Jag hatar

  • När min statistik går ner, så lättpåverkad borde jag inte vara hahaha.
  • Jag hatar när serier jag gillar tar slut. JAG MÅSTE VÄNTA EN VECKA, vad är det här för skit.
  • Jag hatar när jag vill se serier på datorn (streeming) och det fungerar inte.
  • Jag hatar när mina pengar nästan är slut för denna månad! Ingen mer shopping typ...
Jag är helt enkelt på dåligt humör och håller på och bli sjuk HATAR DOM BÅDA.

Jag tänker leka indian

Nytt halsband. (köpte i söndags). Har tidigare inte hittat fjädrar som jag gillat men kunde inte låta bli dom här till det priset!!!

Har verkligen den jobbigaste dagen idag. B...

Har verkligen den jobbigaste dagen idag. Börjar Skolan tidigt slutar sent. Sen på kvällen är det träning. Så jag hinner inte Blogga mer en det här idag.


Grattis

Idag blev du lite större GRATTIS, lilla underbara "BROR"/<3/Lollo.
Få människor känner jag mig så säker med som dig. Kan bara vara utan och behöva bevisa något. Kan bara vara mig och vara lugn.

För mycket, för bladat.

Så, hur ska jag få med allt jag har gjort idag och igår i ett inlägg? Går inte det skulle bli jättemyket och alldeles för snurrigt om jag blandade massa olika saker i ett inlägg. Så idag har jag varit med bror på stan. Riktigt kul. Det blev inte så mycket nytt för mig men det lilla jag köpte visar jag i morgon :).
Så igår blev lyckat. Inte den bästa festen någonsin men kul. Det blev lite för mycket som jag kände på mig. Var helt ÖVERTAGGAD.
födelsedagsbarnet Lollo (GRATTIS GUMMAN), som bjöd på tårta innan :)

some people the sun never goes down, but in my world it does

Klar för att åka, fast behöver inte gå för ens om någon timme BLÄÄÄ. Ska möta lollo och alla andra vid 19. Sjukt kul kommer det bli, känner det på mig.

Plälsboll

Kolla vilken liten (,tjock), söt pälsboll som ligger i mitt knä. Helt oemoståndlig. Älskar den där katten

guldigt

Lollo målade mina naglar i guld. Först tog hon ett matt guld/bege nagellack och sen ett lager guld glansigt över. Gillar det skarpt


snabbt kort (,alldeles för kort) inlägg

Så nu ska jag snart hem från lollo. Gick aldrig ut igår, men ikväll tänker jag inte vara hemma. Men jag måste hem ducha och städa.

hos bror( LOLLO)

Ja lollo är inte min syster utan min BROR okej!!! Så nu är jag hemma hos henne. Händer kanske något ikväll. Vi får se om vi drar ut. Annars är det fest imorgon. Så behöver inte gå ut idag, men är så taggad.Vill verkligen gå ut. Det kommer sluta illa eftersom jag är så taggad. Nej jag ska ta det lugnt

Höstskor

Japp jag vill ha dessa i höst.

hmm, ja vad ska vi kalla detta?inte SÅ SERIÖST?

photo booth+ tråkigt- dessa bilder.

Hm magazine

Japp denna ska jag läsa innan jag lägger mig. Sjukt lovande alltså bläddrat igenom den snabbt. Ser och känns som EN RIKTIGT TIDING. Inte bara reklam. Typ som Cosmo mm. Men den enda skillnaden är att det bara är hm's kläder med. Inte för att jag klagar riktigt snyggt.

typ vill ha allt, men den jackan här över, muuummms!!!
(miniatyrer, klicka för större bild)

JONHOSSI och pyramider

Haha fett skönt. Det kom några människor in i våran matsal och bad oss hjälpa dom med att skapa en jättestor mänsklig pyramid. Sprang och hämtade kamera för och ta några bilder. Riktigt kul.
Hade gärna varit på energy in the park ikväll. Mest för och se JOHNOSSI.
Ville inte gå sen hörde jag att dom skulle spela, då blev det en annan sak. Men hinner inte, får nog inte och har träning så det blir inget för min del.

videoblogg


upptagen

Han inte uppdatera när jag kom hem från skolan. Började 10.00 och hade en lektion efter det SLUTADE VI. Helt underbart skönt. Så eftersom jag inte pallade sitta hemma hur länge som helst och göra ingenting. Följde jag med Sofia och Viktoria till stan.
lunch/middag på cupido
Det är något cp fel på mitt bankkort och det vill inte fungera. Men hade lite kontanter så det gick ok i alla fall.
Sen är jag kom hem var jag tvungen och städa, mamma tänker inte skjutsa mig till träningarna i fortsättningen annars.
Så har varit tvungen och rensa alla garderoberna. Fick inte plats med kläderna Jag har FÖR mycket kläder.
Det jag tänkte ha på mig till skolfotograferingen kändes, inte som JAG och lite för UPPKLÄTT. Så har letat efter något annat. Så har varit lite upptagen. Nu ska jag måla naglar och vänta på att mitt hår ska torka, sen blir det sängen.

ångest

Converse eller kilkackar?
Funderar på och spara killklackarna till i morgon då vi har skolfotto. Så det blir nog converse. Känns lite tråkigt till det jag har på mig. Men vi får se kanske tar kilklackarna två dagar i rad :P

äntligen är den hoss mig igen <3

OOO, min lillasyster hittade en av mina klockor igår. Åhhhh, saknat den här, min lilla jestset ibiza, nej det är inte adiction. Men det är skit samma. Tänk att jag slarvat bort klockan hahaha. Jag borde allvarligt skämmas.

Hm är det okej?

Att ha harlemsbyxor på sig i morgon, känns som ett sommarplagg. Skönt men känns inte helt rätt. Nej får hitta något annat.

pliki ploka på pianot

Ja eftersom  man inte kan kalla det jag gör SPELA, så kallar jag det det vad jag kallade det när jag var liten. Att spela pano var, pliki ploka. Okej jag suger men det är kul. HaHA det går inte så bra fattar inte mig på en liten grej mellan acorden en men det ska jag nog lösa om jag övar lite.

8.30

Ja det är så tidigt vi börjar idag. Suck, så har vi 2 lektioner DEN FÖRSTA OCH DEN SISTA. Ganska värdelöst. Hatar vädret, kalt blött och regnigt. Jag löser mina klädproblem med och vara tråkig klädd med en skön kofta över. Inte så snyggt men jag pallar inte bry mig.

2 nya saker i min garderob.

Ett svart linne från Cheep monday



en höstig mysig styckad tröja från gina tricot

yesterday och i förrgår :)

svengelska= jättebra, eller inte. Men skit i det.
Igår var jag på stan med lollo, lägger upp vad jag köpte i kväll. Man har sällan tråkigt med den bruden haha.
fattar någon vad jag menar
Sen kan hon ta bilder ochså. detta är en bild från vad jag hade på mig igår

mot stan

jag ska äta lite frukost och klä på mig. Sen måste jag åka hem och lämna samt hämta lite grejer. Sen åker jag och lollo in till stan. Hela jag skriker SHOPPA, MER OCH NYA KLÄDER VILL JAG HA.

skiter i och festa drar till lollo

Japp som rubriken säger. Drar till lilla lollo.

varför mig, varför NU

Jag känner mig trött, sliten, fryser och håller på att bli förkyld. Eller så känns det så för att jag är så sliten. Inte en bra kombo när man vill gå ut och festa. Så funderar på och stanna hemma. Har inte varit hemma någonting dom senaste helgerna, kanske bara behöver ta det lugnt.
Men vill festa varför händer detta mig när det är fest och när jag vill festa är det ingen , ahhhh.

Till hemlig ärende

Japp dessa snygga KAKFORMAR var jag tvungen och köpa (okej pappa var tvungen och köpa dom ÅT mig när vi var på affären). Haha ska baka * hemligt* sedan. Inte idag men snart har en PLAN som också är hemlig :)

Ge mig innan någon blir skadad

1200kr från scorett
ja har HA BEGÄR okej dom är MINA, MINA.
Okej dom är väldigt Acne inspirerade, men för en vanlig fattig person som mig är inte Acnes skor i en okej prisklass. Se själva, Acnes gråa mocka sko+ den svarta med spänne över = MIN DRÖMMSKO FRÅN SCORETT.
+
=


nytt:200 kr på hochm

taget med webbcamen hinner inte något annat
Så nu ska jag äta och sedan ska jag åka och träffa lite vänner.

Jeans... NU TACK

säger bara VILJA HA NU


jag var TYST, vet alla är förvånadde

Japp, är jag så här tyst i morgon är det hemskt. Jag sa inget till någon i klassrummet. Jag kände INGEN nästan i min klass. Så satt tyst och tittade ut genom ett fönster mesta av tiden.
Jag tror det kan bli bra men vi får se, tänker inte säga att jag vill BYA nu. Nej ger klassen lite tid först. Det kommer lösa sig.

Ge MIG KONTROLLEN TILLBAKA (kontollbehov)

Först var jag jätteglad att jag började 12.00 så jag kunde få lite sovmorgon, men nu känner jag att jag bara vill iväg. Jag har gjort alt som jag ska göra. Nu är det bara det att jag har masa tid över. Jag vill inte gå runt och vara orolig, det är jag inte van med.
Brukar sällan bli så här, vill liksom bara kasta mig ut i det jag tycker känns läskigt inte vänta. Jag vill hellre utsätta mig för det på en gång och sedan är det över. Jag är mer en sådan människa. Jag gillar inte och vänta, gillar när saker händer nu eller så ser jag till att dom händer NÄR jag vill.
Tyvärr har jag ingen kontroll över när vi börjar så jag har inget val en och försöka lugna ned mig koppla bort det. Jag är med NERVÖS, det händer sällan. Jag är mer STRESSAD. Jag blir stressad över att det är så mycket tid kvar, jag blir stressad över att jag inte har kontroll.
Jag har KONTROLLBEHOV. Jag har inte koll på var jag ska vara, stressad över att jag inte hittar dit. Jag har ingen kontroll över allt det nya. JAG VILL HA KONTROLL. Jag vill veta med vilka jag ska gå, var jag ska vara hur jag ska hitta och vad som händer. Jag känner att jag inte har någon kontroll ALLS.
Det är som om jag är ett x2000 och i vanliga fall sköter jag det UTMÄRKT och det går fort men med KONTROLL. En utmärkt lokförare men nu är det någon som tagit över tåget och inte kör det som jag vill. JAG VILL HA KONTROLLEN TILLBAKA.
Jag kan vara slarvig och glömsk och verka ganska utan koll. Men på vissa saker vill jag vara säker, att inte kunna vara säker gör mig OSÄKER vilket nästan aldrig händer.
Mitt ,liv går för fort för att jag ska ha tid och vara osäker. Jag kör på i 190km/h och trivs med det. Så dom få gånger jag blir osäker är det så mycket värre eftersom jag så sällan behöver tampas med min osäkerhet. Jag gillar det inte när jag behöver det.

Sista dagen innan skolan firas med gamla klassen

Ska iväg och träffa min gamla klass. Ska bli jättekul och träffa alla. I morgon börjar jag gymnasiet, tur att jag har sovmorgon till 12.00.
Men idag som är sista dagen på lovet, usch vilka konstiga ord och säga för det känns som det gått så kort tid sen vi slutade skolan. Men det ska bli kul och gå upp i morgon, ny skola, ny klass allt är nytt.
bilder från när vi tältade hos amanda HH

"YES TILL MIG"

När jag kom hem efter träningen och gick in i köket såg jag ett fat med ett lock på. Hm någon har bakat något, tänkte jag genast och blev på bra humör.
Sen öppnar jag locket MMM, SOCKERKAKA och blir glad.
Sen ser jag att det redan är en bit uppskuren, då blir jag ennu gladare. Någon vill att jag ska äta denna bit, den är uppskuren TILL MIG. *MUMS*

LACKADE LOSS PÅ KYCKLING

Sitter barvakt åt min syster idag. Mamma hade köpt grillad kyckling och äta. Så försöker dela upp den i bitar med en hand eftersom jag pratar i telefon samtidigt. Så när jag försöker balansera den på den mindre bänken i köket framför mikron så tappar jag hela kyckligen i golvet. Det blev för mycket. Stakars Rosie eftersom jag pratade med henne i telefonen hon fick höra när jag lackade loss över allt och alla. FRAMFÖRALLT DEN J-VLA KYCKLINGEN. Nu löste sig allting, men ett tag blev det för mycket för mig. Ville riva hela huset, men hejdade mig.
Så känner verkligen att jag behöver åka och träna i kväll. Efter 3 dagar med fest så blir det skönt med något annat. 

En "get to know me"

Du heter: Kerstin Sara Falk
Smeknamn: kärre

Låtar som när du är ledsen sörjer till: Får jag säga ett band i stället. The fray. Lyckades i alla fal välja 3 LÅTAR.
The fray- Happiness
Happiness is just outside my window 
Would it crash blowing 80-miles an hour? 
Or is happiness a little more like knocking 
On your door, and you just let it in? 

Happiness feels a lot like sorrow 
Let it be, you can't make it come or go 
But you are gone- not for good but for now 
Gone for now feels a lot like gone for good 

Happiness is a firecracker sitting on my headboard 
Happiness was never mine to hold 
Careful child, light the fuse and get away 
‘Cause happiness throws a shower of sparks 

Happiness damn near destroys you 
Breaks your faith to pieces on the floor 
So you tell yourself, that's enough for now 
Happiness has a violent roar 

Happiness is like the old man told me 
Look for it, but you'll never find it all 
Let it go, live your life and leave it 
Then one day, wake up and she'll be home 
Home, home, home

The fray- Never say never
"Some things we don't talk about
better do without
just hold a smile
we're falling in and out of love
the same damn problem

together all the while
you can never say never
why we don't know when
time and time again"
The fray- ungodly hour
"Don't talk, don't say a thing
Cause your eyes they tell me more than your words
Don't go, don't leave me now 
Cause they say the best way out is through"


Beroende av: träna, annars blir jag galen. Överskottsenergi.

Vad tror folk om dig? att jag alltid är social och alltid pratar med allt och alla

Stämmer det? Oftast, men det händer att jag inte känner mig social eller inte ha lust och då stannar jag hemma.

Vad får du oftast komplimanger för? Kläder

Hur imponerar man på dig? Genom och vara självsäker och våga vara sig själv.
Brukar du skratta för dig själv? Ja :S hahaha

Vad står det i ditt senast inkomna SMS?: "Ringa?"

Var bor du? Uppsala

Trivs du där? Ja, just nu alla fall.

Hur svarar du i mobilen? "hallå"

Vem ringde du senast? Jeanette

Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Konfidentiellt 
Antal timmar sömn i natt: för lite känns det som, 6h

Sov du ensam: ja

Brukar du komma i tid: ja

Hur känner du dig nu: Sliten, glad och trött

Vanligaste färg på dina kläder: Svart

Vad tycker du om fötter: Jag tycker fötter är ÄCKLIGT.

Vad saknar du: Att jag tvättade min ipod. MIN IPOD R.I.P

Hade du en bra kväll igår: Ja, den var riktigt kul.

Favorit dryck på morgonen: dryck ?, dricker inte äter yhgurt med flingor. Men om jag dricker något är det vatten.

När brukar du oftast gå och lägga dig: Beroende på vilken dag det är

Är du blyg? Nej, nej, nej och åter NEJ
Sysslar du med någon idrott: ja, okej jag blir galen om jag inte får träna. Men framförallt ridning.
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Hm, inte vet jag. Tror inte på den nu, men vad vet jag. Kanske inte är rätt människa och fråga.

Vad skulle du göra om du vore kille/tjej för en dag: Det lär inte hända, men OM skulle jag utnyttja det till max

Är du nöjd med ditt liv: Ja, det är inte mig och gå runt och vara missnöjd hela tiden.

Är du bortskämd: Enligt andra, jag tycker inte att jag är jätte bortskämd men kanske lite.
Vad gör du i morgon: Sova är så sliten.

Vad är det värsta du vet? Personer som går runt och är missnöjda hela tiden.

Har du bra vänner och äkta vänskap? Jag har bästa dom bästa vänner. Jag tror det, jag tror inte man vet innan det sätts på prov på rikligt och det har inte hänt.

Vad är det finaste du fått? Har skulle jag vilja skriva något OTROLIGT meningsfullt men kommer inte på något. Får så mycket. 
En speciell dag du minns: När vi fick katten jag har nu, jag var 5 år gammal.

Du samlar på: Samlar inte på något men älskar och köpa grejer oftast kläder. Det är så kul när du hittat en underbar sak och drar kortet och går hem med det i en kasse.

Vem ringer du när du är arg/ledsen: Jeanette
När grät du senast: Såg på filmen remember me.

Vad skulle du göra om du vann en miljon: Jag tror att jag BORDE göra något bra för pengarna typ, ge till rädda barnen. Men skulle nog köpa saker för dom. Spara till studier. Skulle vara skönt att när jag är 18 ha pengar att köpa en fin lägenhet för :)

Vill du gifta dig: inte nu!!!
Vill du ha barn: Någon gång i ramtiden, kanske. Sätter jobb, pengar och utbildning före barn.

Är du musikalisk? Jag gillar musik, men saknar taktkänsla och sångröst. Så nej till musikalisk.

Vad dricker du helst när du är törstig: VATTEN/juice

Bor dina föräldrar tillsammans: Ja

Har du någon gång gråtit dej till sömns: Ja

Biter du på naglarna: Har slutat men ja det har jag gjort


okej, SLITEN som f-n

Känner mig så sliten efter och varit ute 3 dagar i rad. Men det har varit kul. Kul som fan. Okej min hals är cp men skulle någon fråga om jag ville följa med en dag till så skulle jag så följa med. Men vet inte om jag skulle få gå ut en gång till. Jaja nu ska jag kolla om det finns en bild som går och lägga up på bloggen. Sen läggs resten upp på facebook.


Träffa lollo

Ska iväg och träffa lollo. Bilderna från igår orkar jag inte lägga upp här eftersom det finns vissa som inte vill att ALLA ska kunna se dom så då lägger jag upp dom på FB där jag kan kontrollera det lite. Nja, efter 3 sena kvällar är jag lite sliten men snart är sommarn slut och man måste få ut det mesta av den, eller hur?
denna bilden från igår (oroligt duktig fotograf) är helt lysande jag har 3 armar. SNYGGT

oväntat och hastigt

Jaha tydligen ska jag träffa Hillevi och alla dom andra idag igen. Fick reda på det för en  halvtimme sedan så nu blir det och skynda sig. Kastade mig in i duschen och hinner inte göra i ordning mig men det får duga. Det viktigaste är att jag kommer.
nyduschad och lite stressad

utgång, ingång, bakgång

Gårdagen var riktigt lyckad tror aldrig jag träffat så många nya människor jag inte kände på en kväll. Att jag knappt minns vad alla hette det spelar ingen roll. Men det var sjukt kul i alla fall.
Sov hos Hillevi eftersom det typ aldrig går bussar hem till mig. Vaknade 7.50 av att det telefonen ringde. Blääää så då var jag vaken. Jag kan inte somna om när jag har vaknat. Fan vad det kändes tungt då, var så trÖÖTT. Är fortfarande gymt trött. Åkte hem med 11 bussen och nu ligger jag här i solen. Känns verkligen som jag behöver sova
andrea i stadsparken på en sköldpadda vars huvud typ ser ut som en K*k bakifrån.
jag är en DUKTIG FOTOGRAF
någon hade kastat en flaska i väggen vid humc och så hade den FASNAT i väggen, helt sjukt
Resten av bilderna känns inte okej och visa. dels för att jag inte vet om dom vill att jag lägger upp bilderna eller så känner jag dom inte.

with sunlight in my eyes

Så om en timme går bussen in till stan. Ska bli skönt och få träffa alla en sista sommarhelg. För nästa vecka börjar skolan. Så den sista helgen på sommarlovet måste firas.
Det är så fint, solen går ner över träden utanför det stora fönstret i vardagsrummet där laptopen står.
Så ljuset faller in genom persiennen och skapar skuggorna i ansiktet. Det är så skönt och varmt att bara låta kvällssolen lysa mot ansktet

Hang with me

Så nu har jag klarat mig igenom städningen med hjälp av vänner som; spotify, kings of leon, Coldplay, Oskar linnros, robyn och många fler. VET dubbel-v o dubbel-v. ska ducha hitta något och ha på mig i kväll. Sen ikväll ska jag gå ut med lite vänner.

Onsdag med lollo

Haha, ibland är hon helt underbar. När vi gick på stan i onsdags så släppte hon ut det ena underbara citatet efter det andra.
  • Om italienare: "raka, raka, pizza, pizza, pasta, RASTA"
  • Helt spontant: "kolla den ringklocka" springer fram till HELT okänd cykel och börjar ringa på den "den är så söt ser ut som en groda"
  • När någon går förbi: "sluta du gör mig generad" Med en helt konstigt röst så att alla stirrade.
  • Om dumma saker hon gjort: Efter och ha sprungit fram till en flaska och sparkat på den UTAN och kolla om det var någonting kvar i den och eftersom det var det hade det stänkt över hennes ben. "men jag ville bara se den flyga"
  • Om killar: "ja men han har det viktigaste, snygg, snäll och longbord" jag vet inte men kan hitta viktigare saker en longbord. Sen tror jag att hon skämtade. Men man vet aldrig säkert med den här bruden.
(bilden tagen när vi var på väg till hennes sommarställe)

helt slut

Komm precis hem från träningen. Är helt slut. Ska äta något och hoppa i säng.
Hela dagen har jag bara tagit det lugnt. Inser hur kort det är kvar till skolan börjar. Varje lov när det börjar ta slut blir jag så himla seg. Vill bara ta det lugnt och sova eftersom det inte kommer bli så mycket av det när jag går i skolan. Så jag har i princip inte gjort något på hela dagen.
bild jag tog i göteborg :)

sheepskin jackets

Usch vad jag gillar dom här jackorna. Dom till vänster och till höger är snyggast. Men MEST den till VÄNSTER. Sen är dom lite över min budjet.
Men som tur är finns det butiker mer i min prisklass som fångar upp trender och gör liknande men billigare.
Mest lovande ser den från lindex ut och vara.
Men har sett i liknande bland flera butikers höstplagg. Äntligen en snygg jacka som är varm. Tänk och stå och vänta på bussen i denna. Snyggt och varmt.

ÄNTLIGEN

Efter lite hjälp av pappa fungerar det ÄNTLIGEN och ladda över bilderna från kameran till datorn.
Köpte den här tröjan från Zara idag. 249kr. Tyckte om den gillar färgen på armbågarna. Enklel men fin.
Tvingade på min bror och provada "fina" hattar.
Gick mest runt och kollade lite. Han inte titta in på top shop vilket kändes lite synd. Men annars var det en bra tur i stockholm. Får åka dit någon annan gång när jag har mer pengar.

På väg till stockholm. Shoppa lite på top ...

På väg till stockholm. Shoppa lite på top shop, zara, urban utfitters mm


BÄST

Åkte hem till lollo och bytte om. Ska till stan igen och träffa lite mer folk ikväll. Måste åka hem ganska tidigt ungefär vid 23.00 eftersom det bär av till Stockholm imorgon.

Catch me If you can

Ska dra till stan och träffa lite folk. Först ska jag hitta något att ha på mig. Jag har ingen aning, känns hopplöst.
Hade den låten i huvudet hela dagen. Ska dra på den på hög volym samtidigt som jag försöker hitta något och ha på mig.

mysigt

Vädret ute är mindre mysig men med en film och lite nudelsoppa blir det mysigare.

lite lånade bilder

haha, mer bilder senare men dessa är tagna av en kompis.
blåser, blåser blåser. Jag och carro på klipporna i Frillesås (ligger utanför Göteborg)
så ja mindre hår i ansiktet
Rosie (Jeanette), Caro och *HOST* HÄMSK (jag)
haha, vad glad (och hemsk) man ser ut.
två söta brudar och en ja vad ska man säga... en mindre seriös
Så nu fattade dom iden.
bild från kräftfisket
så här går det när jag blir arg på att byxorna åker ned hela tiden och är lite smått flummig.

BLÄÄÄ

Försöker ladda upp bilderna, men det går inte någon uppdatering som behöver göras. Så nu behöver jag vänta tills pappa kommer hem och det är inte för ens i kväll. Men ikväll har jag träning så hopas han kommer hem tidigt.

Är på väg hem ungefär 20 mil kvar. Jag...

Är på väg hem ungefär 20 mil kvar. Jag hade ingen täckning ute i ingenstans så det gick inte att Blogga. Blandade känslor med att åka hem. Jag har saknat många hemma och jag har inte kunnat varit där när det hänt saker då jag velat finnas där . Men samtidigt vet jag att det kommer dröja ett år innan jag träffar personer som är som en andra familj för mig. En konstig blandad skara människor men jag har känt vissa så länge jag kan minnas.


Så nu ska jag till mitt ute i ingenstans o...

Så nu ska jag till mitt ute i ingenstans och fiska kräftor. Kommer hem till Uppsala på söndag.


Är på stan i halmstad. Gustav behövde k...

Är på stan i halmstad. Gustav behövde klippa sig så jag, han, rosie och ebbha åkte in till stan. Jag och rosie sitter och väntar på lite folk och dom andra var trötta och åkte hem..


Har varit ute och joggat. Super skönt tog ...

Har varit ute och joggat. Super skönt tog med mig hunden som dom våra vänner här i halmstad har. Kanske åker till stranden senare. Men är inte saker.


Nu åker vi från göteborg mot halmstad. Eft...

image (MMS)

Nu åker vi från göteborg mot halmstad. Eftersom jag har så konstnärliga skills i och rita med mobilen, och framförallt tråkigt. så ritade jag en liten teckning som senast.


Read between the lines

"read between the lines"
fattar ni inte är ni dumma

Det är så fint här vid havet. Har preci...

Det är så fint här vid havet. Har precis ätit grillad lax och potatissallad vid stranden medan solen gått ned. Har gått runt och tänkt på massa jobbiga saker hela dagen men nu kunde jag släppa allt och bara titta på hur fint det är.


lalala blabla bla, *massa text*

Har sovit så himla dåligt i natt. Inte för att sängen inte var skön eller något sådant utan kunde bara inte sova. Så nu kommer jag gå runt och vara trött hela dagen.
Jag vet inte vad vi ska hitta på idag. Troligtvis kommer vi stanna i Göteborg en dag till innan vi åker till Halmstad. Har inte så stor lust och bara hänga vid stranden en dag till. Men gå till stranden och bada någon timme och sedan göra något annat skulle vara kul. För det är så skön och vara här, stranden är på gångavstånd och är superfin. Så om det bara är bra väder någon timme gör det inget eftersom då kan man vara där en timme och sedan gå hem när det blir dåligt igen.

mot havet :)

Yes, äntligen värme. Okej man ska inte överdriva men det är VARMARE i alla fall. Så man tar chansen man får och drar till havet. Dom flesta börjar åka, vi stannar nog en dag till inan vi åker till Halmstad. Där blir det om vädret är bra ännu mer bad. Även om många åker nu så ser vi dom flesta snart igen, på kräftfisket nästa helg.

Hej hej nu ska jag sova, på en madrass i ...

Hej hej nu ska jag sova, på en madrass i kontoret. Inget illa med det, är ganska mysigt. Lyckad kväll med grillfest/ bara fest. Bättre väder och underbara vänner. Vad mer behöver man?


RSS 2.0