

Solda till Lollo :P


Dagens Låt!




♥KE$HA - TiK ToK♥

/ Lollo


SNÄLLA FUNGERA NU!

Video inlägget lollo och jag gjorde ville går inte och ladda upp. :(
/k

Nelly/Hm ;)




    Cardigan - Beige/svart
199 kr                                       249 kr






129 kr







                      
  65 Kr                                                                       500 kr    





299 kr



/L    

 


Så Coolt ;)




Gränby :)

Hejsan
Idag var jag på gränby med mormor, jag köpte ett nagelack och en parfym (Behövdes)!!!!!.
Sen avr det bara hem och städa :P



Parfume: åhlens 195kr :)








Naglelack: h&M 39kr :)


MIN PEPPARKAKA XD

Åt äntligen upp min pepparkaka har försökt spara den så länge som möjligt. Har ägnat hela dagen åt små saker som ett långt bad med inpackning av håret och sådant. Dagen outfit är tråkig men VARM. Eftersom det inte är 25- grader i dag JIPPI. Så har jag bara ett par långkalsonger på mig. HAHAHA. Jag lever tack vare mina Shepherd tofflor och varma filtar mitt rum är ISKALLT EFTERSOM ETT ELEMENT INTE FUNGERAR BLÄ.
Nej nu ska jag se på Smallville har några boxar. ÄLSKADE den serien förut haha. Kanske är dags och ta upp den i gen. På tala om serier tror jag GLEE är i kväll ♥ GLEE :).


min pepparkaka XD


+

mina älskade tofflor ♥ = DAGENS OUTFIT


/K


Håller med lollo :)

IDAG ÄR DET FÖR KALT FÖR ATT GÅ UT. Har varit inne hela dagen. Jag tycker att 5- minus skulle vara lagom vill fortfarande ha snön kvar. Det behöver inte vara SÅ här kalt, men det får inte bli + grader. Sitter och lyssnar på spotify. Jag älskar spotify <3. Har rensat min garderob och letat upp lite extra varma vinter kläder i källaren. Det mesta som jag brukar ha på mig när jag åker skidor (slalom). Så det ska kanske gå och gå ut i morgon. Jag har upptäckt att jag får under 2 par underställsbyxor under jeansen XP.
På tala om och åka slalom. Shit vad jag längtar till och få åka i väg igen. Kommer kanske åka i våg v.12. Troligtvis om pappa kan ta ledigt :P.
/k

Kallt :(

Hejsan :)
När jag vaknade i morse så hade min rygg krachat ihop. Kunnde ej röra mig. Men nu har jag tagit 2 st alvedon och kan röra mig igen:). Idag ska julen städas bort och jag ska sova :D. Men jag tyckte att jag skulle göra ett blogg inlägg först :). För alvedonen gör så att jag blir piggare men sen går det över :(. så hela dagen kommer att gå ut på att ta alvedon (suck)!!!! Sen när jag vaknar ska jag ta en varm lång dusch. Tvätta håret, racka benen, inpackning i håret, filla härlarna, m.m! Sen blir det vell något besök hos någon kompis ikväll :). Bara för att göra något kul inte bara tråka hemma och städa och duscha.



Det är 25- grade ut så jag tror ej att jag går ut idag :/.

/L


ny år sugs

Mitt ny års firade sög minst lika mycket som jag trodde att det skulle göra :P. Men på nyårsdagen var jag i alla fall med Becca, Stina, Malin och Sofia. Haha era nya smeknamn lämpar sig inte i bloggen ;). Sov över hos Sofia och såg på masa filmer mycket chill. Drog till stallet i dag och red Sunny ser ganska stor ut på henne med det var kul hon var pigg och framåt och fick jobba lite på banan. Att jobba på banan tyckte hon var lite jobbigt. Hon var tvungen och lyfta ORDENTLIGT PÅ FÖTTERNA I SNÖN. Det var lite jobbig och rida henne men kul. Sen fick jag rida Dimman lite. Roligt med en sådan stor häst som omväxling. Jobbade inte speciellt hårt med honom. Han är gammal. Det var skönt och vara i stallet lite behövde komma ut och röra på fläsket lite XD. Kom på i bilen hem att det var träning i morgon haha så det blir bara att åka till stallet igen.
/K

Dålig uppdate!

Förlåt att jag inte har bloggat på typ 5 dagar :(
Har inte haft orken och tiden. Tiden liksom går fort när man gör saker på dagarna :) Men nu har jag tid :)



Jätte bra låt har lyssnat på den hela dagen :)



Dagens outfitt:
Tröja: Ginatricot 349kr
Glasögon: BIKBOK 69kr
Också vanliga svarta tights :)

/ L♥


RSS 2.0