arg

usch vad är jag blev i dag. Inte roligt. Så där arg så jag funderade på och stampa och sparka i snön. Sparka till lyktstolpen med foten, fast det skull gjort mer ont på mig. Sen lägga mig ned i snön och förhoppningsvis skulle inte någon hitta mig på ett tag. Ungefär så arg kan jag bli. Fan inte mycket som hindrar en från och förverkliga sina tankar. Men en liten känsla för vad som är vettigt finns tillslut kvar i min hjärna och det är tur ibland.

art

Okej först vad är det med denna kyla? Noll känsel i tårna efter och ha väntat på bussen. Ansiktet gör ONT eftersom det är så kallt. Helt och otroligt hemskt.
Idag skulle vi med bilden till kostmuseumet. ZZZzzzznarkkk, ja det var inte så roligt. Intressant och fina bilder men fåran guide pratade på i om konstnärerna i år. Kändes det som i alla fal.
Jag skulle velat titta runt lite mer själv. Nu han vi bara se hälften eftersom hon pratade om dom 3 första i evigheter. Sen stressade vi igenom några få andra.
Sen en annan dålig sak var att jag inte fick ta bilder. Hade tagit med kameran och tänkte ta några men nu får det bli bilder från deras hemsida i stället.

hemma

är dock allt jag hinner skriva, måste packa upp, skriva engelska läxa och massa annat.

Hår

Okej denna förändring kanske inte är så stor men behövd. Jag har verkligen svårt och göra drastiskt nya saker med mitt hår. Cuta av halva sidan eller färga det lila är ingenting jag skulle våga göra. Trots detta har jag blivit något beroende av att färga håret. Har jag inte gjort det på längre tror jag att mitt hår har blivit gråbrunt. Vilket det inte är men blir "bilind" av att skillnaden brukar vara större. Så är nöjd med denna förändring, lite starkare rödare toner bara.  Sen går det inte och få en bra bild just nu. Blir inte rätt nyans.

Jag har ingen koll.

Som sagt skulle droppa en överraskning i dag. Eller snarare 3. Men vi tar dom en i taget, eller hur annars blir det rörigt. Jag vet inte helt ärligt den första. Vilket driver mig till VANSINNE. Pappa har bokat en hemlig resa åker TIDIGT lördag morgon och kommer hem på söndag. Jag vet att vi bor på hotel och lite snabbt vad jag ska ha med mig. Det är allt. Okej jag vet att det inte kommer vara något stort. Inte någon resa runt hava jorden, men weekend någon stans. Sen om det blir Åland, London, Norge, finnland, någon stad i Sverige det vet jag inte.
Jag har tänkt lite på det här och försöka lista ut vad vi ska åka. Jag är ett kontrolfreeak, men jag vill samtidigt inte veta för mycket. Jag vill vakna i morgon, förväntansfull och först då få reda på vart vi ska. Trots att jag inte vill veta så vill jag. Åhhh jobbigt läge. Men kommer vara borta i helgen. Vi får se om jag kan blogga? Vem vet.

Jag älskar...

mitt duntäcke och därför ska jag ta och spendera lite tid med det.
I morgon är en ny dag med nya saker och nya överraskningar. Håller på den överraskningen till i morgon. Ni får veta det då.
Thihi, älskar hemligheter. Fast bara så länge jag vet och jag håller det hemligt för någon annan. Då är det jätte roligt HIHIHII. Jag vet något som inte vi vet, tralallalala.

Försök till att överleva.

mamma sa att nu kommer nog mina fötter få en värmechock. Mina fötter behöver en värmechock. Hela jag behöver en värmechock. Men har större chans och överleva vintern nu. Det handlar bara om att stå ut och drömma om värme.
Som jag skrev i ett tidigare inlägg dom kommer från skorett och kostar 1199kr.

Do you stay awake

Hälften av designen klar. Bara de sista och fixa på stillmallen och sen är jag nog klar. Enkel design, som vanlig. Men som den amatör man är känner jag mig nöjd (so far). Nu ska jag och datorn gå och sova. I morgon är en ny dag, och det värsta är att i morgon är om 1,5 timme.
Jag har inte gjort mina läxor, inte listat ut vad jag ska ha på mig i morgon och känner att jag borde kanske ha prioriterat detta i stället för designen. Men av fan... det löser sig (hoppas jag).
Eller kan inte någon annan lösa det åt mig snälla? Historia läxan framförallt. Någon frivillig?

sneak peak

ja bloggen kommer snart genomgå ett förändring. Bort med den gamla designen nya in med en helt ny. Väntat på ordentlig snö för och ta dessa bilder. Eller snarare rätt typ av snöflingor som faller ned. Men idag var dom äntligen så stora att det gick och få med dom bra på bild och jag hade tid över att ta dom. En liten sneak peak på hedern får ni i alla fall. Sen får vi se hur snart jag blir klar. Ska hinna med massa plugg och träning i morgon. I helgen åker jag bort. Får försöka fixa det mesta idag så får vi se ur långt jag kommer.

sladdar

Min väska lär vara full av massa sladdar och en tung dator idag. Gjorde ett arbete på macen hemma när jag var sjuk. Förde över den till min skol- pc och då blev hela arbetet cp. Så får helt enkelt ta med mig min dator till skolan idag. Min axel lär gå sönder, men min dator är ändå lättare en skoldatorn så får nog vänja mig.
Hittade föresten min kamera laddare som har varit borta i evigheter, tror ni jag hittar det upp ladings bara batteriet då, nej självklart inte.

Vill ha !

100media_imag014 (MMS)

Vill ha ! Varma, fodrade med pälsliknande ludd och i riktigt läder. Övertala mamma och sen blir dom mina. Från skorett och 1199kr kostar dom. Eftersom jag KRÄVER riktigt läder på vinterskor (gärna på alla skor som inte är av tyg) så är priset inte så farligt. Läder är hållbart, varmare en fejk och snyggare.


en liten förklaring...

Hur ska man börja. Som ni kanske märkt har det varit någon form av ogenomtänkt bloggpaus. Det blev för mycket. Hann inte skriva, var stressad, för mycket överallt. Skolan, hemma, träningarna kompisar ja livet helt enkelt. Började planera saker efter bloggen, göra ANTECKNINGAR på mobilen om saker jag kom och tänka på under dagen som gick och skriva i bloggen om.
Sen tog det liksom bara stopp. Han inte skriva om det jag ville skriva om. Så jag beslutade och strunta i det tills jag kände att jag VILLE igen.
Ville logga in tidigare och skriva detta så ni förstod varför bloggen bara "dog" helt plötsligt. Men skulle jag loggat in för och skriva detta jag skriver nu skulle jag inte kunna släppa bloggandet. Utan skulle gå in och göra meningslösa små uppdateringar helta tiden.
Men nu är jag tillbaka. Utvilad efter helgen, frisk från en hemsk förkylning, taggad, glad, *smile*, på bra humör och ni fattar poängen tror jag.
Ska till börja åka till skolan om ca 20 min, inte ens matteprovet kan få mig nere, fan va jag är på topp. Ikväll ska jag träffa Andrea. Ska se nya Harry Potter filmen (håriga pottan, tihihii).
Ja ska sluta fjolla och låstas vara normal, gå igenom matten en sista gång. Trots att matte A som jag går nu nästan är tråkigt lätt. Samma saker som 9:an. Tur att man hade bra lärare då, som gjorde att man fick så mycket gratis nu i 1:an.

107 kr

Ja jag borde ställa upp i världsmästerskapen i att fynda. Letade runt lite på måfå på stan eftersom jag ville ha nya kläder. Inget speciellt jag behövde, visste att jag ville ha eller ville köpa. Så där bara titta lite köpa något om jag hittade något.
Gick in på Bik bok. Hittade inget speciellt. Fortsatte längre in. Jag MÅSTE titta på rea saker, var dom än hänger och vad det är för affär spelar mindre roll. Men måste TITTA i alla fall vet inte vad man missar annars.
Hittade ett linne och tänkte mest, kan ändå prova något nu när jag har varit i butiken ett tag värdelöst annars.
Såg precis innan jag gick in i provrummet en stickad tröja och nappade åt mig den utan och tänka. Man kan ju alltid prova, eller hur?
Kollar inne i porovrummet på priserna. Båda hängde under rean men den stickade var utan lapp. Gick till kassan för och fråga hur mycket den kostade. Den var den sista dom hade och skulle inte få in mer, kostade 299kr men eftersom det var den sista reade dom ut den med 75%. Driver dom? Ne he tydligen inte, tröjan gick från 299 kr till 75kr bara så där.
Om det ändå var så billigt kan jag lika bra köpa linnet med. Skulle kosta 199kr men det var 50% rabatt på dom så varför inte? Kollar en sista gång och ser att jag läst fel 129 kr var det så blev bara 65kr. När jag väl är i kassan så visar det sig att det inte var 50% på linnet utan 75%. Så när hon i kassan säger 107 kr svarar jag "driver du?".
Jag var beredd på BILLIGT men SÅ billigt. Inte riktigt, betalar mina små kap och går där ifrån ganska nöjd. En stickad tröja och linne som från början skulle gått på 429 kr för 107kr.

Virus på mobilen.

Blev en bloggfri dag igår. Stressigt efter skolan massa och göra. Var tvungen att plugga till ett prov och massa annat.
Fick lära mig något nyttigt igår. Man kan tydligen få virus på mobilen. HJÄLP!!! Imacen hemma hade vius. Pappa frågade om jag hade syncat mobilen med datorn. Ja det hade jag men man kan väll inte ha VIRUS på mobilen?
Men tydligen kan man det. Så nu har jag laddat ned ett anti-virus program och lärt mig en läxa.

Jag + michelin gubben

Ibland undrar jag varför jag håller på med en sport som delvis kräver att du eller hästen är utomhus.
Idag är en sådan dag. Inte direkt det bästa vädret för och rida i både kallt, blött, snöigt och lerigt på samma gång. Vist vi tränar i ridhuset som ger skydd mot snö, regn och vind. Men så varmt där inne är det inte. Men det är ändå okej så länge man håller sig i rörelse. Så på träningspasset är inte så farligt.
Men i stallet är det inte varmt. Spenderar minst en halvtimme inan och MINST en halvtimme efter med och fixa saker. Det är då man fryser. Hästarna är ute på dagarna (oftast) och då blir dom blöta och leriga trots täcken. Ni som har provat och få en lerig och blöt häst ren vet att det inte är det lättaste. Om dom är smutsiga men TORRA är det inte lika stort problem. Men om det är blött är det inte lätt.
Men ska inte klaga för det är roligt att träna i alla fall. Bara och klä på sig kläder så man ser ut som michelin gubben och sen ta av sig något lager när man väl börjar träna. Lera, vatten och kyla får man stå ut med, för det är det värt.
+

Härligt väder

Efter och varit ute i 10 minuter så var mitt hår som duschat. Snöblandat regn, vad härligt det är. Smart som jag är har jag inte luva eller paraply heller. Smart, smartare smartast, ja det är jag det.
(Ska jag vara tydlig? GRYMT IRONISK!!!)

Söndags problem

Idag skulle jag till ikea och köpa nya ridstövlar. Inte alla ridsportsbutiker har öppet på söndagar. Men det var värt och kolla i alla fall.
Lyckas hitta i alla fall ett par ridstövlar till min förvåning. Ja det är inte alltid det lättaste och hitta ett par som sitter bra. Dom ska sitta bra på foten, vara lagom höga och lagom breda i skaftet. Ointressant fakta men det var i alla  fall ett par Mountain Horse richmond high rider. OOO tänker ni nu eftersom hälften av er inte rens vet vad det är.
Men i alla fall. Tar fram den högra skon efter och provat den vänstra som var skön. Då visar det sig "#€#"%©£∞$££ att det är något FEL på den.
AHHHH den sista som dom hade. Skulle ringa upp när dom fick in flera. Det stora problemet är att jag behöver dom NU!!! Så vi får nog att åka in på en vardag och titta på andra ställen också.
Men hur tur får man ha, det är något fel på just den jag ville köpa. Vist fanns det andra. Som Mountain Horse Supreme High Rider, lite tunnare och nättare. Men jag sliter mina skor och är inte den som vårdar dom bäst. Att då ha de mer tunna stövlarna kännes inte så smart, därför var jag lite osäker på dom.
Efter allt strul så orkade jag inte kolla så mycket mer. Får åka in någon annan dag snart.
Nu ska jag packa upp sakerna från ikea, hörs.
richmond high rider
Supreme High Rider

Ont

blääää hemsk natt. Har haft så himla ont i ryggen. Knappt kunna sova. Nja idag blir det en liten tripp till boländerna. Mina ridstövlar håller på och gå sönder helt och klarar mig inte utan ett par. Så måste få med mamma till boländerna och sen om vi hinner IKEA också.
Men först så ska försöka strecha ut ryggen eller något. För f*n det här är inte skönt.

CUT

Ja o vad det behövdes. Minus 5 cm hår och det blev genst mjukare, skönare, lockigare och känns tjockare. Känns nog som vanlig mer en det syns. Ovant och KORT men hår växer. Försökte ta en bild samtidigt som jag kokade pasta där av lite slarvigt men.


check, check, check. Vad ska jag göra nu?

Nu har jag läst alla intressanta och ointressanta bloggar, gjort "roliga" filmer i imove (filmredigerings program för mac). Har sett på både serier och filmer. Gjort läxor, ritat(klottrat på ett papper) och massa anat som man kan hitta på när man är sjuk.
Saknar mina vänner och känner mig så osocial att det inte är sant. Som tur var är ja feberfri idag. Något ont i huvudet men HALÅ lite klarar jag.
Helt enkelt för uttråkad för och stanna hemma flera dagar. Skulle nog klara en dag till men sen friskförklarar jag min själv.

blä, blä, blä

Blä sjuk. Hatar och vara sjuk. Det är otroligt tråkigt. Men i alla fall hade feber igen i går kväll och ont i öronen. Vilket är hemsk. Men som tur var kan man ta sina kalla fingrar och trycka dom under örat så hjälper det lite. Det och alvedon (<3).
A ja ibland förstår jag inte varför ni läser min blogg. Under hela veckan har jag bloggat om hur sjuk jag har varit och högst uppdaterat en till två gånger om dagen och min statistik har inte sjunkit så mycket som jag trodde. Okej den har sjuknit men inte så mycket ändå.
Men fortsätt gärna läsa. Klagar inte på det. Inte alls.

Livets träd

Lite så där inspirerade när man är sjuk. Helt underbara bider av en konstnär som heter Gustav Klimt. Gillar den första bäst heter tydligen livets träd.

Kan inte vänta tills på tisdag!!!

Eftersom jag följer gossip girl i samma takt som dom i USA. Okej med en dags försening, men i alla fall. Har ÄLSKAT avsnitt 7 och 8 och avsnitt 9 verkar inte ILLA. Ahhh vill se nu!!!
Så den släpps på måndag i usa och tisdag morgon kan jag titta på det. Men jag kan inte vänta så länge. Sluten i både 7 och 8 är bäst. Ja bäst, helt enkelt

hm... kanske LITE fel sagt

Ja vad skrev jag i går och hur tänkte jag?
"Gillar snö, men bara när det är MYCKET snö och jag är i fjällen.
Inte ett kalt slaskigt slisk slalsk på marken som inte ens går och ha snöbollskrig med."
Ja det var ju ett bra utlåtande från den som inte tittat ut genom fönstret på ett par timmar. Vaddå lite snö? Det kom ju massor. Vet inte riktigt hur jag tänkte. Idag insåg jag efter och faktiskt tittat ut genom fönstret att hmmm... det kom MYCKET snö igår.
Det går definitivt och ha snöbollskrig med det i alla fall och ett "kalt slaskigt slisk slalsk" på marken är det inte. Så förlåt snön för mitt lite klumpiga uttalande. För det behöver inte komma så mycket mer snö nu. Kan det få vara så här tills i vår? Då ska allt smälta på en dag och sen är det bara massa blommor överalt.
För jag gillar snö, men bara när den är vit och det är kallt. Så fort det blir runt 0-1 °c så kommer allt förvandlas till en grå och blöt sörja, det är det jag hatar med vintern.
Så ber nu till alla som sköter vädret där uppe snälla låt det inte smälta. För ganska fint är det!

Dåliga bilder tagna från mitt fönster på övervåningen.
Inga inställningar, inget fix fix. Bara tog något snabbt. Får jag skylla på att jag är sjuk?

it's snöwning

Jag är sjuk, jippie... NOT! Det är kallt och jag fryser trots att jag ligger under ett duntäcke. Katten är mitt sällskap och det höjdpunkten på min dag är det nya Gossip Girl avsnittet.
Jag måste plugga spanska, skulle haft prov idag men het ärligt skulle hellre vara frisk och vara i skolan en och vara sjuk. Men om jag hade varit i skolan och varit tvungen och göra provet hade jag önskat att jag var sjuk.
Sen snöar det, vet inte om jag ska vara glad eller ledsen. Gillar snö, men bara när det är MYCKET snö och jag är i fjällen. Inte ett kalt slaskigt slisk slalsk på marken som inte ens går och ha snöbollskrig med.

träna

Skynda till träningen trots att jag håller på och bli förkyld. Men träna ska jag.
Mina knän är mer fuckade en vanligt. Varma och gör ont, kan typ inte böja benen. Det kommer inte bli bättre om jag slutar träna bara för att jag har ont.
Så mot stallet blir det, trots lite ont här och där. Har liksom förkylningen krypande i kropen.

LYCKAD MORGON

Ja nu är jag i skoaln. Trött som fan. Får skylla mig själv eftersom jag inte gick och lade mig i tid igår. försov mig och fick stressa igenom hela morgonen. Tåget var försenat stod och frös i minst 15 min och förlorade all känsel i tårna. KÄNNS SOM EN OTROLIGT LYCKAD MORGON (grov ironi).

krash, bang, bom *slå huvudet hårt i väggen*

Ja hur tänker jag? Två alternativ, ingenting alls eller bara helt cp. Kan inte riktigt besluta mig för vilket. Jag ska upp till skolan i morgon= Krasch, bang, bom *slå huvudet hårt i väggen*. Varför sover jag inte? Vad tänker jag med... Ne nu måste jag ställa klockan och försoka sova om jag ska orka i morgon.


död fantasi

yes vad roligt, plugga på en en söndag. Känns som jag kommer dö, men måste. Prov på historia i morgon och massa spanska grammatik. Sen håller jag på och bli sjuk också, inte bra. Ne nu måste jag ta tag i allting och sluta blogga.

hos lollo

Sitter hemma lollo och sen drar vi nog ut. Har uppdaterat dåligt eftersom jag vait upptagen under helgen, ska skärpa mig. Ja nu vet ni att jag lever och har kul. Bloggar mer i morgon.

Rose

Nya the vampire avsnittet har äntligen kommit ut. ojajajaj glädje. Nu bli det 40 min med denna underbara serie. O JA SÅ BEROENDE.

SMILE

VARFÖR TYCKER JAG DETTA ÄR OTROLIGT ROLIGT?
HAHA MIN HUMOR ÄR JA... hmmm hur ska man förklara...
som den är...

Svart vitt och allt däremellan

Hoppas ingen har lyckats missa Daniel Adams-rays nya skiva. Ja underbart är allt jag kan säga. Lyssnat på den hela morgonen och varit sur för att jag inte kan gå på kvällen skivsigneringen i kväll i Stockholm.
Men jag behöver inte ha tråkigt för det. Ska träffa andrea på stan och shoppa bort våra bekymmer. Sen får vi se om jag ska åka och träna, blä vet inte men tror det.

bli inte avundsjuk inte alla kan få dessa

Bli inte avundsjuk inte alla kan ha så här snygga tofflor. Nu tänker alla WOW, varför har jag inte sådana? Ne för ni är helt enkelt inte lika bra som jag. Nu till er få som tycker att ni är bättre en mig (viken ni inte är, bara inbillning) Jag har i alla fall SNYGGARE TOFLOR EN ALLA ANDRA, det måste du erkänna.
Okej ja ska sluta skämta. Har haft dessa i evigheter, hittade dom när jag städade och satte på mig dom. Riktigt sköna. Så där nergångna så dom följer fötterna pefekt.

VÄLKOMMEN HEM DAGENS MAT

o va glad jag blev, pappa skulle köpa hems sushi. Efter en dag av segande, slappande och städande välkomas den iden starkt. MMMUUUUMMSSSS, SÅ OTROLIGT GOTT!!!!

Total (,okej inte så total) makeover

här ska möbleras om. Ett bra knep om jag vill städa ordentlig är och möblera om. Allt som ligger gömt kommer fram. Plus att jag behöver en förändring, något nytt. Vi får se hur det här går. Denna inte allt för skalenliga skiss ska jag försöka följa.

UNDERBART!

Fixade grejer i går på datorn och glömde spara UNDERBART :@

Puts väck, försvann någon stans, borta, lämnade mig

Fan vad jag känner mig tråkig. FETT O-taggad på allt. Det är ett regnigt höstlov som jag kommer behöva plugga på. Vad hände med min plan att festa bort hela veckan? Puts väck, försvann någon stans, borta, lämnade mig osv. Nej nu i morgon blir det nya tag. Pigg fräsh och glad ska jag vara. Skita fullständigt i plugget, tyvärr säger min lite mer smarta sida till mig att det är en DÅLIG ide.
I morgon är det TYDLIGEN back 2 charter (en fest här i Uppsala). Jag har helt missat det och även alla chanser att köpa förköps biljetter.
Men vill jag ens gå? Vilka ska gå? Känns inte så som det kommer bli så bra. Jag har liksom tillockmed lyckats MISSA att det var. Dom sista förköpsbiljetterna skulle säljas i dag och folk skulle så och sälja på stan. Ja var på stan idag men såg inte någon som sålde.

Vad ska man kalla det här? snyggt/konstigt/inperation

 

Titta själva vad tycker ni?

Kom precis hem från stan efter och ha träffat människor som får mig och må så bra.

Orkar inte blogga måste plugga, hur illa är inte det plugga på ett lov? OLAGLIGT? Titta i alla fal på videon!!!


Du har varit borta en lång lång tid

Nu ska jag träffa fotografen till alla dessa underbara sommarbilder. Den blir med expressfart mot garderoben sen mot tåget/bussen och sen till stan.

Nu är jag helt slut

Så här efter en mindre lyckad mest jobbig träning så sitter jag här och känner mig kanska slut. Ska nog lägga ned huvudet på kudden och sova lite. Orkade inte uppdatera tidigare eftersom det inte har hänt något och uppdatera om.
Sängen lockar så jag stänger ned skärmen och säger GOD NATT.

En räddare i nöden

Fösta gången jag såg denna så tänkte jag, vad är det här för skit mamma har köpt!? Hon var hos en väninna och där kom det någon och visade upp och sålde sina produkter. Hon köpte lite saker, bland annat den här. Den skulle hjälpa mot hudirritationer, acne och infektioner i huden. Gissa om jag vart skeptisk. En lite flaska från ett märke jag aldrig hört talas om och färgen på krämen var BRUN.
Men efter ca en vecka kan jag inte låta bli och älska den. Så fort jag blir stressad eller linkande så bli min hy ett helvete. Som att inte var nog med problem så börjar det klia längs käkbenet och jag kliar upp hela mitt ansikte. Det gör inte direkt allting bättre
Men nu efter och ha använt den i lite mer en en vecka har det nästan slutat klia och på det hela så känns resten av hyn bättre med. Tror inte den går och köpa i butik men i alla fall grymt bra.

RSS 2.0