Solsidan

Kolla vad jag har :) Så hlma kul, ibland något överskattad serie ibalnd men söndagas kvällar är till för att titta på solsidan. (Ni kan sluta uppdatera på Facebook att det är solsidan, vi vet redan det!) I alla fall nu kan jag se sesong ett när jag vill. Kommer skratta så jag dör, underbart.


måndagar

Idag är det söndag vilket gör att imorgon blir måndag. Förlåt men jag måste bara övertyga mig själv om att lovet är slut. Vet inte om jag rikigt vill tro på det, trots att all logik i världen är emot mig. Mitt lov kan inte vara slut redan, det har max varit 3 dagar inte 7.
Vill verkligen inte tillbaka till skolan och måndagar som i vanliga fall är hämskaste dagen i veckan. Det enda som är bra på måndagar är Spikklan och måndagsträningarna. Det är det som gör att jag inte kastar täcket över huvudet och bara ger upp måndagar totalt.
Som att inte det var nog käns det som någon har tryckt ned taggtråd i min hals och förkylingingen kryper i kroppen. Sitter här och dricker te så att jag kan svälja. Men jag ska träna imorgon, annars överlever jag seriöst inte måndagar.

Visst är hon fin i det! Varför inte det är någon sadeljord på är för att jag bara provade så den passade bra under sadeln och inte var för liten eller stor.

På väg till stallet för att rida spikkel. ...

På väg till stallet för att rida spikkel. Får se hur det går med den lilla pricken idag. Kameran är med och jag ska prova ut lami-cell schabraket för att kolla om det passar.


video från ROMME med blidspel


vaken

jag ska upp klockan 5.30 och åka kl 6.00, va i h*lvete gör jag fortfarande vaken?! Kommer tidigast somna vid 2 (tidigast) och jag kommer vara DÖD imorgon. Känns inte som ett smart drag. Uppdateringen kommer bli dålig under närmaste tiden kanske kastar upp ett mobilinlägg så kommer det en bildbomb från fjällen när jag kommer hem.

pick and choose

Det där med val och valmöjligheter är inte det enklaste. Att få möjligheten och välja vänder jag ofta till något negativt. Egentligen istället för att se det som en MÖJLIGHET blir det ett VAL, ett måste. Jag har turen att ha så mycket saker och olika alternativ, så varför blir det för mig ett stressmoment som istället får mig att må dåligt?

För jag mår dåligt av att behöva välja. Visst jag skulle hata om inte möjligheten att bestämma fanns där ibland, det skulle göra mig lack eftersom jag själv gillar och leda inte bli tillsagd. Men samtidigt har jag svårt att begränsa mig i stora som små frågor. Alla val blev ett kaos, jag mådde USELT innan och efter

Att till exempel välja glass som liten var ett kaos, jag fick jag välja exakt vilka 3 glasskulor som helst i affären och att då välja ut 3 av 15. Ställa alla dessa 15 stycken mot varandra. Vilka är bra vilka är dåliga?, vad gillar jag?, hur passar de här ihop? Det slutade med att jag gick därifrån missnöjd eftersom: tänk om något annat blivit bättre?

Inte lättare blev det när insatserna blev större. När glasskulor byttes ut mot något som faktiskt ska påverka mitt liv framöver för alltid

Saken är den att när mina föräldrar sa, vill du ha en glass med 3 kulor? Blåbär, choklad, jordgubbe och sedan frågat om jag ville ha strössel med frukt eller lakritssmak. Då gick jag därifrån nöjd över att jag fått en hel glass med 3 kulor och FICK VÄLJA STRÖSSEL SJÄLV. Vilken lycka!

Att delvis få välja något som passade mig men i grunden fick jag hjälp med.

 

Jag har helt enkelt behövt lära mig att begränsa. Lära mig av mig själv att när besluten blir större en och välja glass. Att valet blir inte alltid bättre för att möjligheterna är större utan snarare kanske tvärtom. För som sagt att välja ska vara något positivt inte ett stressmoment eller ett tvång som får motsatt effekt i slutet. Att bli nöjd över sina val och beslut är inte samma sak som att antalet möjligheter varit många. Eller?

 


Are you leaving?

Dagens låt :)


Nöjd

Så värt, så nöjd, så glad.

Kan jag få sådana adrenalin kickar av shopping? Tydligen! Mitt fina Lami-cell schabrak har kommit, fattar inte vilken service det företaget har. Beställde på måndag eftermiddag och de levererade det hit från någonstans i närheten av Skåne hit på ca 1 ½ dag. Inte nog med det, nej jag fick den levererad till dörren. Det kallar jag skönt, det knackade på min dörr och jag fick paketet i händerna. Behövde inte ens besvära mig att ta mig in till Storvreta och hämta ut det, lyx.

Vi har inte ens kommit till produkten en och ska vi säga så här så är jag NÖJD, nöjd som f*n. Varför? För det är snyggt, bra kvalitet, tjockt men inte för tjockt, materialet är bra och insidan i ett sådant där underbart tyg men har på träningskläder som andas. Färgen är lite mörkare en vad jag trodde men det är absolut inget jag ogillar. Ska testa det på och under sadeln så snart jag kan, lovar att ta bilder på hela henne med det på. Men ska inte använda det innan tävlingen i alla fall. Sen var det REA på det också, så kan någon förstå varför jag är NÖJD!?

(http://www.stablestore.se)

Tyget som är på insidan som ska "andas"

S.A.C

Jag borde sluta titta igenom alla säsonger av sex and the city och börja skriva på mitt arbete om Vetenskapliga revolutionen. Lagom lockande och lämna en värld av Christian Louboutin, Chanel och andra märken och börja spendera tid med gubbar och filosofer i böcker som ligger på en nivå att jag fattar NADA, ingenting. Jag som inte brukar ha några som helst problem med och förstå texter i vanliga fall. Har aldrig hänt förut att jag förstår så här lite av vad som står i en bok. Ja någon gång måste jag bita i det sura äpplet och försöka.



Klant

Spikkel har lyckats skavt av skinnet över väster framhov på instidan. Samma ben och ställe där hon fick såret som stoppade oss från att tävla senast fast det var på utsidan. Antigen är det att hon har trampat sig själv, skulle inte förvåna mig eftersom hon har noll koll på var hon sätter fötterna och bland annat kliver över sig själv om man flyttar henne i stallgången.
Men så kan det vara eftersom hon är känslig där att snön skaver när hon går i hagen, det var i alla fall det som gjorde såret förra gången. Satte över ett boots och sen får vi se, ska köpa nya eftersom jag bara hittade ett. Haha, lagom FULT. Men är det snön måste hon lindas eftersom boots inte hjälper, snön åker bra upp inanför det och skaver i alla fall :(.
Tillslut fick jag en hyfsad bild med mobilkameran. Ponnyn kan inte/ hatar ju att stå still stå hur kunde jag tro att det skulle gå bra och fotta BENEN???!!!

SPIONER

Ska iväg och träffa några sköna b-rudar från klassen vid 1 någonting. (agent 2 och agent 3) Haha, tar med mig kikaren ;). Låt och spana efter rödlysen, tomtens ren rudolf och hoppas att vi överlever resan till spaningsplatsen på 5min. Hahaha, ska sluTa driva och skriva mer mystiska saker som 98% av min läsare inte förstår.
Dagens outfit är i alla fall den mintgröna tröjan från bik bok, favorit jeansen från cheap monday, ormhalsband från glitter och svarta boots från ålens.

Över det den tjocka vinterjackan från fjälräven och "turbanen" från bik bok men det är ej med på bild. för hur spänade var det?

 


studsboll

Aha klockan var inte ens 00.00 kan lika bra kasta upp ett inlägg om dagens dressyrpass. Eftersom håret endå är blött och då kan man inste sova så har jag tid.
Det gick jättebra och Spikkel gjorde fina slutor i båda varven men i det svåra dampade hon loss 2-3 gånger. "Hon ser ut som bambi på hal is. Hur kan en häst stusda upp, ned, bakåt, framåt och åt sidorna på samma gång? Ser utroligt kul ut som en studsboll." Gaska bra sammanfatting av Elin hur det tydligen ser ut när hon dampar loss. Tor ni jag lyckas hålla kvar slutan när hon gör så där? NEJ är svaret och mina ljumskar klarar sig inte alltid så bra efter några studsserier (ont). Men skam den som ger sig in på en volt få henne och skärpa till sig och sedan på det igen tills hon ger sig och idag gav hon upp ganska fort :). Det är bara och se glad ut och börja om så slutar hon efter ett tag. (Problemet ibland är att "ett tag" varierar mellan 4 träningar tilll två försök). Sen ska man inte glömma att hon gjorde alla andra bra utom 2st i det svåra varvet. Så länge jag gjorde rätt gick hon fint alla gånger utom två, super nöjd med fjollpollen.


Lamicell schabraket är snart MITT

Klickade precis hem lamicellschabraket jag velat ha. Blir pefekt till spikkel att ha på tävlingen den 6/3. Var ett så pass bra pris på den och skulle jag inte gjort det nu skulle jag ångra mig när det var försent. Väntar med luvan eftersom hon inte behöver luva och vill köra inbakad knopp i luggen. Hon är så snygg i knoppar :)! Fast får se kanske köper luvan i alla fall, osäker :S.
Ska iväg och träna ikväll dressyr på sötponnyn. Får se hur det går, galloppen igår gick åt !"!"#¤!"#%#%#%, minst sagt. Hon vägrade spåra och varje gång jag kom åt henne snurrade hon på ställlet, studsade, lutade sig inåt eller började backa och slå med huvudet tills jag kom i obalans och hon kunde smita undan. Frusterade, minst sagt.

(det är det röda i  mitten jag beställt)


Mintgrönt

Trots tröstshoping och waynes vaniljlatte sög denna dag. Som ni vet älskar jag båda, försökte verkligen muntra upp mig själv. Orkar inte och vill inte förklara... Men var uppe på stan och shoppade lite, drack lattar med vaniljsmak och träffae lite folk. Dagen skulle kuna blivit KUL men känns mer som jag ska dö. Ni ska bara veta vilken fasad jag just nu byggt upp, bara för att jag inte orkar prata om det. Le var glad och låtsas som ingenting, mitt nya motto.

En mintgrön tröja från Bik Bok 149kr (bilden gör inte färgen rättvisa mer mintgrön i verkligheten) och en vit "turban" från bik bok 79kr.

någon som vill köpa?

Kolla in denna lite konstiga sida. Där man kan beräkna sin bloggs "värde". Tydligen är min värd 1087kr, känns lite konstigt. Vem skulle värdera min blogg till det? HAHAHA, men visst någon som vill köpa den för det så kan vi nog komma överens.

slalom i romme

Bokade precis en resa till romme på lördag för och åka slalom. Ahhh taggad. Längtat så efter och få åka och familjen åker inte upp på sportlovet i år och jag ville åka slaom nu. Så jag och några kompisar drar till romme för att åka istället. Grymmt KUL kommer det bli!!!

Bilder från akrivet tagna förra påsken nästan uppe vid norska gränsen. Evigheter sedan jag åkte altså.

Roligt samtal

Jap swedbank strular, skulle köpa det fina lamicell schabaket så går det inte att logga in och kolla hur mycket pengar jag har. Ne nu är jag arg och ska ringa kundtjänst och skälla lite på dom. Roligt samtal det kommer att bli. Har huvudvärk och är trött efter att ridit Spikkel sen nu det här. Jippie... *SUCK*

Lika få rubriker i mitt huvud som vatten i saharaöknen

Kan inte låta bli be om ursäkt för den usla uppdateringen. Men har känt mig så trött och stressad den senaste veckan att jag glömt bort vilken dag det osv. Jag klarar inte stress, när det blir stressigt så orkar jag inte. Har redan 234325254245 bollar i luften samtidigt och sedan ber någon mig att göra allt detta i 4000 km/h. Jag försöker med det och det slutar med kaos. Sen har jag så höga förväntningar på mig själv med vad jag måste prestera (eller tror att jag måste prestera) att det blir för mycket. Så lovet kommer bli chill. Jag behöver ta det lugnt helt enkelt och jag tänker till och med spendera kvällen hemma. Haha, det var länge sedan jag var hemma en lördagskväll.

Imorgon blir det stallet och Spikklan. Ska putsa lite extra på polle och utrustning sedan blir det dressyr i ridhuset. Öva lite på saker hon gärna skulle slippa men så nyttigt att göra för oss båda.


hahaa, vad liten hon ser ut på den här bilden.

dead swallow

Min favorit ring har gått sönder. En absolut favorit, stor, över båda fingarna och i silver. Den är från glitter som ser ut som en flygande svala/fågel. Har lyckats slå av "svansen" på den eller hur man nu ska säga. Nu måste jag försöka hitta en ny favorit som kan ersätta den. Finns nog inte och köpa längre annars hade jag sprungit upp på stan och köpt en på en gång. Jag har anda ringar men inte som min svala...
R.I.P min lilla fågel

The tourist

Jag ska se på the tourist nu, får se vad jag tycker om den. Har hört lite blandade tankar om den men den verkar sevärd i alla fall.

Bordeaux

Gosar med katten och tiittar ruint på lite nätshoppingsidor. Ganske sugen på att klicka hem ett nytt shabrak och luva i fullstorlek (till hästen). Ett litet matchade tävlingssätt i en röd färg som tydligen heter bordeaux. Vad tror ni om Spikklan i detta? Fungerar nog på Jensen om jag skulle tävla honom mer. Spikkel kan ha både stl ponny och full, men Jens behölver full och har inga matchande mössör till schabraklen i stl full.
Hittade inga mössor från samma märke i den färgen schabraket har men letade lite och hittade en som fungerar lika bra från horze. Okej liten skillnad i färg men så pass lien att på hästen synns det inte. Snacka om att jag belv glad, tyckte verkligen om schabraket och har inte sett det i så mycket i den färgen. Vanligare med dom andra färgkombinationerna.
hmm, är sjukt sugen...
Schabaket kommer från lamicell och går på runt 550kr

Luva från horze, 129kr
Det är det röda schabaket i mitten jag pratar om, finns ingen bättre bild att hitta på google.

"helt freeking awsome snygg!"

Dålig uppdate i går men gjorde allvarligt inget intessant. Idag är det som ingen haft en möjlighet att missa (även om man vill) ALLA HJÄRTANS DAG! Jippei... eller not... eller vet inte vad jag ska tycka. För vet inte om jag ska gilla det här med alla hjärtans dag, eller inte.
Inget jag firar direkt så varför ska jag inte låta dom som tycker att det är vikigt göra det? Men jag gillar att det HÄNDER något så här i vinterkylan (släppt alla förhoppingar på vår).
Alla hjärtans dag gör i alla fall dena tåkiga, iskalla och jobbiga måndag OKEJ! Det händer något annorlunda från det sova,äta, skola, plugga, träna, äta och sova liv jag känner att jag har just nu. Känner mig som en Zombie ibland. Något överdrivet kanske men ni fattar vad jag menar.
Någon/några hade trydligen satt upp små lappar med hjärtan över alla skåp i hela skolan. Hur orkar dom? Det är sjukt många skåp på skolan. Tydilgen är jag "helt freeking awsome snygg!" HAHAHAHA!

tränisgvärk

Lagom ont i kroppen från igår. Jag har inte tränat på gymmet på ett halvår och går ut med ett 1,5h pass. En timme kontion och 30 min styrka + stethcing. Ja, fast jag inte är på topp i dag så kändes det jävligt skönt. Alvarligt årskoret blir ett bra köp. I dag är det vila, imorgon stallet, men kanske kör på onsdag igen. Fast vi får se, brukar vara taggad så här i början men det avtar efter ett tag.

TRÄNA

Jag sak bli jävligt biff eller något, hahaha. Vi får se hur det blir, Pappa "banken" ska i alla fall köpa mig ett årskort friskis. Det blir bra. Packa täningkläder och sen bär det av till stan. Träningskläder, något jag spenderat aldeles för mycket pengar på om man jämnför hur mycket dom kommer till andvändning.

Veronica Maggio, jag kommer

Okej jag älskar Veronica Maggios nya låt.

Tänker inte komentera texten, som jag misstolkar. Japp, men efter och lysnat några gånger så tänker jag inte på det och låten är som många hennes låtar rikigt bra.

en bild kan säga allt om vad jag ska göra nu!


ahhha brottom

känner mig seg och försöker tagga till. Ikväll ska jag träffa Andrea, ska också vara DUKTIGT FLICKA och åka hem kl.00.05. Måste gå typ NU SES!!!!

En solnedgång försvinner alldeles för fort

Kommer hem, solen går ned vid huset. Känner en inpuls att leta upp kameran och kliva genom djupsnö för och ta några kort. VARFÖR? Så skyndar mig in grabbar kameran, inga batterer. SJÄLVKLART! Får leta upp andra battetiet när jag äntligen har hittat det, gått igenom berget av snö och kommer fram ser jag att sloen sjunkit för lågt för att skapa det ljuset mellan träden jag var ute efter. Men tog två biler så dom kan ni få i alla fall.

nytt språk? Lista ut vad jag säger!

Den som lyckas lista ut vad jag säger får ett pris. HAHAHA, vad gör man inte när man har tråkigt och lär sig nya Imovie.



ja, jag gillar att bjuda på mig själv OKEJ!

kommer behöva använda hundögonen

Slutade tidigt idag vilket i kombination med att solen äntligen kommit tillbaka efter en lång semester gjode att jag (en varm michelingubbe) gav mig ut på stan att leta efter en VÅRjacka. Eller, jag vill ha någon förm av övergångsjacka. Inte en tunn och ISKALL vårjacka.
Ett lager tyg som ska försöka hålla mig varm räcker inte. Utan en halvfodrad vårjacka som jag kan stå och vänta på bussen i utan att frysa hjäl men inte vara för varm under dagen.
Inte det lättaste, tillslut hittade jag något. Okej, för det fnns inte på banan att jag ska kasta ut 3600kr på en jacka just nu. Har hittat, TJATA PÅ FÖRÄLDRAR MED HUNDÖGON prylen för i vår.
Jag ska hålla ett tal ikväll om kvalitet, att den är perfekt och hur mycket jag vill ha den. Kanske fungerar, vad tror ni?

+/- bloggar

dressyrmupparna: Ja dom är sveriges största hästblogg och bära därför måste jag läsa. Superduktiga på att uppdatera ofta. Inte för långa texter utan bilder heller +!
topriders: För och hålla koll på alla andra hästbloggar utöver det, en kategori som hela tiden växer sig större. Lite skvaller, lite tips, nya trender mm. Använder den helt enkelt för och slippa läsa massa bloggar utan sammanfattar det roliga i den istället.
spiderchickenda mammabloggren värd och läsa, hon är kul licksom.
HannaPee: hahahahaha! Grymt kul och LIVEBLOGGARNA är det roligaste ever. Lite för mycket webbcam bilder :(
baveamin: ja något jag läser av lite blandade andledingar. Gillar ofta texterna och så men hade han inte bott i uppsala så hade jag nog aldrig läst den, eller hittat den över huvud taget.
emmavictoria: Något måste du få för att du läser min. Ne men en av mina kompisars bloggar, skön brud, bra blogg. Men kanske lite bättre bilder skulle göra den RKIGT BRA!
lisagrisa: Ja en annan kompis, gillar hedern. Söt flicka som får stå ut med att jag ständigt facerapar henne, creed för det! 
amandas: Japp en vän från långt tillbaka (6:an). Men en snäll ärlig tjej som ställer upp för andra. Galen, shoppingtok som jag flummat runt x antal gånger med på galna upptåg. KÄRLEK till den unika designen och den enkla adressen amndas.nu. Kommer altid i håg den. Bilderna är oftast riktigt bra!

fd. mybrandnewobssession nu: rikauteliggare: Jag älskar hennes kläder, idder och hennes hund. Kikar in där för insperation ofta.
Colorelle: Klär sig fint men ibland för långt ifrån min stil (om jag nu har någon? undrar ibland). Men gillar bloggen i alla fall, kommer det något jag gillar som hon har på sig faller jag pladask.
celinas: nyfynd som jag hitills av det jag sett gillar. Hos henne såg jag sko rånet från weekday, like!
ebbazingmark: Ja vilken snygg b-rud, kläderna, bilderna, ansiktet, håret. Såg på lookbook först och sedan dess följt.
hellomammi: kan bara dömma om och rita så där
nevnarien: bra blanding, galen brud, snygga bilder, design, ritar med Pro Markers och massa annat.
megapixlar: Bra fottoblogg!
victoria töngren: Ja mer mode och kläder, gillar.
lisasplace: Ja ibland är jag kär i hennes käder eller inte ibland utan snarare ofta. Gud vad ja ville ha en päls som hon hade på en bild i när det var vinter och jag vad trött på min vinterjacka.

fashontoast: Mer mode! Kan det bli för mycket? Ne, aldrig! Speciellt om bloggen är fashontoast och klär sig som hon gör!
cheerblond: Lollo, henne börjar ni känna vid det här laget eller hur!?
beatelstokig: En ganska ung tjej (okej att kalla henne ung? Får mig och känna mig som 25-35 men vad ska man säga, inte så gammal?) som gick i min gamla skola och ritar mycket med pro markers. Allmänt kretativ, photoshop, teckingar mm.
dennis M: ja gillar honom, inte av någon speciell andleding men jag gör det i alla fall. Läsväd blogg.
stockholmstreetstyle: vet inte om det räknas som en blogg, men jag tror det. I vilket fall som helst så är det grymt fina kläder, inperation 100%. Dom hade med Oscar ashet Spendup för ett tag sedan +++++ bara för det!
carolinelundh: Har alltid gillat hennes blogg och följt den när den bytit portaler och namn. Kommer alltid tillbaka till henne. Någon jag har följt sedan i procip jag började läsa bloggar.
ja sen är det några fler vänner som jag ibland titar på men kan inte adresserna i huvudet. Jag hatar långa krångliga adresser som man måste komma ihåg ur många eeeee det var eller om det var blogg.se, webblog.se, devote, .se, .com, .nu.
Ja, länka på era Fb sidor så att jag hittar dom brukar betyda att jag läser dom om dom finns där.

Converse

Kör på converse idag för första gången på evligheter. Av med vnterskorna helt enkelt. Kommer skäker betyda att jag kommer vara blöt och kall om fötterna och halka runt hela dagen men i alla fall. Så skönt med och ha på sig converse! Känns lite som att det är vår snart.


DAGENS RÅN!

Tänkte blogga om hästar och stallet igen men eftersom det är det jag har gjort idag. Men det ska inte bli FÖR mycket hästar i bloggen så därför tipsar jag istället om dessa. För för mycket hästar vill jag inte att det ska bli i bloggen. Tar det imorgon istället.
ph:http://celinas.se/
500kr från Weekday och kommer snart ut i butik. Dom är KÄRLEK (OCH BLILLIGA)

På jobbet är något trött efter igår men he...

imag0194-1 (MMS)

På jobbet är något trött efter igår men helt ok. Vädret är underbart och på bilden är dom två utbrytarkungarna Roy och Filur som solar sig i hagen. Bloggar mer när jag kommer hem.


Wella Professionals

Ja glömde betätta att mamma varit till frisören och köpt hem schampo, älskar shampo mot frisören allting annat är skit när man testat det. Älskar hur mitt hår är när jag andvänder detta. Mer mjukt, lent och glansigt utan och bli volymlöst. Tar fram det röda i mit hår också. Jag får lägga ned lite mer pengar på en flaska och det är så värt! Alla borde lära sig att det är så värt!


äntligen

Kraschar snart i min egen säng ÄNTLIGEN! Ahh vad jag älsakar min säng, minna kuddar och mitt tjocka fluffluffiga täcke. Ahhhhhhhh. Efter och ha sovot på en madrass på golvet är jag almänt stel och seg, men gårdagen var kul i alla fall :). Hade underbart kul och flummade runt med sköna människor.
Nej men ska jag iväg i kväll igen så måste jag städa lite, på med spotify, dricka några koppar kaffe och en dusch så blir det nog bra.

mot stallet

Ska tvinga mamma att åka lite tidigare så jag hinner pyssla om spikklan lite. Gick jätte fint i måndags. Saker jag verkligen fick kämpa med för inte så länge sedan går bättre och bättre. Gick lugnt utan att "trippa" fram, avslappnad, alla 4 fötter på voltspåret och kändes allmänt trevlig (efter ett tag).
Man och svans är ett kaos, okej mer kaos en vanligt. Hon har en sådan spretig svans som aldrig kommer bli tjock lång och fluffig och manen kommer inte vara jämn och ligga snällt på en sida. Men det återspeglar lite av hennes ivriga charm. Hon kommer aldrig få den där tävlingsklippta looken, men något VÅRDAD kan hon kanske se ut i alla fall. Men knopar passar hon i trots allt :).
Sådana ytliga saker, ja vet men kan lika bra åka lite tidigare och fixa till dom eftersom jag har tid.
Söt och genomblöt med en lugg som står åt alla håll. Vissa av bilderna är immiga eftersom hon var så svettig. Hahaha sött. (blid från i måndags)

Liten blå fågel men inte en blåmes. twitt, twitt låter den

Jag igår blev jag med twitter efter och givit upp alla försök och hitta ett coolt, snyggt, lätt, namn som dessutom inte skulle ha några siffror eller _ och passa till mig. Nu heter jag helt enkelt KerstinFalk, TRÅÅÅWWWKKKIGT. Jag hade någon förhoppning om att lyckas heta något bra, men eftersom säkert halva värden tagit alla bra namn innan jag kom på denna ide blev det som det blev.
Jag känner mig seg. Halva min familj hade redan twitter, andra av mina vänner blev av med twitter oskulden i 8:an. Men nu kan du öka på mitt höga antal followers, 3 st faktiskt. Så ligger som sagt där på topplistan.

(ni bara behöver *klicka* på fågeln för att komma till min twitter)

inlägg utan tex med text


Fan kroppen, jag har fullt vi får lägga förkylningen på en annan vecka istället, kan kolla min kalender.

Ska gå och sova så fort jag slutar gråta efter och fått ansiktskräm I ögonen. Medan hinner jag blogga lite.
Känt mig lite så där småsjuk, på väg att liksom bryta ut värsta megaförkylningen. Att då träna ett hårt pass på måndagen och sedan köra kondition på idrotten är inte det lämpligaste. Om man också vet att ta det lugnt inte är min gjej (oftast, ibland, ja okej inte alltid men i vissa fall).
Efter det är halsen het rosslig och gör ont. Jag är trött och sitter med massa mysiga tröjor, orkar inte gå till skolan imorgon. Men ja den här veckans schema tillåter inte det, imorgon är det ett prov jag inte kan missa. Kan inte, kan inte bli sjuk, tillåter inte mig själv att bli det , nej, nej och nej! PÅ torsdag är det hoppträning, taggad och kan altså inte bli sjuk. Fredag, hänga med brudarna, lördag hänga med andra vänner och söndag upp tidigt för och jobba.
Fan kroppen, jag har fullt vi får lägga förkylningen på en annan vecka istället, kan kolla min kalender.


blir inga bilder från själva träningarna i ridhuset eftersom ja KASS kvalet och orkar inte anstränga mg med att ta med bättre grejer. I vår när vi är utomhus och tränar på ridbanan ska det bli andra grejer.
Ja här har ni ett typ exempel på hur det kan bli.

RSS 2.0