lösögonfransar

Det ordet ger mig rysningar. Hur många gånger har jag inte stått där med det kladdiga limmet och försökt få dom bra, utan och helt se ut som en ja vet inte vad. Har haft dom i mitt badrum i evigheter men har alltid ryckt bort dom i sista minuten och bara kört på mascara. Så fi får se hur länge jag kommer ha kvar dom idag. Har i alla fall beslutat att ha dom kvar. Idag är alltså den första gången jag har på mig ett par längre en några minuter. Känns OVANT!!!
Ne nu ska jag dra till stan. Ses imorgon och GOTT NYTT ÅR!!

god lunch

hahah, vankade för typ en halvtimme sedan, så god morgon fungerar nog inte. Ska ta det lugnt hela dagen och göra inget, kanske fixa mig lite för ikväll. Då blir det badar puckar, ska inte sitta hemma och ta det lugnt! (ni fattar nog vad jag menar)

Futurum är ett tempus som beskriver en händelse i framtiden

Hur skulle jag klara av och sammanfatta 2010 på ett inlägg? Frågan har jag ställt mig många gånger under dagen. Jag har velat sätta punk och lägga upp 2010 i ett inlägg innan 2011 tar över. En lista? Bildbomb? Text? Nej inget av dom fungerar (för mig). Att beskriva 365 dagar i ett inlägg, hur gör man det? Hur får man det bra utan och ta bort för mycket som varigt viktigt. Varje dag är viktig.
Så jag har gett upp. Rivit ned alla idéer på vad man skulle kunna göra. I vilket fall som helst, 2010 jag kommer kanske sakna dig imorgon. Men tror inte 2011 kommer göra mig besviken. Nej, att titta tillbaka känns fel. Det har jag aldrig varit bra på. Både på gott och på ont. Så jag lämnar alla ideer, tankar och planer på att förklara 2010.
Jag ser mycket hellre fram emot 2011.

stör mig inte

Kan man inte ha en "stör ej" skylt i verkliga livet? Ibland VILL man bara inte bli avbruten. Jag är sådan att om jag börjar på någonting så vill jag inte bli störd. Jag vill göra klart en sak, eller göra så långt att jag delvis känner mig nöjd innan jag kan börja med nästa. Vissa saker kan man gärna avbryta mig ifrån som läxor och likande. Men ibland vill jag bara sätta omgivningen på ljudlöst. Eller ställa in mig själv på läget stör mig inte.
Nej nu ska jag försöka hitta tillbaka inspirationen att försätta det jag höll på med innan mina päron avbröt mig. Ni kanske får se ikväll vad det var för någonting.

när ingen rubrik kan beskriva, räcker det med att bara skriva LILLEBROR?

Lilla(stora)bror, du och jag är väldigt olika. Han är den lugna, snälla och ansvarstagande av oss. På många sett mer mogen en vad jag var i hans ålder. I vissa lägen kan man undra vem som egentligen är äldst. Jag har inte alltid varit den snällaste storasystern i världen.
När han föddes var han hatobjekt nr.1. Han hade från min 3år gamla synvinkel på livet petat ned mig från min självklara och obestridda plats på min tron i landet som var mina föräldrar. Tänk er att vara den självklara vinnaren och plötslig inte vara det mer. Nu var jag tvungen och dela, något som en envis och egotrippad treåring inte var beredd på.
När min lillasyster kom var det annorlunda. Jag var äldre och framför allt var skillnaden att dela med en och att dela med två inte var en lika stor förlust. Eller i alla fall kändes det så.
Det här har präglat hur jag behandlat min lillebror från när han föddes. Utan att jag riktigt visste om det har det tagit emot varje gång han fick något jag inte fick. Man kan skylla på att vi är syskon. Men jag var extrem, ibland visste jag inte varför det tog så emot och se honom få något som jag inte fick. Jag var 14 år gammal när jag för första gången jag mins att jag kunde köpa honom en present, att bara ge honom det minsta lilla.
Trots detta har han aldrig varit dum mot mig. Visst vi har bråkat som alla syskon gör. Men han var aldrig mot mig som jag var mot honom. Min bror har var den snällaste bror man kan ha. Vad jag fått höra avgudade han mig som liten och jag hatade honom.
Vi är så grymt olika på många sett och även om det har tagit långt tid för mig och inse det här har jag en underbar bror som alltid står och stått ut med mig. Idag har vi en annan relation då jag faktiskt kan ge honom saker och låta honom få något jag inte får. Men det tog tid innan jag ens kunde det.
Som idag när vi var ute och handlade kläder till honom. Jag får vara den självklare smakrådgivaren. Han står ut med det. Kastar jag in någonting i provrummet så provar han. En annan sak som han är bra på och jag kanske inte så bra på är hur vi hanterar och sparar pengar. Han lyckas nog lite bättre än jag på den punkten. För efter och handlat två par byxor, en t-shirt, en långärmad tröja och två tjocka trojor, var av en i 100% ull från Acne hade han förfarande bra mycket pengar kvar på kortet. Orättvist...

ett

Snart tittat igenom säsong 1 igen. För er som inte vet, eller missat jag råkar vara beroende av the vampire diaries. Mitt största problem, att serien har "lov" tills den 27 jan. Så därför börjar jag om från början med säsong 1 igen.
Sen att snygghetsfaktorn är hög stör mig inte
hade svårt och välja en...

saknar

Börjar sakna stallet och hästarna nu. Jag får noll lust att göra någonting fast jag är överspeedad och vill göra något. Det är väldigt svårt och förklara men känner att jag vill göra något fast alltig känns tråkigt och göra. Så blir jag när jag är borta från stallet under några veckor, delvis för att jag inte tränar och får alldeles för mycket energi men tycker också att det är skönt och bara vara där. Det enda lösningen på det är och åka upp till stallet någon dag. Därför funderar jag på att kanske åka och hälsa på dom små pollarna snart. Men det tar så lång tid och ta sig dit om inte mina föräldrar ställer upp och skjutsa. Tar 20 min med bil men med buss måste jag först in till stan 25-30 minuter och sedan ut dit 20min. Bussarna går inte så ofta heller. OGILLAR!
Gibbe som som vanligt är så otroligt glad (ironi)

brons

Nu ska jag måla naglarna med mitt nya nagellack som jag köpte igår. Bronsigt från IsaDora. Syd att jag inte har ett bege nagellack. Ville testa och göra sådana coola leo-naglar som fanns på förstasidan på blogg.se för ett tag sedan. Men jag är inte så duktig på att måla, skyller på att jag är darrhänt så skulle nog inte bli bra i alla fall.

Design

Halva kvällen har jag fixat en viss persons heder, och ändrat lite på stil och kodmall. Inte riktigt klar där men, men. Titta här hur det blev. Är inte så duktig men kan i alla fal lite om hur man gör. Inte så mycket om CSS koder (kodmall) och lite mer men fortfarande inte mycket om html koder (stillmall). Nej nu ska jag sova, ses...

vad är det här?

Min lillasyster frågar så fort jag kommer hen igen från: "VAD HAR DU KÖPT!?" Jag börjar rota i kassarna och tar fram en halsuk från weekday. Min syster gillar den , men sen gillar hon i princip allt jag köper eftersom jag gillar det. Men när jag drar på mig det och pappa ser den:
"Vad är det där? Har aldrig sett något liknade!"
"en halsduk"
"hmpf, ser ut som en tröja men halsduk och jag vet inte vad."
Nu till pappas försvar, inte att han klagar på hur jag ser ut och klär mig. På sin höjd kan jag få kommentaren "det är kalt ute". Vilket betyder att skyll dig själv om du fryser, men varnar dig. Nej han undrade nog mest vad det vad jag hade köpt.
Men det var precis av den anledningen jag köpte den. Hade inte sett något liknade någon annan stans. Som en halsduk med armar. Väldigt skön är den i alla fall.

Jag sitter på Wayne's med lilla Andrea, en...

100media_imag015 (MMS)

Jag sitter på Wayne's med lilla Andrea, en vaniljlatte och en kycklingtoast. Mums! Köpt lite saker trots att jag inte skulle. Men va fan skit samma. Det är kul med kläder.


today

Ja idag ska jag till stan med Andrea. Mer mellanagsrea, yes! Kul kommer det bli, lovat mig själv att (försöka att nästan) inte köpa något. Vi får se hur det går, misstänker ILLA.
Men i alla fall behöver enda åka till stan eftersom jag behöver nya papper som är bra att rita med promarkers på. Ett papper som färgen inte går igenom och lämnar märken. Sen flyter färgerna ut mindre med sådana papper. Det och en fine liner (en svart penna för konturer) som inte kladdar.

the awakening + the struggle

Hittade en trots att dom tidigare varit slutsålda på stan. Hyfsat bra. Skiljer sig från serien så det stör mig lite. Får hel enkelt försöka sära på dom och se det som två olika saker. Vad som är bra med det är att boken inte förstör serien. Att boken berättar vad som händer i serien senare för då hade jag nog inte läst boken.
Känns som en bra ide att gå och sova eftersom jag sak till stan med Andrea imorgon. Men kommer nog ligga uppe lite för länge och läsa den här.

promise

Eftersom kameran nu har laddat och jag lovade er att visa en bild. Här har ni dagens kap:
svart kofta bik bok 199kr från början 349kr, grå stickad kofta (m. luva) 100kr bik bok innan 399, vit skjorta weekday 100kr tidigare 400kr, blå jeans monki 200 kr tidigare kostat 400kr.

mycket för lite

Jag kan inte låta bli och älska mellandagsrea ibland. Mycket kläder för LITE pengar. Sen får man tänka på om det är värt den sjuka trängseln och timmar i kö för och prova kläder. Men när jag ser vad jag köpt för den summa jag har slösat så är det SJUK VÄRT (för mig). Fick två stickade tröjor, en skjorta och ett par jeans för 600kr. GILLAR!!!


MELLANDAGSREA

Ska till stan snart för och träffa Amanda. EVIGHETER sedan sist vi träffades. Men i alla fall här ska SHOPpAS!!! Jag vågar inte ha alla pengar jag fick i julkapp med mig eftersom risken finns att jag spenderar allt på en gång. Bra ide och spara ibland också, eller shoPpa bort dom någon annan dag.

juldagen

Juldagen, dagen då allting är över. Det ända som är kvar är städa och försöka äta upp resterna av julmat. Ibland undrar jag varför vi har SÅ otroligt mycket julmat och framför allt varför vi i min familj inte lär oss att göra mindre.
Men nu ska jag försöka röra på fläsket. Behövs lite motion efter en jul och så himla kallt är det inte ute. Så ut och träna blir det. Ses...

Green

Slarvigt, men eftersom jag lade ner så lite arbete på den är jag nöjd. Ritade dem mest för och testa mina nya promarkers. Typ älskar skalan med gröna färger jag önskade mig.
Något missnöjd med hudfärgen jag tog till denna bild. Tänkte ta en annan men råkade bli Almond istället för Ivory. Sådant är livet även om det stör mig lite. Brukar ta timmar och åter timmar och göra en BRA bild och med tanke på att den här MAX tog en (timme) så känns dem helt ok. Slarvade lite vid händerna ser jag nu. Har blivit lite gå/blå missfärgade. Bilden är egentligen väldigt liten ca. 10x10 cm kanske. Så ser först detaljerna nu när jag förstörde den i datorn

god jul

Ja hoppas alla fick det ni önskade er! Jag lyckades ganska bra, fick allting och lite till som jag ville ha. Förutom boken då, slut i hela stan. Men vad gör en bok mer eller mindre. Inte så mycket. Så hoppas ni är lika glada som jag. Snart kommer mellandagsrean. Oj va här ska spenderas julklappspengar!!!

6 eller 16?

För er som inte läste det förra inlägget. Jag är en hyperaktiv sexåring på julafton. Jag hat-älskar överraskningar och presenter. Jag älskar att inte veta men att ändå få saker, samtidigt som jag hatar att jag inte vet om jag får det jag vill ha.
Detta leder till att julafton blir OLIDLIG. Som att det inte är nog. Jag är inte den som tar det LUGNT och klarar av och göra INGENTING och bara VÄNTA. Tre ord jag hatar. Otålig? NEHE, det menar ni inte! Alla som känner mig hyfsat har nog sett dessa egenskaper hos mig. Jag hatar och stressa men hatar lika mycket och vänta.
Men nu till saken, eftrersom mia föräldar känner mig väl så har jag varje år fått någonting och pyssa med på morgonen i ett paket.
När jag var mindre var det saker som skidor och pulkor som jag kunde leka bort tiden med. Men principen är att ge mig något som kan hålla mig sysselsatt en eftermiddag.
I år fick jag ett sett med pysselsaker. Så har suttit och känt mig som när man var på dagis. Lukten av hobbyfärg och limm brings back memorys. Efter ett tag fick jag fram 5 små söta tomtar i olika storlekar. nu står dom i mitt förnser och  Kalle anka har börjat. Så sexåringen i mig måste ner och titta, ses

uppesittarkväll

Sitta uppe och vänta på julafton med tåliga tv program. Jag menar bingolotto eller sagan om ringen (igen). Helt slut efter en dag med fix och trix så så pigg är man inte heller.
Skulle kunna tänka mig sitta uppe för att sova längre imorgon. Min mentala ålder på julafton är högst 6 år gammal. Vaknar tidigt och hela dagen är OLIDLIG tills jag får öppna min julklappar. Jag går mina föräldrar på nerverna genom att vänta på "tomten" från runt klockan 7-8 på morgonen kanske. Så om jag skulle få sova bort lite av morgonen genom att vara uppe senare skulle det vara bra. Problemet är att det inte kommer bli så.
Istället kommer det bli så här: Jag kommer vakna lika tidigt på morgonen som om jag sovit hela natten men eftersom jag inte har sovit tillräckligt gå runt och vara små sur och trött hela dagen. Därför kommer jag lägga mig snart. Sätter på någon film och är uppe någon timme kanske innan jag ger upp. Men sitta uppe halva natten är helt enkelt ingenting för mig.

tidig julkapp

Tack Andrea för dessa. GILLAR!!! Testat och rita små blommor med dom bara för att se färgerna. Den lila är som lite plommonfärgad om man målar den mörkt. Nu måste jag städa, ses.

Julklappar

Slagit in julklappar, bakat knäck och varit duktig. Ska iväg och träffa andrea och då ska hon få sin julkapp. Haha vilken överraskning. Hon vet nog ganska väl vad hon ska få. Men saknat henne och vill se vad hon köpt till mig. Så vid 16 drar jag till stan.

glöm det och misshandel av katt

Du katten, du sover på mina pennor. Jag ska bädda min säng och se på film så du måste flytta på dig. Men hon är för söt. Gick inte att få bort henne ur sängen istället blev hon plågad i en webbcam. STACKARS KATT, tänk vad hon måste stå ut med.

1.zzzZZZNNNARRRRKKKK.

2.Människomonster närmar sig bakifrån.

3.OROLIGT LYCKIG ÖVER ATT VARA MED PÅ BILDEN. NNNOOOTTT!!!

4."Ah sluta varken du eller jag har smink på oss, vill inte skämma ut mig så här!!!"
TROR NI HON TÄNKER FLYTTA SIG SÅ JAG KAN BÄDDA? Svar: njet, nej, never, nope och det kan du fet glömma.

hur gjorde man detta nu då?

Hittade mina aquarellepennor igen. Eller beslutade att använda dom igen snarare. Ett klotter senare och inser att jag... hhhhmmm, så bra blev det inte men kul var det. Ögonen= fail fötterna= fail munnen= fail,fail. Ja ni fattar. Självkritisk som fan, japp always.

glädje

Fan va livet leker! JULLOV!!! ALLA julklappar CHECK!!! GRYMA VÄNNER!!! GRYM KLASS!!! På topp, fan va jag är på bra humör.
Varit på stan ätit lunch med klassen, kina buffe. Känner mig något mätt fortfarande, trycka i sig för mycket är inte bra.
Efter hjälpte jag några från klassen att köpa julklappar var så OTROLIGT bra och gav mycket SERIÖSA TIPS på vad man kunde köpa. Nämnde jag precis mig själv och ordet seriös i samma mening? Oj då hahaha. Självklart var mina tips inte så uppskattade alltid, suck. Men vad då? Rosa handväskor och tofflor till en kille 18 år gammal. Ser inte problemet? Helt utmärkta presenter.
Är det en mössa?
Ne, det är en väska!

(seriösa jag driver lite, såg att det var en väska men fungerar nog som mössa till en jätte eller något)

STARS

ja lovade så jag lägger upp en bild på den nya tröjan. AHH HUR FICK JAG SÅ HÄR BORTOM! SKA GÅ OM 5 MIN AHH SES!

from every different angle

Några bilder jag tog i går på en viss b-rud, snäll nog att ge dig en länk. Failade totalt, ush inte bra taget alltså. Får försöka välja vilka som är mest värda att dra igenom photoshop. Men jag var trött och oinspirerad. Skit samma nu är det som det är och med lite photoshop på dom här blir dom nog bra (dom ni ser är helt oredigerade). Själva miljön med speglarna gillas STARKT i alla fal.
Sista dagen i skolan IDAG. Hur skönt ska det inte bl? TRE DAGAR KVAR TILL JULAFTON!!! Ska sätta på mig kläder och sminka mig så kan ni få se min nya tröja. Sen efter avslutningen ska jag ut med klassen och äta. Kameran är med bara så ni vet.

When you wish upon a star


ps. önskar aldrig kläder i julklapp, blir bara FEL!!! ds.

PROMARKERS

Nu är jag hemma efter shopping med Lollo. Köpte lite julklappar på stan, känns som jag börjar bli klar. ÄNTLIGEN!!! Var inte ensam om att vara lite sen att köpa klappar. Vi var inte direkt ensamma på stan om jag säger så. Köpte nya promarkers också. Har haft några innan men var ett tag sedan så några "bas" pennor fick följa med mig hem. Ska testa och rita lite med dom för skojs skull. Kul och se om jag kommer ihåg "tekniken" nu, troligtvis inte. Men blir det bra kanske ni får se, men jag tror inte det.

MLOHKCOTS

Vilken humor man har tidigt på måndags morgnar. Såg detta i spegeln och det ledde till minst 5 minuters asgarv. Jag menar varje gång jag har på mig den här tröjan och ser den i spegeln på morgonen börjar jag skratta. Varför tycker jag det är så kul? Inte någon aning, kanske är det lite för tidigt för mig. MLOHKCOTS HAHAH STOCKHOLM BLIR MLOHKCOTS SPEGELVÄNT HAHAHA.


börjar se ljuset i tunneln

Ja faktiskt, BÖRJAR BLI KLAR(med pluggandet, för er som inte läste föra inlägget). Nu ska jag städa och sedan gå igenom 4 sidor av instuderingsfrågor IGEN. 7 SIDOR MED SVAR och FRÅGOR som jag ska kunna tills imorgon. LÅTER DET ROLIGT? Det är inte kul och om någon vill BYTA ÄR JAG ÖPPEN FÖR FÖSLAG.
Slänger in en bild för att det sak se roligare ut (men låt er inte luras lika tråkigt i alla fall)

plugg

Nu gäller det och plugga till provet vi har imorgon, behöver jag säga att jag INTE VILL. Jag kommer dö, så hej då.

seg

Inget har hänt på hela dagen och vet ni hur skönt det är? Jag har inte gjort någonting och jag känner mig utvilad för första gången på jag vet inte hur länge.
Fast imorgon lär jag bli lika DÖD som vanligt. PLUGG, PLUGG och PLUGG kommer snabbt döda mig igen. Nej det kommer inte bli att åka till stan och köpa något (nytt) att ha på sig på avslutningen. Nej det kommer jag INTE hinna med, VÄRDELÖST jag som VILL SHOPPA!! (Vilken nyhet!?) Skit samma, nu kommer jag behöva göra det på måndag eftersom avslutningen är på tisdag. Vi slutar 16.15 på måndagar jag VILL INTE. Vill sluta typ efter lunch så jag hinner med att shoppa MYCKET.
Nej nu ska jag slappa mer vilket jag inte borde, men det struntar jag i.

Frukost

Hur kan man LEVA utan frukost!? Jag klarar inte en dag utan min frukost. Dagens, fil med bär är en favorit.

KLASSIKER

Förståts ramlade jag av på gårdagens träning. Vet att Spikkel är som hon är att hoppa barbaka. Hon studsar, hoppar, springer och slänger in ett och annat bocksprång. Själva avramlingen gick bra och ganska lugnt. Det är en klassiker i hum man ramlar av.
  1. bocksprång
  2. flyger fram över hästens hals
  3. åker ned på sidan av halsen
  4. hänger på sidan av halsen på hästen och försöker hålla mig fast
  5. sen kan jag inte hålla mig kvar utan åker ner i marken.
Spikkel springer runt ett tag i ridhuset innan hon stannar och inseer att det inte var så kul. Ja ja, hoppar upp igen och tar det lugnt. Lite för lugnt förlorar all bjudning, hoppglad som hästen ändå hoppar hon i alla fall. Kanske något misstänksamt men i alla fal. Kände att jag var lite spänd över svans kotan redan från början. Inget farligt, men om jag ramlar från en höjd på runt 1,45 (m) så har jag rätt och ha lite ont och klaga. Sen ska jag lägga till att detta gjordes med lite fart också.
Men hon är fortfarande värdens lilla sötnos. Hon tyckte det var roligt och blev lite för glad bara.

GLAD

Titta vad jag har fått :) ÄNTLIGEN VET INTE HUR JAG HAR KLARAT MIG. Swedbank för en gångs skull gör ni mig glad. I vanliga fall bara får ni mig bara frustrerad och arg. Men idag är jag nöjd med er.
Mitt gamla ser ser som ni kanske mins ut så här:
Något svårt och handla med för och inte säga omöjligt!

kan en bild förklara allting?

förstår ni mina planer?

Just a black line

Satt och klottrade lite med en svart tush penna. Hela bilden är dragen ur en linje. Okej inte detaljerna men skit samma.
Lite kul och prova på så där spontant. Inte för att det blev speciellt bra men jag har inte gjort något annat en plugga, träna, gå i skolan, äta och sova på några veckor. En oseriös teckning var vad min hjärna behövde. Orkade inte ens använda scannern utan tog bara en bild med auto inställningar och bliden blir som sägt därefter.

delete and erase

Försökt hitta på något och skriva, men det slutar med att jag bara raderar allting. Texten försvinner i princip lika fort som den kom till. Inga idéer, ingen insperation, ingen ork, inte hänt något speciellt som känns viktigt och skriva. Så jag ger upp, orkar inte blogga idag. Hoppas ni fattar. Lite för mycket just nu, framför allt i skolan som förövrigt borde straffas för och mördat min fritid. Kommer dö innan den här veckan är slut.

En kamera, en måndag, två hästar (och Elin)

Lite bilder på Spikkel och Amber ifrån stallet idag och även Elins rygg på en bild. (Bara för och vara tydlig, Spikkel är den bruna med vit på sig och Amber är den hel bruna.) Sista måndags träningen på 3 veckor. Känns skit nu när det börjar gå bra. Men tre veckor klarar jag kanske. Ska försöka rida på lovet men så där seriös dressyr träning för tränare kanske det inte blir.
Spikkel har en tendens och komm alite FÖR nära kameran i sin nyfikenhet på allting. Det måste inspekteras, allting måste hon känna på. Allt ifrån katter, vantar hon bär ned mina dom om jag lägger upp dom där hon kan nå dem. Hur sött som helst, plockar ned dem en i taget och lägger dom på marken.
Men även kameror, påsar, skräp, snöbollar täcken, julpynt mm. Ja allt ska inspekteras. Hon är sällan rädd utan bara nyfiken.
Helst vill hon vara lös när man håller på med henne så hon kan titta ut på allt som händer och charma alla som går förbi. Därför får hon stå som hon gör. Hon gör ingenting utan står mer sill då när hon får annat och tänka på. För att stå STILL är tråkigt. Men så och titta på allt som händer i stallet är roligare.

tetris

Borde blogga men det slutar bara med att jag spelar tetris. Ska träffa Lollo en snabbis snart och sedan blir det mat. Så nu blir det mer tetris, SKA (försöka) SLÅ MITT HIGSCORE!!!

saffransgult

Vist är den saffransgula färgen snygg. Vet inte riktigt när och var man skulle kunna använda den. Som kläder tycker jag gult är ganska fult (i alla fal på mig). På bilder och designer så känns det fel. Om det inte används ihop med mycket svart och vitt. Mer bara som en liten färgklick.
Men den varmgula färgen är lika fin i alla fal, trots att den känns oanvändbar (för mig).

ooopppss

ibland blir det fel om man inte blir bra på bilder och försöker ta bilder på sig själv.  När jag tog bilden till min heder så lyckades jag blåsa upp snö i ansiktet hela tiden. Vilket ledde till en massa "bloopers" om na nu kan utrycka det så. Vissa är ganska roliga. Denna är nu hel oredigerad, bara så ni vet.

idol

Ja nu ser jag på idol. Hm men det var det eller nobelmiddagen. Hahaha viste inte för ens idang vilka som var i final. Men chipsen är i alla fal roliga så helt fel blir det inte.

3

Mina parfymproblem behövde experthjälp. Lollo räddade mig, har helt förälskat mig i D&G LIMPÉRATICE 3. Luktar otroligt gott. 700kr så värt för den stora flaskan!!!
Min experthjälp
Helt underbar, luktar så otroligt gott!
lollo: "jag viste att du skulle gilla den, en typisk kärre parfym"
Hon känner mig tillräckligt bra för och ha rätt. :)

oviktigt i-landsproblem jag behöver hjälp med!

Behöver hjälp. Jag har tröttnat på min parfym. Tänkte köpa en ny eller önska en i julkapp. Men vilken ska man välja?Finns en djungel där ute med alla som luktar gott.
Har försökt leta men ger upp eftersom jag inte kan bestämma mig för någon. Så kan ni minska valmöjligheterna lite? Jag klarar inte av och välja bland så många. Har du någon favorit? Eller någon du har hört luktar gott? Hjälp mig lite SNÄLLA!!! Skriv en liten kommentar och rädda mig från detta beslutsproblem.

I'm sick of these words and all the consequences They're always creeping up from behind

Jag lyssnar på vissa album mer en andra, det här är ett av dom. Ny-gammal favoritlåt som är värd och lyssna på. Passar även bra för och säga god natt med. Ska se en en film innan jag somnar. Har blivit någon form av vana. Inte en till film på 2,5 timme den här gången som igår, lärt mig av mina misstag. Så inatt/idag tänkte jag sova länge.

blandad text om ingenting viktigt.

duktig, trött och sliten. Så känner jag mig  för tillfället. Duktig för att alla läxor denna vecka är klara. Trött och sliten för att skoaln, kylan och bristen på sol dödar mig.
Imorgon blir det träning. Behövs verkligen, känner mig oftast "piggare" efteråt. Lite av vintertröttheten brukar försvinna.
Tänkte se en film igår innan jag gick och lade mig. Smart som jag är valde jag AVATAR, av alla filmer. Den är 2,5 timme lång insåg jag och jag som planerade och lägga mig i tid var uppe halva natten. SMART?

trött

trött, trött, på skolan, hemma trött, trött, trött. Ja har lite för mycket överalt. Behöver sömn, lung och ro och inget och göra. Orkar inte förklara mer eller noggrannare. Nej orkar inte blogga mer idag.

"ledig"

"ledig" idag. Eller snarare det är resursdag så man måste vara i skolan om man har missat något is koaln. Sen är man ledig.
Men om ledigt betyder att det går och ta det lugnt så tror ni fel. Har massa plugg och göra. Så det kommer jag spendera hela dagen med. Först ska jag dra in till skolan och göra lite spanska runt 10. Sen måstre jag plugga och fixa saker som ett nytt bankkort. Jag skulle bara vilja sova och titta på gossip girl istället.

stel

Ush, redan träningsvärk.
Måste fixa massa saker i morgon. Ska även försöka få tid hos någon som kan fixa min nacke. Höger sida är värst knutarna där påverkar lite min blick när jag rider, gör ont och sabbar min hållning helt. Men nu ska jag sova i alla fall, god natt...

facebook

  • Jag har inte slutat spela meningslösa facebookspel.
  • jag slutat göra meningslösa uppdateringar om (i princip) allt jag gör. Okej du äter en macka nu, du gick hem nyss, du är i skolan mm. Vem f*n bryr  sig om varje steg du tar?
  • Jag fasar på facebook istället för och göra det jag skulle.
  • Nät jag har tråkigt så tittar jag på facebook i förhoppning om att se någon roligt. (men det händef sällan)
  • Jag är alltid inne på facebook på något sätt. Mobilen, skoldatorn, hemma ja i princip alltid. 
Hur använder du facebook?

hur lyckas jag?

Jag har haft sönder mitt bankkort. Alltså hur lyckas jag? Låg i min jackficka och sedan när jag kom hem hade det gått av på mitten. Men inte bara hur lyckas jag. Utan hur ska jag klara mig? Var ska jag få pengar i från?. Ahh ska ringa och beställa ett nytt så fort det går. Men under tiden jag får det, kommer det vara kris.

Sitter och tar en latte efter att ha köpt ...

100media_imag014 (MMS)

Sitter och tar en latte efter att ha köpt lite julklappar. Snart bär det av hem igen för att åka på adventsfika hos moster. Bloggar mer senare.


hittad

hittade formarna. Å nu luktar hela huset pepparkakor. Mummsss!!! Hemlagade pepparkakor. Kan inte låta bli och älska julen  bland. Julistan på spotify går i bakgrunden. Bara bränt några få pepparkakor också. lyckat!!!

kurra gömma

ja tänkte baka pepparkakor idag. Men formarna leker kurra gömma med mig. Var mamma har gömt dom vet jag inte.
Hon är borta på jobbet så jag kan inte fråga enne häller. I värsta fall får jag vänta tills i morgon.
degen väntar på sina formar

skärpning

Ja eftersom det har varit lite stressigt den här veckan. - lite! Han jag inte blogga i går eller i förrgår. Har inte haft något riktigt bra och blogga om, en annan anledning och låta bli. Men idag är det skärpning och ska försöka uppdatera 2-3 gånger. Duktigt, duktigt, duktigt.

there is no winter breeze that make your heart freeze

Får värsta julstämningen ibland. Förra året köpte jag tomtar en vit julgran för och matcha mitt rum med. En lika matchande jul stjärna i svart och massa annat. I år tänker jag skämma bort mig själv. Köpte praliner 14 stycken för 110 kr. Jag stoppade in alla i min present kalender som jag fick för ett antal år sedan. Sliten är den och några dörrar hänger snett men i mina ögon är den perfekt.
Varför köpte jag bara 14 och inte 24? Jo praliner håller bara i två veckor och så får jag uppdatera med mer senare.
Kände mig duktig, att skämma bort mig själv i denna kyla med godis för 110 kr är helt vad jag tyckte jag att jag var värd. Så nu räknar jag ned dagarna tills det är acceptabelt och börja ta fram granen.
Har också börjat planera genomtänkta julklapps köp till familjen och underbara vänner. Frågan är bra vad jag själv ska önska mig. Har verkligen ingen aning.

1

Första december idag. Ska försöka köpa en julkalender till mig själv idag. En sådan där med godis eller något. Smink och sådant går också bra. Vill ha små presenter varje gång jag vaknar när det är kallt och allmänt tråkigt. Inte choklad bara, gillar inte choklad så mycket.

RSS 2.0