Jag är nog bland det glömskaste människorna på jorden.

Nu blev jag ARG på mig själv. Jag har helt glömt bort dressyr testet i dag. Ska lära mig ponnyallsvenskans lagprogram. YES... NOT. Inte nog med att jag inte kan det alls, det kommer *not host host* gå bra med de förvända galopperna. Blir så arg på mig själv, men det har jag inte tid med ska kunna detta utantill tills i kväll. Det blir till och råplugga alla 19 momenten.

I solen

Japp, efter två dagar av regn är det nu skinande sol. RIKTIG SOMMARVÄRME ÄNTLIGEN. Varje rast har jag och många i klassen bara suttit och solat i värmen. Så himla underbart med sol, så det gäller och njuta medan man har den. Om någon dag lär det regna och vara kallt som vanligt igen, jävla skitland.

Det börjar gå mot sommarlov. Jag längtar ibland med vill ändå inte att det ska komma. Fan 3 ÅR med klassen håller på och ta slut. Men det är oundvikligt. Det blir kul och börja gymnasiet, får vara glad över det istället.
Ja nu åter till mina balproblem (har bloggat om det mycket på sista tiden). Jag behöver hitta skor. Snygga skor som ändå går och gå i. Om man nu är tvungen och dansa vals måste dom även gå och göra det i. Jag hoppas man inte måste.
Jag dansar som en kratta. Jag saknar taktkänsla, orättvist att både bror och syster har den. Jag har inte mer en BRA koordination. Jag har inte DÅLIG eller USEL koordination men den är inte så bra att den kompenserar upp min taktkänsla. Alltså vals och överhuvudtaget DANSA är inget för mig.
Sen en annan sak, varför är det LÄTTARE och sänka betyg en och höja dom. Dåliga resultat på ett prov kan sänka en medan bra resultat på ett prov aldrig höjer en. Jag fick bara G nästan VG på ett nationella i ett ämne jag har VG i, då funderar läraren på och sänka mig.
I ett annat nationella fick jag VG+ (2-3 poäng ifrån mvg på båda). Jag har G i betyg från förra året men om jag skrev bra på proven nästa temin skulle jag få VG. Men nu när jag skrev bra på proven då får jag höjt betyg då? Frågade och jag fick typ i svar: "nja vi får se nationella provet bestämmer inte allt. Det är bara på ett ungefär." JA HA  TACK SÅ MYCKET :@. Fan vad jag blir sur på sådant.

Dansuppvisning på Uppsala dansakademi

Det är alltid roligt och gå på dannsuppvisningarna. Det är så blandat. Från de riktigt duktiga till de små som springer åt  fel håll hoppar fel och är så gulliga så man vill dö :). Det tråkigaste är då dom som är MELLAN bra. Det är inte super snyggt/coolt/vackert eller liknande utan bara mellan tråkigt.
Det är också supersvårt och få bra bilder där inne. HAR NI HÖRT DANSARNA RÖR PÅ SIG!!! OMG!!! Nej då driver bara, men det + ljuset gör det svårt och få bra bilder.
En annan sak som jag gillar är att man altid ser någon som man känner som man inte trodde skulle vara där, eller som man viste dansade men inte mer. Kanske är det bara någon som sitter i publiken som man känner igen. I alla fal väldigt kul.


SYSTER SOM NYCKELPIGA


BRORS UPPVISNING



ALLA DUKTIGA DANSARE FÅR APPLÅDER AV PUBLIKEN


just nu sitter här och sms bloggar på st...

just nu sitter här och sms bloggar på stadsteatern. snart börjar systers föreställning. hon är nyckelpiga, ganska söt faktisgt. Kameran är med och bilderna kommer upp på bloggen i kvälI.


Dansuppvisning

Ja idag ska jag se på både min bror och systers dansuppvisning (båda dansar på Uppsala dansakademi) . Min systers börjar 12.00 och bror har den senare som börjar 15.00. Han hade även en igår men den såg vi inte.
bror på tävling
Såg inte eruvision igår. Bryr mig inte så mycket men, vet någon vem som van? Jag skulle tippa på Tyskland för det var den jag gillade bäst av de få jag hört lyssnade på experternas top 5 eller något. Ska kolla lite efter jag skrivit klart detta.
Det håller verkligen på och bli sommar YES!!! Fy fan vad skönt med lite värme. Eftersom jag var så glad och få tillbaka kameran så var jag ute och fotade lite blommor. Det blev lite äppelblom och Anemoner.
Miniatyrer klicka på dom så får ni upp bilden 1000px bred :)
(bloggen är inte tillräckligt bred för och visa så breda bilder, detaljerna försvinner om de blir minre)



Ni gör mig glada :)

Statistiken har ökat sedan igår efter en REJÄL dipp under klassresan.

Äntligen klänningarna

Avslutuingsklänningen:
frammifrån
bakifrån
från sidan
299kr från Bik bok
Om klänningen: som ni ser är den kanska genomskinlig men det löser sig nog om jag inte har en svart BH under och eventuellt ett vitt linne. Ska hitta ett bälte i gul eller svart med gulddetaljer och många armband i guld och svarta skor med gulddetaljer eller bara svarta. Vi får se hur det egentligen blir men det är så jag tänker accessoarerna i alla fal.
Balklänningen
frammifrån
från sidan
925kr (med frakt) Mini for Mani (nelly.com)
Om klänningen: Jag gillar den verkligen mycket mer ROSA en vad som syns på bilderna. Ska bara hitta en bra bh och ha till. Eftersom den är så rosa får vi se om jag tar silver eller guld till, vill inte ha något halsband eftersom det skulle ta bort draperigen i fram.

ARG

Ja nu har jag varit duktig tagit bilder på klänningarna BÅDE avslutning och balklänningen. När jag sen stoppar in kamera för och ladda över bilderna så vill inte Iphoto och kamera samarbeta. AHH Så får springa upp för och hämta skivan för kameran. Tydligen när jag är sur hörs det när jag går upp för trappan. Speciellt klällartappan eftersom den låter mest. Jag går i takt med Star Wars marchen. Ni vet. Du,du,du,du duu duuu, da, da,da dada dada. Haha försökte förklara med täcken hahaha.
NU tillbaka till kameran, hade inte dessa problem innan lagningen. Jag blir SÅ ARG OM DEN INTE FUNGERAR NU; AHHH va så glad att den komm hem från lagning om den inte fungerar blir jag något sur.
Så om jag inte lyckas kommer jag springa upp för trappan, förstås i star wars marsch takt och skrika (argt) på hjälp så pappa komma och rädda mig.

YESS!!! FAN VAD JAG ÄR GLAD :)

Min lilla (okej inte så lilla) kamera är tillbaka. Inga mer bilder från webbcamen. Inga mer fan jag önskade att jag hade den med där. Dom har helt bytt objektivet och uppgraderat mjukvaran. Tack pappa som betalade för det. Ush hade inte haft råd.
Ganska pank just nu helt enkelt. Ska till stan med mamma måste hitta skor till balen och avslutningen. Jag Älskar min balklänning som jag äntligen kunde prova i går. Ska ta en bild med min NY LAGADE kamera och sen lägga upp dom senare. Var bara så glad att kameran äntligen är tillbaka så var tvungen och skriva det nu.

Klassresan 2

Jaa måste skriva lite.
Vi väntar på tåget till Göteborg från stockholm.
Klassresan började i tisdags i Uppsala vi tog tåget till Stockholm. Den delen av resan bestod av att kasta en studsboll mellan våra kupéer, vi är lätt underhållna. Sen var det bara och titta på mycket sexige ola sallo på den där tågtidningens framsida *NOT*. Fan vad han är bögig på bilderna.
kortspel på tåget.
När vi var framme  Göteborg gick alla till unverseum. Där tittade vi på fåglar, fiskar (ÄKLIGA), Apor  och massa andra djur. Sen var det massa experiment på en våning.
Efter universeum så åkte vi till vandrarhemmet. Några gick och handlade medan andra började bädda eller misshandla täcket med lakanet som det också kan kallas om man inte vet hur man bäddar.
Sen drog alla ut och gick runt lite där vi bodde vi hittade ett slott och en park ett insektshotell och massa annat. Så där klättrade vi runt vi hittade BÖ GATAN. Det var tillockmed ett mellanrum mellan BÖ och GATAN det liksom SKREK åt en KLOTTRA ETT G HÄR!!! Lyckades motstå frestelsen hahaha. Vi var tvungna och dra hem efter ett tag. Vi skulle hålla i hop men vi tappade bara bort en efter en.
klättra uppför lycktstolpe på BÖ(G) GATAN
utanför insektshotellet och slottet.
Dagen efter det var det dags och åka till Liseberg. Tur att jag faller för grupptyck. Dom lyckades få mig och åka uppsvinget trotts att jag får pank när det släpper och man åker uppåt. Även om bältet håller i en så litar jag inte riktigt på det. Åkte det mesta men jag ÅKER INTE frittfall eftersom jag inte klarar av när det släpper allt annat går bra. Det kan snurra och gå fort utan problem så länge det inte släpper. Av den anledningen åkte jag inte fritfall eller loopingar.
Vi kom hem efter massa timmar på Liseberg. Den kvällen var sjuk. Alla trog runt och hälsade på andra klasser. Några från mora och massa andra ställen. Någon klass skulle skaka tyskens husvagn. Han blev helt tokig hahaha. Sen när vi tröttnade på det drog alla in och satt sig i ett rum. Alla var supertrötta men i ingen ville sova . Så det blev helt sjukt efter ett tag alla sov i fel sängar. Man sov där man somnade om man somnade alls.

trött klass efter utcheckning på vandrarhemet

Dagen efter var alla jättetrötta. Ingen hade sovit ordentligt och sen skulle vi gå på stan i flera timmar men alla ville bara komma på tåget och sova. Det konstiga blev att när man väl komm på tåget var jag inte jätte trött längre sov någon timme. Jag ville verkligen bara sova innan men det hade gått till en gräns att jag inte var trött längre.
Några trötta som spelar kort på tåget.
Sen kom vi hem till Uppsala. Tänk att det här var nästan som det sista vi gjorde tillsammans med 9:A, helt sjukt efter 3 år och det börjar ta slut. Sart slutar vi 9:an inget mer 9a :( fan...

Klassresan

Ja eftersom jag inte hade min kamera med så har jag inga bilder ska visa några senare från någon som hade med en. Jag skriver mer om vad som hände då men kort sagt en lyckad klassresa.
Ska ringa företaget som ska göra våra klasströjor. Dom har inte levereras en. Därför är jag sur.

Watch out Göteborg!!! Here comes 9A.

Åker 9.10 tåget till stockholm (okej det går 9.09 pappa som pendlar rättade mig men hallå 1min. Enligt honom är den minuten EXTREMT VIKTIG annars kanske man missar tåget om man tror att det går 10 över.) och därefter mot Göteborg. Känner mig lugn nu. Planerat packat fixat viktiga papper och annat.
Min "balklänning" kom igår och mamma ska hämta ut den så får inte se den innan jag kommer hem. HOPPAS DEN SITTER !!! Ska hinna fixa skor någon dag så får dra med mamma till stan. Ja mamma betalar balen och jag betalar avslutningen som hon annars brukar betala. "Balklänningen" var ganska dyr så det känns rätt att jag betalar ena. Ska nog ha samma skor och eventuellt accessoarer eftersom jag vill ha guld till båda klänningarna.
Sätter "balklänningen" inom citattecken eftersom det inte är någon RIKIG balklänning. Det är inte enns en riktig bal. Vist vill man vara EXTRA FIN men det är inte riktigt en bal. Det har man tagit bort på många skolor, det är sällan man ser bilder från 9:ors baler med långklänning och sådant.
Men det kommer bli kul det är inte det viktigaste vad man har på sig även om många (framförallt tjejer) gör det till det. Det är viktigare vilken klänning och vilka skor du har en hur kul det kommer och bli. Även jag låser mig mycket i det. Ska/får försöka tänka bort det...
WATCH OUT GÖTEBORG HERE COMES 9A AND WE ARE THE BEST!!!
ursäkta bilden är trött (gick upp 5 för ock packa) och har knappt orkat smika mig men, men det är bra och ha bilder. Bloggar med lite bilder är tråkiga.

Testade lite och hissar

Jag testade här nu och blogga via sms, det fungerar helt okej så om jag hinner så kanske jag kan blogga lite. Kommer nog inte ha tid, för vem vill sitta och spendera klassresan med och blogga.
Ska även hissa en sak bara för att jag kom på hur bra denna produkt är och hur många förutom mig som (ialla fall säger att dom) gillar dom:
Det är Ida Doras nagellack wonder nail, long last quick dry. Inte för dyrt mycket färger, kladdar inte blir jämt men stark och inte tjockt.

test

test


Imorgon drar jag och klassen till Göteborg

Är fett taggad. Det kommer bli AWSOME. Tre härliga dagar i Göteborg på klassresa. Packar med min vanliga noggrannhet. Här pratar vi I VARGE DETALJ. Konstigt eftersom jag är super slarvig i vanliga fall.
Men är van och resa och missar du något så ger det MASSA problem sen. Därför har jag listor på vage detalj. Har först en lista på den gröna lappen EX:
Linnen: svart-vit randiga(sen en ruta och kryssa för i), gammelvita tunna från Hm (ruta och kryssa för i)... Sen fortsätter det så där med byxor pyjamas mm.
de blå lapparna är det extra information som vad som ska packas långt upp och vad som jag behöver samma dag. Ex smink, borse mm.
Jag packar extremt noggrant eftersom jag är så slarvig och glömsk. Skulle jag inte göra så här så skulle jag glömma saker som strumpor, mobilladdare, legg mm. Så jag skulle önska att jag kunde packa som normala personer men det skulle sluta i katastrof. Har säker med mig ett ton för mycket, min resväska är trasig så det står mellan en kampingryggsäck eller DEN GAMLA RESVÄSKAN. HATA!!!! Ryggsäcken är okej men inte snygg och jag ser ut som en mupp som borde ha tagit tåget till fjällen i stället. Men eftersom vi ska gå 4km så kanske det är skönt.
Det andra alternativet är En sådan där gammal resväska. En sådan där smal sak som handtaget sitter på kortsidan. Jag är usel på och förklara men hoppas ni fattar har letat efter en bild men hittar ingen.
Min kamera är på lagning så kan inte ta några bilder :(. BLÄ BLÄ BLÄ
Det kommer nog bli bra så fort vi kommer dit då kommer jag inte bry mig men är övertaggad just nu så allt stör mig är stressad för att jag inte ska hinna det gör att jag inte kan fokusera.

White corner

står jätte konstigt lutad på en av bilderna och förstås det den man ser bäst på *suck* Sov med flätor eftersom det vägrade torka. Det tar JÄTTE långt tid för mitt hår och torka. Borjade duscha 19.45 typ gick och lag mig 22 då var det fortfarande fuktigt. Vill inte föna det eftersom det blir jätte flygit då :(. Så då blev det flätor. Det ser endå okej ut. Somnar jag med blött hår ska vi inte prata om hårkatastråfen det skapar. ps. White corner fick jag ifrån att jag står och tar dessa bilder där man kommer upp från våran trappa till övervåningen. Det är Vitt och mycket ljus. Står i hörnet och kan därför luta mig och få med hela outfiten i kameran. ds.

Har på mig ett vitt spetslinne från gina tricot. Jättegammalt minns inte att jag ens köpt den. Har tyckt att det varit FULT när jag var mindre, köpte den säkert i 6:an typ först i år har jag börjat gilla den. Misstänker att det är något mamma tvingat på mig då hon fortfarande hade makt över mina inköp. Tänk vad man kan hitta om man gräver lite.
Under det ett annat vill halterneck linne från gina tricot som jag har knytigt så banden inte syns.
Ett par militärfärgade shorts fån HM köpte sommaren innan åttan, så de är gamla de med. också ett sådant plagg jag inte gillat allt för mycket för ens nu. Har för mig att det var 2 för 1 och detta var de enda 36:or som fanns.

Förlåt

Sa att jag skulle visa upp dagens outfit, men hade inget och ha på mig så slängde bara på mig något inget jag tänker viss upp i bloggen. Nu efter mat och fika med kusinerna så är jag mätt, ÄKLIGT MÄTT. Känns som jag inte behöver äta på några dagar efter det här. Ska gå upp och "städa" haha vi får se hur det går...

Idetorka

Ja och brist på kläder. Eller kläder som passar i alla fal. Vad ska man ha på sig på kusins konfa/födelsedag fika ska tydligen vara i kyrkan också? Funderar på och inte bry mig om vad man BORDE ha på sig och ha på mig något jag vill istället.
Det ser inte ut och bli JÄTTE varmt idag. Ganska grått på himmelen. Synd de skulle inte vara fel med lite värme och sol. Kommer med en dagens outfit så fort jag vet vad jag ska ha på mig. Surfar nog runt efter insperation på några av favorit bloggarna. Det är något jag brukar göra om jag inte har en aning om vad jag ska ha på mig och har tid, har jag inte tid slänger jag bara på mig något och hoppas att ingen ser ;)

Sett klart fimen nu

Den var bra, det värsta med dom här filmerna är att dom aldrig slutar. Den slutade liksom med att det börjar jaga efter nästa fiende. Helt okej faktiskt sevärd eftersom det ändå inte finns något annat och göra i kväll. Det suger verkligen på tv.
Jag är för trött för och orka recensera den den ordentligt

Sherlock Holmes

Ska se den nu laddade ner den i vintras men såg den aldrig så tänkte göra det nu istället skriver en recension om hur den var sen =)

glömde visa er

Jag glömde ju visa pajen förlåt.
Den blev JÄTTEGOD och smakade friskt av citron bländade även i lime för att jag tycker om LIME.

Recept

Citronpaj

En frisk och god paj med krispig botten och len citronkräm.
Färdigt på: 2 tim 25 min
Ingredienser

3.25 dl vetemjöl
2.5 dl florsocker
100 g smör
1 st ägg
Citronkräm:
2 st ägg
1.29 dl socker
2 st citroner, skalet
1 dl citronsaft
150 g rumstempererat smör

Gör så här

1. Häll ut vetemjölet på bakbordet. Gör en grop i mjölet och lägg i smör, florsocker. Nyp ihop till en smulig massa och tillsätt ägget. Arbeta bara precis in det i degen och låt sen vila i kyl i cirka 30 minuter.

2. Kavla ut degen, cirka 3 millimeter tjock och tryck ut den i en smörad pajform. Skär bort överbliven deg. Picka degen i formen med en gaffel och frys den i ungefär en timme.

3. Värm ugnen till 230 grader, sätt in pajformen och grädda i nedre delen av ugnen cirka 6 minuter.

4. Blanda ägg, socker, citronsaft och citronskal i en kastrull. Sjud upp till cirka 85 grader. Använd en hushållstermometer.

5. Sila sedan över krämen till en annan bunke. Plasta den och låt stå tills den når rumstemperatur.

6. Blanda i det rumstempererade smöret och fyll sen det avsvalnade pajskalet. Ställ pajen kallt och låt den stelna.

 

Vi får se hur det blir men vi hoppas på att det blir bra. Ska börja med det sista på citronkrämen så fort den har svalnat efter kokningen. Hoppas den blir så där fräsh och frisk med citronsmaken man vill inte ha något så tungt i värmen. Får se bilder när den är klar ;)


Okej nu är det svåraste avklarat+ avslöjande

Har äntligen hittat en vit avslutingsklänning. Jättefin från bik bok, vit med mycket veck och urringad i ryggen. Letar efter rätt accessoarer till den men tror att det blir guld där med kanske ett bälte :). Men det är inte det svåraste, det svåraste var och hitta klänningarna.

Så nu får ni även se balklänningen jag har beställt. Har inte velat visa den tidigare eftersom jag inte varit helt säker men den känns mer och mer mig för varje gång jag ser den. Men vi får se hur den passar när jag får hem den. Det står att den är Corall färgad i annonsen men ser mer röd ut enligt mig.


Bröllop

Okej nu är jag TRÖT. Hela jävla Sverige har gripits av BRÖLLOPSHYSTERI. Allt på grund av kronprinsessans bröllop
Det finns den officiella bröllopsbakelsen till stöd för det kungliga bröllopet, det finns en tårta som till råga på allt heter BRÖLLOPSTÅRTAN det är alltså för mycket,  kexcholadsmärket gör den OFFICIELLA BRÖLLOPSCHOKLADEN, det finns en hel jäva uppsättning skålar och vaser. Som att inte det var nog gick in på hemsidan som affären som säljer detta Det har en annons på första sidan heter "bröllop". Där försöker de förklara finheten med och köpa fins vaser mm. självklart från dom som bröllopspresent. Man uppmanar liksom folk till och gifta sog bara för att kronprinsessan gör det.
Allt heter antigen BRÖLLOPSxxxxx eller tävla om ditt bröllop som på en viss färdiggjord kladdkakas tillverkade "lika gott som hemmbakat".
En viss tv kanal har startat en serie om fam. Bernadotte, det blev en JÄVLA debatt om att hon ville bli överlämnad av sin pappa.
Någon kärring från en stor tiding (okej typ 35år men ändå) stod och pratade om att det inte var jämställt och blabla bla. En gubbe (han var verkligen gubbe) stod och sa att det inte gjorde något och blabla bla. VARFÖR BRYDDE VI OSS I FRSTA TAGET. DET SKÖTER VELL INTE VI? OKEJ BRY ER MINDRE AHHHHHH!!!
Jag är inte emot kungahuset, jag är emot att vi BRYR oss så mycket. Jag gillar bröllopet i sig, men har inte dom rätt och lägga egna beslut. Kan inte alla bojkotta alla chokladen, tårtor, serviser, kakor mm. Det har bara gått för långt bara det är för mycket.
Denna PR grej att allt heter bröllop och det värsta är att det verkar fungera, folk verkar köpa det. För att allt fler "bröllops" prylar börjar dyka upp hela tiden. Det är som små äckliga finnar som poppar upp överallt. Vill bara klämma dom till döds...

Min förmiddag

Jag+ macen+ Bella & Tyra show + sjuk= min förmiddag

Visst tänker vi på miljön ;)

Pappa -Varför stänger du av datorn? (syftade på laptopen)
Bror -Eller hur varför stänger du inte bara locket? (stänger man locket på en mac går den in i viloläge)
Jag -Men varför kan jag inte stänga av den ser inget problem med det?
Pappa -Men det tar ju så lång tid och starta den då.
Bror -Ja just det det går mycket fortare om den bara är på viloläget.
Så jag har börjat anpassa mig till och bara stänga locket på den. För det går fortare då. Smart och låta den dra massa el hela tiden *Not*, men HALÅ DET GÅR JU FORTARE!!!

Mot skolan

Idag ska jag int missa bussen och komma försent ialla fall. Nu är jag ordentligt förkyld och funderar på och gå hem efter nationella, men man vill liksom inte skuta upp ett sådant prov.
Mina älskade skor är glömda i stallet så provar och ha mina gamla gladiator sandaler från förra året idag

Aldrig att glömma

Flyttade över filer från backup hårdisken till den nya(gamla) datorn. Tog lite tid eftersom jag blev kanska fast i vissa bilder speciellt dom här:
Bilderna är ifrån när jag typ gick i 4 alltså ungefär 11år. Hästen är lilla prins. Han har liksom alltid funnits där. När han fick kolik ungefär för ett år sedan så avlivades han.
Red honom från att jag var pytte liten och inte kunde någonting, tills att jag började tävla på alvar. Jag gjorde min första klubbtävling på honom. Jag gjorde mitt första ryttarmärke på honom. Jag gjorde min första tävling utanför klubben på honom. Jag gjorde mitt första LB dressyr program på honom (det gick inte bra han gillade inte dressyr).
Han var inte alltid den roligaste och rida men han var en riktig läromästare. Han gick lätt in i transporter, han hoppade alltid på hopptävlingarna, red du mot hindret så hoppade han. Han levde upp när man hoppade honom på tävlingar. Blev pigg, framåt och taggad.
Sen växte jag ur honom han blev gammal och började tävla Gibbson. Men Prins var liksom först, gillade aldrig honom som med gibbe men det är fortfarande den lilla fuxen som jag tävlade för fösta gången och HAN SKA ALDRIG GLÖMMAS BORT...

Inte som jag vill

Vad som gör mig arg just nu: Mycket, att larmet på min nya bikini satt kvar. Fick bryta upp den och eftersom jag försov mig i morse så gjorde det att jag blev ennu mer sen. Jag missar skolbussen och bussen efter det. Sen glömde massa saker, lås till badet, pengar, bankkort och nycklarna. Allt det där gör mig ARG.
Jag är trött och håller på och bli sjuk :(. Snorig, hostig och ont i halsen men det bryter aldrig ut utan är bara lita småsjuk hela tiden.
Inget går som jag vill idag BLÄ, BLÄ, BLÄ
Hade livräddning och klädsimm i dag med klassen på fyrishov. Klädsimmet gick lättare en vad jag trodde. :). Stannade kvar ett tag efter livräddningen och när jag kom hem var jag trött, tröttare och tröttast.
Imorgon har vi nationella prov i B-språk vilket betyder Spanska för min del.
Jag suger på spanska, men när vi fick se hur det går till på provet och skriva en test av läsförståelsen så var det lättare en vad jag trodde. Tur att det inte är uppsats utan bara läs och hörförståelse. Våran lärare sa att dom inte pratade så fort på hörförståelsen och det hoppas jag men erfarenhet säger mig att vad läraren och jag tycker är lätt är ibland ganska olika.
Jag letar skor och accessoarer till balen och avslutningen. Börjar känna mig lite stressad tänk om jag inte har något och ha till klänningen på balen. Vill nog ha klack på skorna men de ska ändå vara "sköna" och gå och använda under kvällen. Funderar på kilklackar typ, inte för smala i alla fal. Har inte problem med höjd men vill inte att det ska vara en smal klack
Guld passar nog bäst till klänningen men man vill inte ta bort klänningens detaljer i fram med accessoarerna. Ni får se den om någon dag när jag fått hem den men det är lite coral färgad nästan röd.

Stressa till stan

Ska stressa till stan efter och ha ätit något. Ska åka och simma med klassen och behöver hitta en ny bikini. Hoppas jag hittar någon annars får jag ta den gamla och den sitter inte bra. Jag kommer aldrig klara "målen". Vi ska livrädda en docka från botten och simma klädsim. Nog jobbigt utan kläder nu ska vi tydligen simma med tyngd också. Vi får se hur det går.
PÅ träningen igår red vi ut och hoppade i sommarhagen eftersom banan är så hård. Vi han med kombinationen stockarna och diket men inte upphoppet. Det blev tillslut som en liten bana på sex hinder. Det är verkligen super kul. Hästarna brukar bli taggade och pigga när man hoppar dom ute.
Synd att det var så mycket mygg bara, det verkligen kryllade av dom. Så fort man stod sill var dom över en och även fast man sod still bet dom oss och hästarna. Spelar ingen roll hur mycket medel man sätter på hästarna så fort de blir svettiga verkar det inte spela någon roll. Lite hjälper det väll men man blir fortfarande tokig.

Hoppas på sol

Jag hoppas på sol idag haha. Som igår. Vill sitta och sola på rasterna som igår. Jag vill ha sol och sommarväder
Dagens outfit

Man är aldrig nöjd

Superfin väder idag. Nästan lite för varmt. Har bytt kläder nu till något mer svalare. Var på väg och ta shortsen idag men ångrade mig i sista stund och bytte till jeans. Dumt val skulle ha behållit shortsen. Höll på och dö det var så sjukt varmt, nästan FÖR varmt.
Man är aldrig nöjd, på sommaren när det är varmt är det FÖR varmt, Sen när det regnar klagar alla på att det aldrig är solsken, på vintern snöar det aldrig, när det snöar och är kallt är det FÖR kallt. PÅ hösten för blött, på sommaren för torrt, på våren för växlande, det blir aldrig vår bara kallt hela tiden blabla bla
Vi måste vara MÄSTARE i Sverige på och klaga aldrig är vi nöjda.
När jag vaknade i morse fick jag en chock. Ni skulle ha hört hur jag lät. Jag ska försöka beskriva, jag lät som en sjuk kråka i målbrottet. Dagen innan hade jag hostat och varit lite hes. Men det var inte SÅ HÄR ILLA. Ni som har hört vet hur sjukt jag låter. Ibland är det okej men efter ett tag så går det tillbaka till kråka i målbrottet soundet.
Hade tänkt mig och springa idag på konditions testet men våran lärare sa att jag inte skulle springa om jag hade ont i halsen. Synd var taggad. Skulle gå istället och det var nog tur att jag inte sprang för fick känningar i låret efter det.
PÅ tala om och klaga haha: ont i halsen, låret, knäna, handleden mm. jag skulle nog kunna bli mästare i det med  ;)
Nu ska jag åka och träna om jag kommer iväg. Mamma är och lagar bilen just nu som förståtts har gått sönder *suck*. Hon sa att hon troligtvis blir klar i tid men att jag skulle vara beredd på att antigen åka buss dit och om dom inte lyckas laga den så kan hon inte hämta mig, så tå kan jag inte åka och träna alls :(. Hoppas dom lagar den fort vill, vill och åter VILL träna idag. Det är roligast på måndagar tisdagar är okej med det är roligare på måndagar.

Dampar loss på alla myggor

Efter och gjort klart no:n så åkte jag till stallet. Red ut över fälten och hade det mysigt i solen sen red jag runt åsen i Vattholma.
Vi var på super bra humör båda två. Jag fik lust och börja sjunga på någon Astrid Lindgren låt hahaha. Ni vet när Emil sjunger ; "tycker du som jag så rider vi för då känner jag mig fri" eller typ något sådant. Men för och skona hästen och eventuella förbipasserande så lät jag bli även om jag satt och nynnade i skogen långt ifrån alla husen.
Nu när jag är hemma duschat och ätit middag så sitter jag här och räknar myggbet. Jag får det till 8 stycken. Ett sitter på det högra ögonbrynet längst ut i kanten. Jag hatar myggor ska gå och ta en allergitablet mamma kom hem med nya för någon dag sedan.
Nästan helt återställd i höger knä och lår nu. Men inte helt haltar lite. Men det är bra att det är hyfsat nu. Har konditions test imorgon, HJÄLP I MORGON. Jaja ska FÖRSÖKA springa vi får se hur det går. Har knappt kunnat gå ordentligt sen i onsdags. Men måste springa vet att mitt betyg hänger på detta.

Pan, homo och FOXP2-GENEN

I sista minuten sitter jag här och skriver no- arbetet som vanligt. Ska vara klart på tisdag och på måndagar har jag inte tid. Så måste göras klart idag.
Våran grupp ska redovisa för klassen om människans evolution och jag har språket och migrationen över världen som mina ämnen.
Vi får se hur detta går även om det känns som jag börjar komma någon vart med mina texter. Vi ska stå och prata inför klassen och prata inför klassen/folk/publik är inget jag har problem med. Blir med besvärad om jag måste vara tyst. Så det kommer nog gå bra.
Det är dock lite mer krävande en vad jag trodde jag brukar köra på att man söker på Wikipedia hittar en sida skriver den med andra ord och så är man KLAR.
Brukar fungera alldeles utmärkt men inte den här gången. Först är allt på engelska tack gode gud för google translate, sen når det står massa konstiga ord så hänvisar dom bara till en annan sida.
Så är nu insatt i vad ord som; Homo, pan och vad foxp2-genen är. Kan även latinska namn på massa förfäder som Homo neandertalis, homo habilis och homo erectus och sen kann jag vilka folk och språkgrupper olika folkslag tillhör. Shit nu tvingar dom mig att lära mig någonting också ush jobbigt. JAg trodde skolan var till för annat.
Nej nu ska jag vara allvarlig sådana här arbeten brukar inte vara så jobbiga som det här har varit
karta över människans migration

kan ha hittat balklänningen !!!

Ja inget blev som jag tänkt skulle beställa från den där sidan från USA, men hinner nog inte och tänk om det blir fel kommer bort i tullen mm. Så nej det blir från Sverige istället. Skulle inte ha rött men det blev just rött. haha så måste hitta en vit klänning till avslutningen också HJÄLP det kommer aldrig gå. Visar bild på hur den ser ut om några dagar då jag fått hem den så ni får vänta lite

Videoblogg


Monki

Mycket fina basplagg från monki. Basplagggör dom bra gillar att det brukar vara enkelt med snygga detaljer. Man kan inte ha för mycket basplagg. Så lätt ch matcha för och få och se bra ut. Med ett par jeans och accessorarer blir det aldrig fel
jghq

The onion

Helt galen sida. Visar "nyheter" som är falska men gör det helt sriöst typ ser verkligt ut förutom de sjuka ideerna.

Sony Releases New Stupid Piece Of Shit That Doesn't Fucking Work

Apple Introduces Revolutionary New Laptop With No Keyboard

Humor

lysande haha
mer underbart little Britain ÄGER
Försöket hitta videor från Trigger Happy TV det är ochså underbart kul men det står bara htm inaktiverat på begäran men titta på http://www.youtube.com/watch?v=QRWRJtIY5to

Kvavt

Ush lugten idag har varit tjock och kvav. Det gör att jag får jätteont i huvudet trött och yr. Skulle tra till stallet det var jättetungt jag var seg hela tiden. Ont i låret och knät backar ner för trapporna och vill krypa uppför men typ hoppar upp istället har för mycket självkänsla för och göra det.
Ska titta på ett nytt avsnitt av the vampire diares nu.

Skärpt till mig lite

Försöker tragga. Satt på mig ordentlig(are) kläder fixat till mig. Försökt bli peppad med massa musik och massa annat. Så nu ska jag UT det kommer bli GALET KUL och JAG KOMMER HA SUPER ROLIGT. Inte vara trött mer inte känna mig sliten och sänkt.

Orkar inte bry mig

Ska dra till stan senare i kväll. Där skulle jag träffa Andrea, Alex och några andra. Sen var vi sedan skulle vet jag inte. Men jag har aldrig koll och glömmer bara bort saker i alla fal så låter andra holla koll på det. Gjorde illa låret och knät på höger ben igår. Fan vad jag har ont, går som en mupp i trappor jag menare det typ som en CP skadad haha det ser inte klokt ut. Så länge jag står eller sitter är det ok men det är allt där emellan som är ett helvete. Att sätta sig och resa sig är grymt smärtsamt. Lindat låret och knät det gör det lite bättre. Har på mig et par helt vanliga jeans som går över lindan utan och synas för mycket och någon valig tråkig tröja känner mig inte fin men det orkar ja inte bry mig om.
ungefär så här känner jag mig just nu

Klänningar och åter klänningar

Nu har jag letat letat och åter letat efter en klänning till balen och en klänning till avslutningen eller alternativt en som passar till båda. Det går inte bra, vill inte ha vitt på balen eller svart helst inte rött men vet inte varför riktigt jag inte tänker på rött. Men färg vill jag ha behöver inte vara starkt kan vara pasteller och liknande men inte vitt eller svart. PÅ avslutningen vill jag inte ha för färgstarkt vitt eller ljusa färger.
Så och hitta en klänning som passar till båda vet jag inte om det går. Sen vill JAG inte ha en som är för vanlig och att flera kan köpt samma. Okej om NÅGON har köpt en likadan men därför vill jag inte köpa en på Vila eller liknande hur kul är det? Jag tycker inte att andra inte kan få köpa dom säger bara att det inte är något för mig.
Sen verkar alla klänningar som är snygga i modellen vara vita till studenten eller svarta. Ahh blir galen har hittat en super sida som dock är finns i USA/UK men jag tror att det kommer bli därifrån eftersom de levererar till Sverige :). Köper jag en där blir snara problemet att välja vilken så många fina.
Hittar jag ingen som passar till båda så är det viktigaste att hitta BALKLÄNNINGEN och sen köper jag väll något vitt enkelt på stan till avslutningen.

trött och ont i huvudet. Snart kommer skolan döda mig

Ingen energi, ont i huvudet, trött, allmänt sliten, inga idéer, ingen kreativitet och nu vill jag bara sova. Ska åka och träna snart. Brukar bli pigg ibland efter, trött i kropen men pigg. Så det kommer inte hjälpa och stanna hemma för och sova.
Vad gör vi i skolan just nu? Alla lärare tjatar om den viktiga slutspurten men ingen tar tag i något. Så det enda vi gör är typ och "mingla" runt i klassrummet. Okej ibland kanske vi jobbar men jag tror inte jag har räknat matte sedan vi gjorde klart nationella. Inte ett tal.
Sen kommer min nästa död bli gympa lektionerna. Glömde kläder i måndags händer ibland men har faktiskt blivit bättre på och komma ihåg dom en förra terminen. Vi brukar få hjälpa till om man inte är med, räkna poäng döma och sådant.
Så när våran lärare ber mig ställa mig på mitten av salen så anar jag inget. Sen säger han att jag ska ställa mig på alla fyra och titta mot ribbstolarna. Alla andra står på ett led på kortsidan . Så tydligen ska alla i klassen hoppa över mig. HJÄLP VAD ÄR DETTA!!!???
Tydligen skulle han ta reda på vilket ben man hoppade av med inför höjdhoppet. Så där står jag och håller ner huvudet för och inte få det typ avslaget eller något, för och kolla vilket ben hela klassen hoppade av med.
Tur att man duckade ibland. Tror detta var ett tyst hot tar du inte med dig idrottskläder får du riskera och få huvudet avslaget typ. Nej då men varför tog han bara inte fram en plint eller något?
Inställningar på en mac's webbcam man bara måste älska


i skolan

Sitter här och skriver om människans utväckling på no:n det går jättebra :)... eller inte. Ska vara klart på tisdag och då ska vi redovisa haha.

Dagens outfit

Så där spontant fotat på någon minut bild. Så i helvete eller... Jag vill att min kamera ska komma tillbaka från lagningen nu. Så alla bilder ska tas med webbcam. Inget fel på min webbcam riktigt bra men ljuset här nere. Jag för som ni har märkt så står den nere i våran källare eftersom:
  • Alla saker skulle inte få plats på skrivbordet där uppe: dator skrivare/kopiator/skanner, ritplatta, 2 elgitarrer, 2 förstärkare, 2 stora högtalare, keybord, sladdar sladdar till alla saker, pappas alla tillbehör till elgitarrerna. (ska räkna dom jag ser sen fins det några till där uppe...) 4 stycken låder och pedaler och massa annat skit (fattar inte varför han ska ha flera suck...), alla spel papper mm. Så nej bara laptopen + räkningar och sådant får vara där uppe på skrivbordet i vardags rummet.
  • Mamma. Här nere får man va ifred. Är du där uppe syns du mer och får mer order som plocka ur tvätten/disken mm. Skönt och tyst
  • det skulle vara grymt störande om den ar i vardags rummet då skulle det stå 3 datorer där; Familje laptopen, pappas jobb laptop och den här och denna är inte liten. Man får allvarliga problem när man vant sig vid denna och ska använda skolans. Ush så liten skärm ;). Sen står tv:n där med det blir lite jobbigt om alla ska vara där uppe.
Så dagens outfit:
gqw
SVARTA JEANSCHEAP MONDAY , 400 KR
VITT LINNE MED TRYCKMONKI , 100 KR
SVART TRANSPARENT TUNIKA(WEEKDAY) , 299 KR
JEANSVÄSTHITTAD I KÄLLAREN
den ena gitaren, den man faktiskt får röra den andra är typ helig för pappa.
alla är snygga i motljus och det ska vara fotat uppifrån så ingen ser hur du ser ut verkar vara ett motto för vissa.
mitt hår börjar öntligen få tillbaka sin ursprungliga färg. Yes!!! Efter fägringar och toningar så har inte mitt hår samma färg som innan jag började färga det. Men efter och ha använt det nya schampot från wella (köpt hos frisören) som ska göra att min röd bruna färg som jag ursprungligen hade när jag var mindre ska komma tilbaka.

Är det bara jag...

Som tycker att blogg.se fuckar upp bilderna de blir i mycket sämre kvalité. Jaja kanske klagar lite väl mycket ska prova en sak

klicka nu så ser det bättre ut ögat står ut mer haha ska nog lägga upp dem som miniatyrer i stället. Bloggen är inte tillräckligt bred XD för och lägga upp den med brädden 1000px

HAR inget liv... bloggat varannan timme nu

Borde hitta på något bättre men ändå. Har nu på 2h skapat den var lite cool kanske haha. Jag är SÅSUPERJÄVLA SKITDUKTIG eller inte... ;). Haha men det är roligt och jag gillart så varför inte göra några bilder.
Ska dra till stallet nu... Det kommer ta några timmar. Sen ska jag hem och klippa av lite jeans. Sätta på nitar också hittade ett fult gammals skärp.
Hjälp insåg just att jag kommer vara i stallet 4 dagar i rad. Men det är bara bra som ni vet så blir jag en hyperaktiv(are) smurf när jag inte får träna. Ska skynda mig i väg nu ses...

Den som lyckas märka skillnaden är ett geni

Haha har ändrat designen lite. Om ni ser vad så får ni MVG i uppmärksamhet. Det är otroligt vilka skills jag har!!! Ska gå upp och kolla på en dator dator med vanlig skärm så det inte ser konstigt ut haha. har hänt några gånger att det ser bra ut här men när jag kollar på laptopen så ser man typ halva sidan. Så går det när man har en 24 tum Imac (min bebis den datorn är amazing)

Så där ja, haha det här är så roligt XD

Inte så krävande väldigt kul även om mina smoke brushes inte ville göra som jag ville så blev den ganska lyckad har TVÅ alternativ på bilden kan inte besluta mig för vilket vad tycker du? kommentera...
Samma bild men den brun/svarta är ett negativ på den blåa ser lite ut som ett papper någon har bränt på och det andra som blixtar över himmel om man fantiserar lite XD

Ska rita lite med ritplattan

Som sagt se rubriken vi får se om det blir något kul. HAHA. Det brukar vara kul men inte bli snyggt :)
Nyvaken och osminkad bäst och gömma sig bakom ritplattan :D

Det kommer bli bäst så här men ändå :(

Fattar inte gumman ush att deta kanske måste hända dig.... :'(
Yellow min sköthäst har en skada i bakbenen/ryggen hon börjar bli gammal och så dom kommer troligtvis ta bort henne innan juni/juli. Det går inte och prata om när man vet att det bästa för henne är detta, hur mycket det en gör ont så är det rätt...
Det är svårt att inte vara egoistisk i sådana stationer. Hon är min lilla fina bruna häst och vill inte att det här ska hända, det borde inte bli så här men man kan inte styra åldrande. Hon skulle aldrig klara av och bara få skrota i en hage hon skulle bli galen.
Det är för djurets skull man gör något sådant men hur kan något man vet är det rätta göra så ont...

Vaken

Vaknade nyss. Fan vad tidigt hatar och vakna tidigt på helger då du borde sova. Men Jag var helt klarvaken och när jag vaknar kan jag inte somna om. Därför hatar jag och bli väckt mitt i natten av massa sms eller liknande. Så lösningen på det blir att jag sätter mobilen på ljudlös och tar av vibration så får jag sms så låter det ingenting ringer du så hör jag inget.
Varför stänger ja då inte av den? Jo jag måste ha mobilens väckarklocka så jag vaknar! Så kan man lösa problem som kan förstöra min nattsöm. Ett svårare problem att kontrollera är katten och andra levande varelser i detta huset familjen, myggor, flugor, fåglar mm. Ja de får hoppas att det inte stör mig för jag blir riktigt sur annars...
Så sitter och letar efter lite kläder på internet... men det blev skor i stället modekunen hadde så mycket fina skor :D MÅSTE HA. (kommer även ifrån nelly & Asos )
men kolla i bak→ GILLAR skarpt
Gillar verkligen de turkosa och de svarta med rött ibak. Vad tycker du?

ont i öronen

Ush sjuk... Jag hatar och vara sjuk efter 2 dagar har du smakat hemmets alla tesorter, du har sätt alla filmer du har lust och se i dvd hyllan, man har så sjukt ont i huvudet att göra något mer ansträngde en att gå ner för trappan ta en alvedon och säga "nej jag vill inte ha någon mat..." gå upp igen och däcka i sängen efter den mycket krävande fysiska ansträngningen, man börjar bli trött på att gå runt i mysdress men man orkar inte ta på sig något annat så man ligger kvar i sängen.
Trots detta mår jag nu lite bättre en igår. Har suttit och ritat klart lite på alla dessa halvfärdiga bilder, läst lite svenska läxor. Men har fortfarande ont i huvudet kanske lite feber och sen har jag sjukt ONT i öronen det trycker liksom. Så jag kan inte lyssna på musik i mina hörlurar det är grymt störande.
Fan skulle kunna bo i denna kofta otroligt mysig. Aldrig något och ha på sig då någon annan en familjen kan se men den är så skön. Väger säkert flera kilo tjock stickad med en lång skön hals. Jag bara älskar den när jag är sjuk den typ räddar mig.

för många bollar i luften samtidigt

Att det är så mycket roligare och börja på något nytt istället för och göra klart det man höll på med innan. Så nu sitter jag här med 4 halvfärdiga bilder. 4 halvfärdiga läxor och massa annat som borde göras klart.
Gör jag klar det då innan jag börjar på något nytt, nej nej varför skulle jag det? Så istället började jag i dag på en ny bild istället för att göra klart läxorna i svenska så gjorde jag engelskan men bara en del.
Detta har gett mig vad som känns som massa saker jag borde fixa som jag inte orkar med. Det känns som att det är SUPERMYCKET och göra, men egentligen skulle det inte varit något problem om jag bara hade gjorde det ordentligt från början. Så i stället för bara en bild, läxan i svenska och städa mitt rum så ska jag nu göra: SKUGGA HYENORNA OCH BAKGRUNDEN PÅ BILD 1, FÅ KLART BILDEN PÅ TJEJERNA VID VATTNET, FÅ KLART EN OTROLIGT FRUSTRERANDE PORTRÄTT BILD, LYCKAS MED VINGARNA PÅ KAJORNA, FÅ KLART, KLART LÄXAN I SVENSKA, LÄXN I ENGELSKA, STÄDA MITT RUM, BADRUMMET OCH HALLEN.
Japp det blev genast mycket mer!!! Ska trösta mig med att det kommer ett nytt avsnitt av the vampire diares i kväll. :)

SJUK :(

Blä, mår inte bra vet inte vad det är. Hade feber i går kväll men tänkte gå til skolan och skriva nationella i NO.
När jag vaknade i morse mådde jag faktiskt okej igen så var i skolan som vanligt. Nu börjar jag få ont i huvudet och det TRYCKER i öronen som i går kväll. Eftersom det inte är något livsviktigt i morgon så får vi se om jag går till skolan, tror jag är hemma men mår jag bra så ska man gå till skolan.
tummen ner för och vara sjuk det suger

jag ger upp...

Jag kände mig så kreativ när jag klev in genom dörren nu ska den där fågeln bli klar. Skissat upp de två motiven och börjar med och rita till vingarna ordentligt.
Shit vad fjädrar är svårt och rita. Ush fjädrarna blir inte bra, så gav upp innan det blev för jobbigt. Får nog ta det i steg. Min plan var och ha klart det ena motivet i dag men nja när det blev lite för jobbigt sköt jag upp det i stället. Det kommer göra att det kommer ta ÅR och bli klar med bilden. Ja ja bättre lite i taget en att jag slarvar.

Back to school

YEESSSS..... eller INTE. Var sjukt trött orkade inte med något. Kunde inte koncentrera mig. Ont i huvudet, trött, trött och åter TRÖTT. Jag ville bara HEM och sova. Tur att jag inte glömde min Ipod jag skulle ha dött. Med lite bra musik går det mesta och igenomlida.
.
(läs inte detta massa struntprat om hästar... intressant?)
Ska iväg och träna i kväll. Hoppas det går bra nu när det är hoppvecka. Tror det kommer gå JÄTTE BRA... eller NOT. Jag i en stilbedömning i hoppning med Gibbe. Japp det brukar vara jättesnyggt * ironisk*. Vi kommer nog komma över och det kommer bli i valig stil. Gibbes inte alldeles för snygga hoppteknik (och det är en komplimang och säga så) och min jag tittar ner och räknar hårstrån i manen och glömmer bort och titta upp.
Vage vecka ca 3 så har det varit en ständigt tjat om den där blicken. Det är det stora felet i min sits. Det har blivit en liten förändring mot slutet av förra teminen men det är fortfarande inte spec. bra. Glömmer bort att titta upp hela tiden.
Snart är det kanske dressyrveckan och det brukar gå lite bättre. Ja vi kommer nog bli godkända idag om det inte går helt katastrofalt åt helvete, men det kommer inte vara ett superbra resultat.
Egentligen borde jag tagga UPP. Tänka att nu ska vi äga detta och det kommer gå SUPERJÄTTEBRA OCH VARA SUPERSNYGGTSTILGT OCH FINT. Men jag vet hur det brukar gå det kommer inte bli någon överraskning. Jag vill inte byta bort Gibbe nej, nej det vill jag inte gillar faktiskt honom OCH DET ÄR INGET FEL PÅ HONOM.
Skulle jag bara rätta till det jag gör fel så skulle det gå RIKTIGT bra på provet med. Men det är just det, ska jag koncentrera mig på något annat så glömmer jag bort allt jag vet att jag borde tänka på.
(SÅ NU  GÅR DET OCH LÄSA IGEN. ÄMNET HÄSTAR ÄR AVSLUTAT)
.
Denna video är så cool. Inte en JÄTTE ny låt med videon är fortfarande cool. GIGANTISKAVampyrteddybjörnar tar över världen XD....



Videoinlägg om kajor, galna idéer och saker du inte vet vems det är...


schema för Idag

9.00: vaknade
11.00: Drog till stallet
13.00: Kom hem från stallet
13.00 - 15.30: Duschade satte på mig kläder:
15.30 - 16.00: Letade efter cycklel nyckel, ingen lycka med det den är spårlöst försvunnen
senare
16.30 ska dra till h-stam för och lämna tillbaka/ leta efter massa prylar (ex lämna tillbaka Viktors strumpor.eller som man också kan kalla dom de dubba ryska kodomerna...)
18.30: springa till Vatthoma och hämta cykeln som har varit där sedan valborg (hoppas den är kvar)
19.00: BLOGGA IGEN?
20.00 - 22.00: Obestämt (inga planer)
22.00: GOD NATT XD
jag idag
glad men stressad XD

Valborg

Japp nu är jag tillbaka i ett levande tillstånd.
Haha valborg var ganska kul smått spårat på kvällen men annars lyckat. Inga bilder bör läggas upp visas eller pratas om så det är allt ni får se/veta/ höra talas om .... hahaha

RSS 2.0