varför???

Trööööt, sliten och nyduchad ska jag nu krypa ner under mitt varma täcke och sova lite. Eller faktisgt ganska mycket, studiedag i morgon så har SSSOoovvvMMooorrGGGOOnnn!

ologiskt

Jag blir galen, hittar inte min mobil eller busskort. Hittar jag dom inte innan 9.00 så kommer jag inte till skolan.
Har letat på alla logiska ställen och har nu gått över till och kolla på ställen som: högen md rena kläder i tvättstugan, min neccesär mm. Hittar den fortfarande inte, buhuhu.

NYA SKOR

Grace
Article number 3028-401-20
UPPER COW LEATHER
LINING TEXTILE
OUTSOLE THERMOPLASTIC RUBBER
DESCRIPTION Give your outfit a dramatic lift in these fashion forward boots for those who dare... The chunky heel is a perfect flirt with the 90's and the lacing hooks definately draw the thoughts to the Scanidnavian heritage. Heel: 8cm
(info från vagabonds hemsida)

mot skorna

Ska med mamma till gränby för och leta efter bland annat nya skort uppd. mer senare

NYA IPOD NANO!!!

Som alla vet är jag ett litet Apple fan. Så efter och ha rensat en av macbookarna (vi har två). Så när jag startade safari (webbläsaren) så kommer Apples hemsida upp som förstasida, och vad hittar jag där...
JO NYA IPOD NANO. Shit vad cool den ser ut och vara, en mini tuch. Finns i 8 och 16 g och kommer kosta 1595kr resp. 1895 och går i alla fall redan och köpa på applestore. Fan vad jag är sugen!!!
BARA JAG SOM REDAN KÄNNER ATT JAG BARA MÅSTE KÖPA DEN!!!???
(men sen är jag ju en apple tönt bortom all räddning, skulle vilja ha i princip allt dom säljer)

colorblind


vad jag gör och vad jag borde göra är två olika saker.

Jag gör just nu dessa saker: packar till gympan, pluggar spanska, pluggar matte och letar upp nycklar, busskort mm.
NEJ DET GÖR JAG INTE I STÄLLET FÖR OCH GÖRA DET SITTER JAG HÄR OCH SEGAR. Måste f'n lära mig och prioritera.
(lek med ps)

Km hoppning 2010

Äntligen hemma efter en lång tävlingsdag med två starter på två olika hästar. Känner mig helt slut.
Först var det Gibson i en kanska låg klass. Hade först bara tänkt tävla spikkel men när jag hörde att det fans en start kvar på gibbe tänkte jag att det kunde jag göra bara som lite kul. Leka runt med honom på en ganska låg höjd. Det var ett bra val, felfritt och rosset blev det.
Sen var det rundan på spikkel. Den slutade och började så här: Red fel väg till FÖRSTA hindret det gjorde att jag blev utesluten. Så synd hon kändes så fin.
Men det är bara och komma igen nästa gång, som sagt man lär sig av sina mistag och kommer förhoppningsvis aldrig göra om det.
Här kommer en liten bildbomb :):
jag och Amber
jag och spikkel (och massa gräs/växter)
på väg ut från banan efter och ridit fel väg :(
Jens :)
massa bilder på Matilda och Penny (sämsta kvalitén ever:P):
och blir man trött på och fotta hästar finns det alltid små söta hundar och ta bilder på:

Känner mig så grymt TRÅKIG

Tråkig, uttråkad och lite mer tråkig. Fan nästa helg måste jag hitta på något roligt. Vi vet alla hur det kommer sluta, men det är bättre en och vara hemma både fredag och lördag.
Vad händer med mig? När var jag hemma två helgdagar utan och göra någonting senast. ILLLAAA ILLA ILLA.

Kanske lyckas lösa alting i tid

Insåg att eftersom det bara är klubbtävling, alltså att bara medlemmar från klubben tävlar. Så då vad jag fattar av vad som står på hemsidan måste jag inte vara där på lördagen och fixa saker. Utan det räcker med att bara vara där på söndag.
Sen ska inte första klassen börja för ens 10.00, banan ska byggas 9.00 och då kanske jag behöver kanske vara där lite tidigare för och fixa i ordning hästarna.
Fan skulle vilja ha gjort något igår. Måste börja hitta på saker på helgerna igen. Tänker inte bli någon som sitter hemma varje kväll.

för mycket och göra

Ja känner verkligen att det är mycket nu. För mycket så mycket att jag helt ger upp göra något av dom sakerna jag borde, det gör inte direkt att det blir mindre saker och göra. Bara och börja fixa, städa göra och läxor. Läxor över helgen borde vara olagligt, som att jag inte har annat och göra?
Km i hegen. Så det kommer ta upp nästan hela lördagen och hela söndag. På måndag träning och läxa tills på måndag och tisdag. Det betyder att jag behöver hinna med allt jag brukar hinna på en helg bara på idag. Så men det ska bli kul och tävla det väger faktiskt upp det.
Ja om jag ska hinna alt kan jag inte sitta här vid datorn mer...

Twin

Tänk vad coolt det skulle vara och ha en tvilling. (säker inget jag skulle tycka om jag hade en)

tänker inte ens försöka

Tänker inte ens försöka blogga. Kommer bli värdelöst i alla fall slänger upp lite bra musik och så får det vara nog:)

Dagen på unt

Idag hade vi studiedag på unt (,Upsala nya tiding). Det var ganska roligt.
Föst fick vi se en film där dom förklarade lite om sin verksamhet och sen fick vi svara på lite dilemman och ställa frågor om tidningen och tidningar i största allmänhet.

Sen skulle vi vara med och spela ett spel i lag. Spelet gick ut på att skapa egna förstasidor till unt. Man skulle välja bland nyheter på datorerna och svara på massa dilemman och liknade. Spelet gav en poäng för hur bra man hade lyckats och vårt lag kom på 3 plats. YES!!!
Sen ville alla äta på stan. Ville gå till subway, men det blev donken för alla andra ville det.

kunde inte vänta !!!

Skulle ju köpa en ny mascara när jag och lollo skulle gå på bio idag men såg att det var rea på kicks så passade på. Blev den nya volume million lashes. Det var så otroligt bra långa separerade fransar. Jag älskar den!!!
Gick i på glitter eftersom jag hade tid över och såg att en ring jag spanat på länge bara fanns en kvar. Så var helt enkelt tvungen och köpa den.

och resultatet
Ringen är så underbar. Stor över två fingar och med djurmotiv: 3av3



Whhhaaaattttt

på mitt köksbor, snälla skaffa ett rum!!!
Nu ska jag dra till skolan, hittar inte min mascara så har en inre kris. Får försöka köpa en idag när jag är på stan med lollo.
Vi ska gå på bio och äta innan. Det kommer bli awsome. Det blir i rymden finns inga känslor. Har hört att den ska vara bra. Kameran i med och bilder garanteras.

Secrets - are mine to keep protected by silent sleep


Helt underbar är allt jag kan säga...

the rights and the wrongs invade us, as innocent song

Tog med kameran till stallet i går men hann inte ta några bilder. Fast jag han några få innan träningen med, tyvärr blir bilder i sallet sällan snygga. Men ja ja, skit samma.
Det gick bra på själva träningen i alla fall. Så då kan jag inte va sur över att jag aldrig fick tid och ta roliga bilder.
Idag har jag sovmorgon, och det är så skönt. Ska bara ta det lugnt och chilla hela morgonen, underbart, underbarare och underbarast.

mascaralös

MIN MASKARA ÄR BORTA, jag menar helt borta. Känner mig inte som en hel människa utan ögonbrynspenna och mascara. Men nu får jag vara utan den i dag. Måste göra det sista på ett arbete i so så måste skynda hjälp!!!!

Helg

Ja igår efter jag kom hem från bilhandlaren så drog jag över till Emily och sov där. Att det kunde vara så kul med en sandwichglass och pizzasallad viste jag inte hahaha.

jag och lilla ponchon är och tittar på en ...

jag och lilla ponchon är och tittar på en ny bil med pappa. Sen ska jag hem och förtsätta städa.


Jag har aldrig varit bra på och tänka, men shoppa det kan jag !!!

MMM underbar. Poncho var tvungen och ha så det var bara köpa. Borde inte köpt den men komm på massa usla anledningar på bussen.
  • Jag har varit duktig den här veckan, köp den som belöning. PROBLEMET ÄR: jag har inte alls varit speciellt duktig den här veckan.
  • Du behöver den, NJA DET GÖR JAG JU INTE DET ÄR PROBLEMET!!!
  • Du har velat ha den extremt mycket länge. Nej kom på att jag ville ha den så här extremt mycket idag. Har tittat på liknande tidigare men inte känt att jag VERKLIGEN velat ha den. Snyggt men inget planerat.
  • Du har råd med den, nja det hade jag men snart inga pengar kvar. Inget smart köp
  • Det var menat att du skulle ha den, fanns bara en kvar. Som du därför köpte innan den tog slut. OKEJ VAD ÄR DET FÖR ANLEDNING??? Vet inte hur jag tänkte riktigt
Skit samma gillar den, köpte den och den är MIN MOHHAHAHA

Gissa vad som fick följa med hem från stan...

Gissa vad som fick följa med hem från stan! Helt underbar, men ni vet inte vad haha. Lägger upp bilder när jag kommer hem.


new little Friend

Gjorde den här örhänget snabbt i morse har nu en 45 på mig och hitta något som MATCHAR att ha till HJÄLP!!!

Något rött

Vad skulle jag göra utan en "emergency pony tail" skinnjackor och jeans?

Tar boots

Tog bootsen lite stora men hopas ingen märker något. Tog lite bilder på dagens outfit men hinner inte fixa i ordning dom som jag vill. Så ska försöka lägga upp dom när jag kommer hem.
Sovmorgon idag till 10 och slutar 13.20 JAG ÄLSKAR TORSDAGAR.
Sen i kväll blir det träning. JAG ÄR SUPERDUPER TAGGAD.Det ska gå bra behöver verkligen träna på hoppningen. Det går inte riktigt som jag vill nu men det är bara och nöta så blir det bättre. Vet i alla fall vad jag ska tänka på nu.

tänker på mina OTOLIGT stora problem

Ja eller hur. Ibland känns det som jag är otacksam. Dagens största problem är vilka skor ska jag ha converse 1,2 eller 3 eller ska jag kanske låna mammas superfina (lite för stora) boots.
Det är mitt största problem under en dag, det och att jag inte har tid och fika med Stina idag. Ja mitt liv känns just nu kanska problemfritt.

I want to drown in shoes, please

I want them all, now. PLEASE, PLEASE, PLEASE AND PLEASE.
Behöver verkligen alla. Jag skiter i att det är ett i lands problem jag vill ha dom.

Inget emot om dessa skulle flyga ned i min brevlåda

Skulle inte ha något emot det als snarare GE MIG nu. Om jag hade pengar skulle det vara underbart men TYVÄR ÄR DET INTE SÅ...
Ps. tyckte jag var OTROLIGT FYNDIG med och säga FYLGA eftersom alla har vingar  :) Ds.

Sitter i skolan och drömmer om ringar med ...

Sitter i skolan och drömmer om ringar med olika djur på. Vill ha ska leta efter sådana på stan idag.


a camera, a girl and a rainy day

Lekt lite med olika inställningar för och få den och se mer "antik" ut.
Koftan helt underbart tjock lång och varm kommer från bik bok. Köpte den förföra vintern på mellandags rean för 100 kr.

hm

Kollade runt lite på hm's hemsida och hittade ett ställe där man kunde skapa egna outfits.
Haha det var faktiskt riktigt kul. Bara så där lite snabbt och det blev inte så snyggt går säkert och göra mer med denna funktion men kul var det i alla fall.

på en sakla 1-10

Hur rolig låter det här?
  • Jag har otroligt ont i höger knä efter att ha sprungit intervaller idag på idrotten. Känns som någon hugger mig över knäskålen varge gång jag går, oroligt OSKÖNT.
  • Jag har suttit och gjort en lång supertråkig engelska läxa med substantiv, flera sidor uppgifter tills i morgon. Det positiva är att jag är klar... NEJ VÄNTA GLÖMDE EN SIDA, AHHHHHHH
Det är vad jag har gjort sedan jag komm hem ungefär. Det roligaste som hände var typ att jag tittade på Scrubs. Hahaha HÖJDPUNKTEN PÅ MIN KVÄLL, hur uselt kan det bli.
PÅ EN SAKALA 1-10 HUR ROLIG JAG HAFT I KVÄLL? 1 KANSKE 2 OM DET HÄNDER NÅGOT KUL SNART, ANNARS DEFINITIVT 1
Ps. hittar ingen bra bild, och orkar inte leta. Därför lägger jag inte upp någon ds.

Men lyckat ...

Schemat ändrades igår så vi har sovmorgon i dag. Tror ni inte att jag hade glömt det eller? jo självklart hade jag det. Så har nu massa tid innan jag ska gå till skolan. Vad ska jag göra då? Kanske byta kläder? Lag bara fram något snabbt igår kväll och vet inte om det blev så lyckat.
Kanske skiter i och byta kläder och chillar bort all tiden istället. Låter faktiskt mycket skönare.

Inte så svårt som jag trodde

Provade en annorlunda frisyr idag. Såg den på en blogg (här) och tyckte den verkade rolig och prova. Lockade inte andra sidan. Körde på det självfall jag har och kände att det räckte. Det var så enkelt trodde det skulle vara svårt av någon anledning men tog bara några minuter.
Brukade alltid vara duktig på flätor och annat innan inbakade i luggen mm. men det var ett tag sedan jag gjorde något liknade. Fick springa runt och leta hårnålar ett tag.
Men så här blev det i alla fall:

(ignorera otrolig trötta mig, slutade 16.15 idag)

Blir ingen träning för mig i dag, jag var SÅ OTROLIGT TAGGAD. Vill verkligen träna men bilen är trasig så det blir inget. Nu blev min dag VERKLIGEN FÖRSTÖRD

pluggmusik

Stitter här söndagen efter kulturnaten med huvudvärk och försöker plugga. det går så där men jag har som tur enen spelista på spotyfy med utmärkt pluggmusik.
KINGS OF LEON, MANDO DIAO, COLDPLAY,  TIMO RÄISÄNEN MM.


Mina grejer får stå ut med mycket...

Hela min väska blev blöt. Som tur var klarade sig, kamera mobil, plånbok men jag måste nog köpa en ny SSTTOOORRR väska. ÄR beroende av min stora väska. Eftersom kameran klarade sig så finns det bilder från igår. Tog inte så många som vanligt men, men. Brukar gå runt med kameran i handen och knäppa på allt som rör sig, i princip i alla fall men nu pallade jag inte.
Lägger som vanligt upp ALLA bilder på facebook, men bara några få på bloggen.
smygfotta Andrea och mickis på sta HIHIHI
"anna" gå ner därifrån du är alkohol påverkad hihihi

kulturnatten

Ja nu ska jag ducha städa lite och sedan möta lollo och massa andra på stan. kameran är med men får se om jag uppdaterar hinner uppdatera mer idag. Annars får ni se bilderna i morgon.
lollo och jag för någon vecka sedan

/entries/article/new/

Måste städa mitt KAOS till rum om jag ska få gå på kulturnatten i morgon. Hemska rum vem har stökat till det så där. Kommer ta säkert timmar och få hyfsat okej.
Längtade plötsligt efter och få åka till fjällen. Vet inte varför men titta, bilder från förra året. JAG ÄLSKAR OCH VARA I FJÄLLEN!!!

It's a small crime, And I've got no excuse

Hörde denna låt första gången på ett avsnitt av Ture blood.
Vet inte gillar den tydligen eftersom jag har den i top 3 på mest spelade i mit iTunes bibliotek.

Autumn 2009

Vet inte vad dom små luddiga bladen heter men dom är otroligt lena.
Var duktigare på och vara ute och ta bilder förut, ska försöka ta lite nya bilder någon gång i veckan. Typ autumn 2010

If you're for real and not pretend then I guess you can hang with me...

helt underbart skön ny kofta från Hm. Det är som en luva/krage på den som går och ha över huvudet.
Till det ett lille från bik bok och ett par leggings. Har inte riktigt bestämt vilka skor jag ska ha till men det löser sig nog.

i alla fall lite sol

Saknar sommaren, ahh. Okej skulle nöja mig med lite sol. Kanske lite värme och jag skulle vara mer en NÖJD.

köpt

köpte jackan från cubus i alla fall. Det kändes bäst så. Skön dag på stan med Emily. Är så trött att jag inte orkar skriva mer, ska gå och lägga mig tidigt idag. Ni fattar inte hur otroligt sliten jag känner mig... Kommer somna på tangentbordet, okej nästan i alla fal.

Ska försöka sova men efter att haft löp...

Ska försöka sova men efter att haft löpning på idrotten i skolan har jag så ont i knäna. TÄNKTE ta det lugnt eftersom jag har varit sjuk och så att inte skulle få så här ont i knäna. Det BLEV inte riktigt så ta det lugnt är inte riktigt min grej. Efteråt var jag helt yr och hade ont i höger knä. Ska trycka i mig ipren för att kunna sova, det tar bort smärtan.GOD NATT.


Att tänka på

Hm är det värt det. Funderar på att köpa en MYCKET billigare från Cubus. Jag har inte råd med kenza jackan nu måste vänta en månad till och leva fattig. Inget jag har lust med. Har ungefär 1500 kr och lägga på en ny höstjacka, köper jag den från cubus skulle jag lugnt ha pengar över till typ ett par skor eller liknande, känns mer värt.
Lade undan cubus jackan och ska kanske köpa den i morgon...

länge sedan

Känns som flera år sedan jag lade upp en dagens outfit. Inte för att denna är speciellt snygg men har inget bättre att visa. Gjorde något slarvig med bilderna på typ några minuter, kanterna är dåligt klippta mm. Men skit samma orkar inte bry mig. Har mina stressiga måndagar med lång daga i skolan, träning mm. Därför hinner jag nog inte uppdatera mer en så här idag.
  • Jackan: från gina
  • skjortan: gammal från?
  • Linne: bik bok
  • leggings: lindex
  • Halsduk: vila
  • + converse

insperation

Känner mig kreativ idag så ska efter och kikat lite på denna fina blogg tänkte jag försöka göra lite smycken. Ska bli kul. Har lite typ läderband och fästen för örhängen och liknande så ska bara leta lite bland alla trasiga smycken och så får vi se vad det blir av denna idé.

värdens bästa...

KAKKA= MACARONS MUMS


jag tänker på

om jag kan börja ta upp vinterjackan redan nu. För håller på och DÖ på kvällarna. Riktigt iskalt !!! Sen att det inte känns acceptabelt och ta fram den redan, fan det är bara september. September betyder att det är HÖST och jackan är en VINTERJACKA inte en HÖSTJACKA. Så får typ köpa en ny skinnjacka, åhhh finns så många olika att välja mellan. Har ska letas på den perfekta skinnjackan. Gärna med fårskinn på, eller när jag täcker efter det måste vara fårskinn på den eller möjlighet och sätta på en fårskinnskrage på den.
vet att jag visat denna bil innan men ahhh vill ha...

det går bra nu..

Mår mycket bättre idag ingen feber. Bara lite förkyld. Så till på måndag lär jag vara tillbaka som vanligt, träning skola och allt annat som händer på måndagar.
Jag knarkar varmvatten, det är typ det bästa som finns. HUr länge kan man ducha egentligen, TYP HUR LÄNGE SOM HELST. Okej i alla fall tills varmvattnet tar slut.
Måste måla naglarna den guldiga färgen håller på och flagna av. INTE SNYGGT. Får se vilken färg det blir.

Dum av dig

Har sprungit ända sen barnsben Från allt jag egentligen var (Jag sprang snabbt) Sprickor blev hål i fasaden Någonstans emellan var jag Masaien, betongen, bastarden (Jag sprang snabbt) Utan någon egentlig plan (Så en dag) Raserades hela mitt slott Allt jag var kom till ett stopp
För jag blir så Dum av dig Säg bara till när var hur Visst det är väl dumt av mig Men jag blir som blind, jag blir som stum Jag borde nog lugna mig Dom kommer döma mig Du lär väl lämna snart och här står jag kvar För jag blir så dum av dig

mer inlägg om samma sak, BLÄÄÄ

Ja dom senaste inläggen har jag bara klagat över hur sjuk jag är. Det är inte roliga inlägg. Måste bli frisk så jag kan skriva om något annat.

täcke= <3

Fy f'n vad jag var sjuk igår. Försökte gå till skolan men det gav jag upp efter 1,5 timme. Bättre idag inte feber men fortfarande förkyld. Jag som verkligen vill festa ikväll. Tror inte mamma släpper ut mig för och festa när jag inte klarar av och vara i skolan.
Nu ska jag sitta och titta på Gossip Girl, för jag har inget bättre för mig. Orkade inte blogga igår. Orkade knappt ta av mig täcket.
HITTAR INGEN BRA BILD MEN SKIT SAMMA!!!

DET ÄR INTE SOMMAR LÄNGRE, OKEJ (fast bara avundsjuk)

Jag vill ha shorts, eller jag vet inte bara vad jag ska ha på mig i morgon. Sitter och kollar runt på bloggar efter inspiration.
Går det bra? NEJ, ser bara massa fina sommriga bilder. Shorts och linnen. Alltså saker jag skulle frysa till döds i om jag skulle ha på mig. Hur står dom, ut. AHH, det är inte sommar längre och dom som klarade och ha shorts förra veckan gör mig avundsjuk. Eller så bor dom i ett varmt land och kan klä sig så hela året runt. JAG HATAR.


FAST

Har så oroligt ont i halsen. Känns som något SITTER FAST. Kan inte svälja ordentlig. Hatar detta.
ungefär så här känner jag mig just nu

NEEEEJJJJ

Håller på och bli sjuk. AHHHH VILLL INTE. Vill träna, inte vara sjuk. Kan bli sjuk på fredag men inte i morgon. Okej. Nu ska jag trycka i mig massa c- vitamin och annat som håller en frisk och inte bli SJUK!!!
På tala om något helt annat har vi värdens bästa schema, okej inte riktigt men nästan i alla fall.
Måndagar suger men resten älskar jag. Eftersom jag inte har snabbmatte har jag sovmorgon på fredagar och har inte musik så har SOVMORGON på torsdagar med. Har bara no- labb var 4 vecka alla andra veckor slutar jag tidigare.
(klicka för större bild!!!)

RSS 2.0