Bröllop

Okej nu är jag TRÖT. Hela jävla Sverige har gripits av BRÖLLOPSHYSTERI. Allt på grund av kronprinsessans bröllop
Det finns den officiella bröllopsbakelsen till stöd för det kungliga bröllopet, det finns en tårta som till råga på allt heter BRÖLLOPSTÅRTAN det är alltså för mycket,  kexcholadsmärket gör den OFFICIELLA BRÖLLOPSCHOKLADEN, det finns en hel jäva uppsättning skålar och vaser. Som att inte det var nog gick in på hemsidan som affären som säljer detta Det har en annons på första sidan heter "bröllop". Där försöker de förklara finheten med och köpa fins vaser mm. självklart från dom som bröllopspresent. Man uppmanar liksom folk till och gifta sog bara för att kronprinsessan gör det.
Allt heter antigen BRÖLLOPSxxxxx eller tävla om ditt bröllop som på en viss färdiggjord kladdkakas tillverkade "lika gott som hemmbakat".
En viss tv kanal har startat en serie om fam. Bernadotte, det blev en JÄVLA debatt om att hon ville bli överlämnad av sin pappa.
Någon kärring från en stor tiding (okej typ 35år men ändå) stod och pratade om att det inte var jämställt och blabla bla. En gubbe (han var verkligen gubbe) stod och sa att det inte gjorde något och blabla bla. VARFÖR BRYDDE VI OSS I FRSTA TAGET. DET SKÖTER VELL INTE VI? OKEJ BRY ER MINDRE AHHHHHH!!!
Jag är inte emot kungahuset, jag är emot att vi BRYR oss så mycket. Jag gillar bröllopet i sig, men har inte dom rätt och lägga egna beslut. Kan inte alla bojkotta alla chokladen, tårtor, serviser, kakor mm. Det har bara gått för långt bara det är för mycket.
Denna PR grej att allt heter bröllop och det värsta är att det verkar fungera, folk verkar köpa det. För att allt fler "bröllops" prylar börjar dyka upp hela tiden. Det är som små äckliga finnar som poppar upp överallt. Vill bara klämma dom till döds...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0