idag

idag börjar ÄNTLIGEN folk komma till grillfesten, har haft lite tråkigt i några dagar men idag kommer äntligen personer jag inte sett på nästan ett år.
Regnet, som för övrigt just nu öser ned förstör mina planer. Jag har inte blivit brun/ brunare, jag har knappt kunnat bada vid havet, inte velat åka till Göteborg för och shoppa, inte varit så roligt och kanske gå på Liseberg eftersom det regnat, så kort förklarat det finns inte så mycket och hitta på när det regnar.
Nej nu ska jag fortsätta äta min frukost och kolla lite på facebook.

USCH, VILKET VÄDER!!!

Det har regnat i princip hela dagen. Duggat, öst ned, bitvis uppehåll men mulet.
Så tråkigt, det gör att det inte finns något och göra man kan inte bada eller åka in på stan för hur roligt är det. Först i morgon börjar folk komma till grillfesten så nu är det lite tråkigt. En liten tripp till Varberg har varit det bästa som hänt ungefär.

Eftersom det regnar och det inte finns så...

Eftersom det regnar och det inte finns så mycket att göra beslutade jag att följa med till varberg. Där ska vi köpa bord och lite saker till grillfesten på lördag./kärre


sitter här och leker lite med mobilen. Jag...

image (MMS)

sitter här och leker lite med mobilen. Jag vet inte vad det är men vi lyckades hamna bakom 2 djurtransport lastbilar. Det luktade gris i hela bilen. jag mådde illa. Nu vill jag vara framme men det är vi inte. TEORETISKT SKA VI VARA FRAMME VID 13. Men verkligheten och teorin brukar vara olika.


längtar till imorgon

Jag längtar verkligen till i morgon, eller snarare i övermorgon. Att åka till Göteborg är tråkigt, jobbigt och inte så kul. Men att vara där är bättre. Fast ser fortfarande fram emot i morgon även om det blir jobbigt att åka. Vi brukar så tidigt som mjöligt för att det inte ska vara så varm och så kan man sova på vägen.
Alla för utom jag förstås. Jag kan inte sova i bilen. Jag kan somna i fåtöljer mm, men inte i bilen. Det går inte.

blä

1, BLI ALDRIG INSPERERAD, det blir inte bra
2, börja aldrig på något som du vet kommer sluta dåligt
Japp, är negativ.
Satte mig och ritade lite så där spontant efter och ha hittat en sida med super snygga bilder.
Jag borde aldrig börjat eftersom det var säkert flera månader sedan jag ritade på frihand. Det behövdes två skisser och massa tid för och få i hop en KNAPPT OKEJ BILD.
Först blir jag sur på mig själv för och inte ha hållit uppe frihands tecknandet. Sen blir jag sur på att jag ens försökte göra något bra.
Om ett tag kommer jag kunna vara nöjd över den. Men tanke på hur länge sedan jag ritade något liknande är det bra.

lite sent,men bättre en aldig

Skulle ha visat dom här bilderna i lördags när jag köpte dom men det kom saker i vägen som den nya hedern mm.
Gina tricot 99kr


Från weekday (pris?)

Från weekday (pris?)

Cubus 79kr

onsdag

Trodde jag skulle till Göteborg på tisdag men vi åker på onsdag istället. Så det finns massa mer td och packa på.+ att jag måste ha plats kvar till inköp i Göteborg. Fram med stora resväskan, säger jag bara.
Sen efter Göteborg åker vi till Halmstad och sedan till kräftfisket. Kanske lyckas få lite färg i Halmstad, när jag är där eftersom vi nästan är på stranden hela tiden. Men troligtvis inte också som vanligt.
Sen får man se hur bra vädret blir. Ser inte så lovande ut om det fortsätter så här.
Ja ska visa lite bilder på det jag köpte i lördags glömde visa dom, blev inte så mycket för jag behöver spara.
Något som dom flesta vet att är att jag inte låta bli att köpa saker hela tiden. Så spara är inte något jag är bra på. Pengarna som sparas behöver jag i Göteborg och så en ny mobil. Vi får se hur det går... Tänkte att det skulle ta 2 månader och få ihop till mobilen men det kommer typ bli 3 månader om jag känner mig rätt. Eftersom jag fortfarande är bunden till tele2 abonnemanget så måste köpa den med kontantkort. Det gör att det blir ganska mycket dyrare.

p.s

bytte även bilden på sidan :P

NY v.s GAMMAL

NY


GAMMAL

Så nu blev det en ny heder, vilken var bäst? Den gamla eller den nya.
Bytte nästan bara bilderna gjorde den längre och så fick den kanter runt bilderna med. Men lite nytt är alltid kul, även om det inte är så stor skillnad.

PLANERING

Ja som jag skrev för ganska länge sedan.(se här)Jag har värsta inväcklade systemet när jag packar. Varje DETALJ har en egen kryss ruta. För annars glömmer jag alltid något. Sen packar jag alltid grymt mycket saker, för mycket saker. Så jag planerar så grymt noggrant vad jag ska ha med mig att jag börjar 2-3 dagar innan jag ska åka.
Det som tar tid är och tvätta allt. För jag tar inte bara med 3 par jeans utan 3 PAR SPECIFIKA JEANS. Inte vilka som helst, allt är PLANERAT. Menar ALLT, har en plan vad jag ska ha på mig från dag till dag. En om det är solig och en om vädret är dåligt. Sen behöver jag inte följa planen men, DET FNNS EN PLAN I ALLA FALL

VARFÖR? AHHHHH!!! HATA!!!

Den var slutsåld. BLÄ, ville ha den :(! Ska se om den finns i Göteborg om jag får tid.

Bilder från igår.

kolla mitt hår har samma färg som väggen i solen :)

Typiskt mig!!! Glömde bort att det inte gå...

Typiskt mig!!! Glömde bort att det inte går en buss 16.00. Så nu måste jag vänta på 17.00 bussen ensam.


Hur stor chans finns det egentligen?

Igår var lollo och jag ute och tog bilder till min nya heder. Vi åkte iväg till ett ställe med massa ängar och sådant. Det ligger mitt ute i ingenstans. Verkligen mest bara fält så långt man kan se. Okej det bor några få där men inte många. Där står vi och tar lite bilder. Då kommer det först en bil. Okej det är väll inte så farligt, men sen kommer nästa bil. Mer pinsamt. sen kommer en till och seda  ett till och tillslut en til bill. Hur stor chans finns det egentligen? Jag har aldrig sett en bil åka där, men nu när vi tar massa bilder och jag typ byter om då kommer det 5.
Så efter det gick vi hem och såg på filmen REMEMBER ME, den var riktigt bra. Sen Såg vi på lite andra filmer med, men den var bäst.
Nu ska bara lollo vakna och och så ska vi dra upp på stan!!!
Ni får se alla bilder från "mitt ute i ingenstans" ikväll. Har inte hunnit titta igenom dom.

PAPPAS CECARSALLAD

Lollo kommer och sover över ikväll. Bloggar mer då. Ska hjälpa till med maten, som blir cesar sallad. SÅ HIMMLA GOTT, SPECIELLT PAPPAS. Haha, den brukar han få laga när vi åker bort ibland. Så god är den :P

Kalt

Japp, det var kallt när jag vaknade. FÖRVÅNAD!!!! Ja sitter här och ska  försöka rita lite på bilden jag höll på med igår. Var så länge sedan, men börjar komma in i tekniken nu.

tralala och lite kreativitet

Sitter och nynnar musik (muse) och leker kreativ med min lilla wacom ritplatta. Vi får se vad det blir. Slösade 900 spänn på något jag knappt använder och inte är så duktig med. BLÄ, men jag måste kanske öva.

muse

+
muse = GILLAS

Bowling

Japp det är vad jag ska göra ikväll. Tills dess går jag runt och har tråkigt och funderar på vad jag ska ha på mig.

"smarta" bröder har kjol

Så, som jag skrev igår här kommer bilderna från igår. Lite träningvärk i armarna men inte så farligt som jag väntade mig. Jag har 0 armstycka. Benen är starkare men armarna är ganska klena.Ja ja, det var bättre en vad jag trodde. Föreställde mig att det skulle bli PEST. För hur roligt låter det, men absolut roligare en vad jag torde. Paddla till ulva kvar från typ gamla Uppsala och tillbaka är ändå en bit.

Idag åkte jag äntligen till läkaren IGEN. Örat är äntligen fixat. Jag hör ordentlig, har gått runt och haft ett lock på höger sida som gjort att jag bara hört på vänster. Lite ömt och itererat fortfarande men det kommer läka.
"Smarta" bröder har kjol

bilder i morgon

Orkar inte med och ladda upp massa bilder från idag och skriva om allt. Så gör det imorgon i stället.

Hälften klart. Nu har vi paddlat till ulva...

Hälften klart. Nu har vi paddlat till ulva kvarn. Nu ska det fikas och sedan paddla tillbaka.


tydligen x6

Idag har tydligen mina föräldrar någon ide om och göra något hela familjen ihop. Betoning på föräldrar bestämma för hela familjen.
Den ideen är i alla fall att vi ska paddla kajak/kanot. Skit samma jag ska tydligen paddla en kajak en sådan man sitter "fast" i, men sitta fast är fel utryck för det gör man inte (tro mig vet paddlat sådan tidigare). Dock är det så andra brukar förstå vad man pratar om. Sikt samma.
Jag får se om detta blir kul. Men har inget val eftersom "familjen" (inte jag alltså) har bestämt detta.
TILL NÅGOT HELT ANNAT SOM KAN VARA BRA OCH VETA
Tydligen går det och tvätta ett kamera minne på 4g i tvättmaskinen utan att det tar skada bilderna finns fortfarande kvar.
Tydligen går det inte och tvätta en ipod(nano) i tvättmaskinen utan att den går sönder.
Bara så ni vet kameraminnen går bra, INTE IPODAR
VARFÖR ORDET TYDLIGEN, JA VARFÖR INTE.

ps.känner mig som en språk polis :P ds.

Men.... INTE

AHHHH. SVENSK SUGIG SJUKVÅRD SUGER!!!! Som sagt fick en tid 18.15 efter och ha väntat en timme på och få reda på det. Så åker dit. Dom tittar på örat. Ja hr lång tid kunde det ta, 2-3 min. Sen säger dom att det inte går och behandla nu.
Så dom skickar hem mig med en salva och ber mig komma tillbaka på onsdag då det har svullnat ned lite. Det behövdes två sjuksköterskor, två gånger för och säga att jag ska komma tillbaka på onsdag. VARFÖR SA NI INTE DET FRÅN BÖRJAN. AHHHHHH.

18.15

Japp då fick jag en tid. 18.15 idag. Så nu ska ja gå runt och ha ont tills dess. Ja hela den här skiten suger. Satt och väntade superlänge för att någon ska kolla i 2 minuter och be mig komma senare.

äntligen

Nu ska jag åka in och så får dom titta på örat. Hoppas dom hittar vad som är fel, gör så #€#%& ont! Har jag knappt kunnat sova. BLÄ

Vad gör man inte när man har tråkigt?

Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!

 

Min designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min sko här!


Ont i örat

Nej inte öronen utan örat. Höger om man ska vara exakt. Ush kunde inte sova. Vaknade av att örat var varmt och rött. Känns som någon tycker i det och ligger och skaver i det. Ahhh går runt med typ lock för det hela tiden.
Neee, nu så fort mamma vaknar får hon ringa läkaren. Så här kan jag inte ha det.
dålig webcam. bild 8.00 på morgonen. Då man borde ligga och sova

Behöver man blogga?

Behöver man blogga varje dag? Jag tror inte det så då räcker det så här...
här skulle jag kunna ha en meningslös bild, men det har jag inte...

Det går inte och sova. Ska upp tidgit imo...

Det går inte och sova. Ska upp tidgit imorgon för och vara i stallet kl 8.00. Ska försöka somna genom att läsa twilight. Har läst den så många gånger att jag sommar av den. Självklart SKA den läsas på ENGELSKA. Allt blir mycket bättre i sitt orginal språk. Böker, filmer mm.


Blev väckt för och fråga om jag ville f...

Blev väckt för och fråga om jag ville följa med på släktkalas. Varför VÄCKA mig för och fråga när det börjar kl 18? så nu har jag sminkat mig och satt på mig kläder och två förstås omaka strumpor. En svart och en blå, ja jag vet men jag gillar och ha två olika strumpor. Sätter ibland på mig det med mening. Så nu ska vi iväg och köpa en present åt moster och lite annat.


Letar ny mobil

Sitter och tittar efter vilken ny mobil jag ska köpa. Usch svårt :P

ingen passade rubrik

Vaknade nyss (6.30). Känns lite svalare idag, hoppas det håller sig så. I alla fall tills jag har hunnit rida. Det är hemskt och försöka göra något i 28-30°C värme. Men sen får det gärna bli varmt igen EFTER jag ridit.

Så som jag skrev tidigare såg jag äntligen på Ture blood igår. Ibland fastnar jag för låtar som spelas i mina favoritserier, kanske för att jag kopplar den till seren varje gång jag hör den eller bara för att dom jobbar med serier jag gillar har bra smak. Så i slutet av true blood (avsnitt 4 ses3) spelades den här:

ÄNTLIGEN TURE BLOOD IGEN!!!

Jag hatar när min favorit serier tar PAUSE. MEN ÄNTLIGEN BÖRJAR Ture blood igen. Så nu ser jag avsnitt 4 säsong 3. Så BRA!!!


Bilder från igår

Kameran fick hänga med till stallet i går. Så lite bilder blev det.
Dom små fölen, HUR SÖTA SOM  HÄLST
Lovisa fotade lite med min kamera när vi gick i sommarhagen (Det är jag på bilden om det inte syns)
stallet från sommarhagen :)

Vet ni vad jag är tvungen och göra nu när ...

Vet ni vad jag är tvungen och göra nu när jag är ledig? Jo, jag måste städa! Blä. Där rök min lediga dag.


Jag klarar inte av mer värme!!!

Okej jag vet, borde inte klaga men gör det ändå. Nu när jag får värme är det FÖR VARMT. Men samtidigt är så känslig, får hur lätt som helst vätskebrist och solsting. Jag är inte gjord för värme. Dels har jag inget pigment (Typ) blir aldrig brun eller får någon märkbar förändring. Jag blir, trött, får ont i huvudet, mår illa och kan inte äta när det blir så här varmt. Hur trår ni det gick or rida idag med dom oddsen? Ja orkade bara 30 minuter, en lektion brukar vara 50-60 min.
Därför orkade jag aldrig blogga i går. Jag blir så sänkt av värmen. Åker till jobbet och när jag kommer hem är jag helt slut. Så följer med familjen till någon sjö för och få någon form av svalka. Orkar inte hitta på något eftersom jag är för trött för och orka vara social. Då är jag tråkig och badar med familjen. HUR ROLIG KAN MAN VARA PÅ EN SKALA 1-10? TYP 0!!!
Så lite bilder i från stallet:
Hästarna i hagen. (spikkel den bruna med vita prickar, Gibson han med det vita täcket och Penny)
Duscha Jens
Två små lurifaxar (Filur & roy) i värmen.

Hm, vad tänkte jag på och när tänkte jag så här?

"yesterday's hero... today's super star
Walt Disney's
one and only
mickey mouse"
Jag vet inte om jag har den för att jag GILLAR den eller för att jag GILLAR OCH SKÄMA UT MIG LITE. Både och tror jag. Den är så självklar och ta med till stranden. Coola tygkassar med snygga tryck släng er i väggen här kommer jag. Den känns så KÄRRE.Kunde verkligen SE mig SJÄLV andvända den när jag hittade den i en av garderoberna.

Sen kommer nästa bit. NÄR KÖPTE JAG DENNA? NÄR??? Vet alvarligt inte, den tillhör mängden kläder, skor acessoarer mm. jag bara KÖPER. Ingen tanke, bara KÖPA!!! Men allvarligt HUR och VAD tänkte jag. När tänkte jag, JAG KÄNNER FÖR DEN HÄR GRÅ TYG KASSEN MED MICKY MOUSE PÅ!!!??? Jar undrar verkligen NÄR.
Även om jag gillar den nu så är det inget man ser i en affär och ser och tänker, DEN MÅSTE JAG HA.
Gillar den JA, betala för den NEJ.

För varmt

Så nu har jag kommit hem rån stallet och usch så varmt det var. Gibbe var svettig bara efter uppvärmningen och jag var helt slut.
Efter ett kort pass tyckte jag att det räckte och det tyckte nog han också. Sen var det bara Gabriella kvar. Hon ska bara skrittas eftersom hon sätts igång efter en skada så det var inte lika jobbigt. Men fortfarande VARMT och JOBBIGT. Så kan det tydligen bli runt 30°C idag enligt både svt och väderkanlen.se så därför ska vi äta lunch och sedan åka och bada troligtvis i Björklinge (långsjön).

Bio :)

Så ska iväg på bio med mamma och bror. Tror vi ska se Kommissarie Späck. Inte vad jag skulle valt först, men det gäller sig och anpassa sig lite till andra. Mamma betalar så jag kan lika bra följa med. Vad annars ska jag göra? Kan inte gå ut eftersom jag ska vara i stallet 8.00 i morgon. Så behöver gå upp 7.00 typ för och åka 7.30. Då fungerar det inte och komma hem 00.30-01.00 hahaha.

klart

Jeans shorts(levi), jeans skjorta (gina),jeans Bälte (gina) :)

Nu har jag hittat något

Att ha på mig alltså. Helt klädd i jeans idag (ungefär). Har haft svårt med för mycket jeans i en outfit. Tyckt att det sett konstigt ut när jag försökte förstå mig på det i våras.
Bland annat D&G hade en kolektion i våras med jeans i massor. Även i år har dom haft svart spets ÖVER denim. HELT underbart.


Älskar jeans så snyggt. Har hur mycket jeans och denim som helst. Allt från klänningar, byxor, skjortor, shorts, bälten, jackor, västar mm. ÄLSKAR JEANS.
Ska kasta på lite smink, ta en bild på min min jeans outfit och städa mitt rum.

Sitter här framför min garderob igen

Vet inte vad jag ska ha på mig. Usch hatar sådana dagar.
Sitter mitt på golvet framför min garderob med benen i kors och tittar ut över ett hav med kläder. Hela golvet är fullt med kläder men inget och ha på mig.
För varmt, för tråkigt, för konstigt, ful, fult, haft för ofta osv. AHHHHHH HATA.

Vem älskar inte spotify?

Vad skulle jag göra utan spotify? All bra musik som jag inte skulle ha tillgång till. Eftersom jag har premium, ingen reklam totalt underbart. 69kr i månaden för obegännsad musik som hela familjen kan använda. Tänk och köpa all musik. Hade inte spotify funnits så hade jag behövt ladda ner all musik. Köpa den är inte på tal, för dyrt. När betalade jag för musik senast? Kan inte ens komma ihåg.
Vet att "alla" pratar om att den "nya generationen" inte tänker betala för musik. Jag tillhör dom. Betala 100-150 kr för MUSIK. Snälla det går inte när jag vet hur man kan ladda ner dom för 0kr. Tur att spotify finns.

Alice i underlandet

Så underbar film. Går inte och inte älska Jonny Depp, han är lysande galen helt knäpp och också underbar. DOM ÖGONBRYNEN HAHAHA.

Hela filmen är på något sett underbart galen och helt knäpp utan och vara extremt overklig. Allt känns så genomtänkt och planerat och det finns en förklaring till allting, även om förklaringen har en galen logik så finns den där. Allt från fåniga danser till meningslösa småsaker knyts i hop på slutet.
Ja och åter till THE MAD HATTER (hattmakaren). Helt absolut galen. Underbar dialekten han får när han blir arg, upprörd, rädd. Lite irländsk typ, jaja helt underbar.
Alice har fortfarande "gamla Alice" i sig men dom har på något sett fått in personligheten som hon hade då i 13 år äldre Alice.
Karaktärerna finns kvar, jag känner igen dom från disneys version (eftersom jag inte läst boken) men dom är omgjorda lite till och passa in fullständigt med Tim Burtons version utan att bli helt oigenkännliga.
Jag var rädd för att det skulle bli som många andra uppföljare. En tråkig version på den första. Men den är underbar, jag älskar den.

Ska se alice i underlandet nu :) ni vet de...

Ska se alice i underlandet nu :) ni vet den nya har inte sett den innan och ska försöka skriva vad jag tyckte om den sen.


TRööööTTTT

När en rubrik beskriver allt behöver jag skriva mer då? Som sagt helt slut. Tur att jag bara "jobbar" en dag (som är söndag) till den här veckan. Ska dit på morgonen och rida 2 hästar "bara" så det är ganska lugnt. Skönt i stallet idag. Inte så mycket jobbiga saker som jag behövde göra. I princip red jag bara Gibson, som gick bra nöjd med honom idag. Inte perfekt, som alltid det blir aldrig perfekt. Men för och vara honom, bra. Jämnför jag med i måndags så fick jag i alla fall igenom något. Han gick bra i måndags med men blev mest att jag red runt lite planlöst. Nu blir det fotboll sen hemlagad pizza och efter det en efterlänktad sömn med sovmorgon. Tänk att inte behöva gå upp klockan 6.30, SKöööÖÖÖÖnnnttt

jag fattar inte

är det bara inte jag som förstår hur man hamnar på blogg.ses förstasida? Jag menar hur hittar de alla inläggen? Vissa bloggare som hamnar där är ofta okända. Läser dom alla inlägg? troligtvis inte. Får dom in tips? Om, hur sorterar de ut vilka som hamnar där? De måste få in massa tips, sitter någon och läser alla dem? Kanske (som vanligt) är det bara jag som inte förstår.

skavsår

Första dagen på jobbet. Super skönt. Saknar ridningen under sommar uppehållet. Så 2 veckor i stallet är inte så dumt. Eftersom jag är ovan fick jag värsta skavsårs blåsor av tyglarna. Får så himla lätt skavsår. Har skavsår av nya springskorna på hälarna och på fingrarna av tyglarna.
Man håller tyglarna så att tygeln går i mellan lil och ringfingret därför får jag skavsår där när jag inte ridit på ett tag.
Det vita/grå runt hälen är lim från plåster som inte vill försvinna.

Jag hatar och behöva vakna 6.30

Så då ska man upp och jobba. Måste åka bussen 7.30 för och hinna med bussen 8.30 i stan. Varför har dom SOMMARTIDTABELL HATAR DEN. Om jag åker bussen 7.30 är jag i stan 8.10 det blir 20 minuters väntan på nästa buss. Skulle jag ta en senare buss en 7.30 skulle jag komma till stan 8.40 10 min efter den andra bussen gått. Varför kan dom inte ha de vanliga tiderna med hel och halv? Skulle vara SÅ MYCKET BÄTTRE.

Hemma och sönderbränd så att jag ser ut som en kräfta

Är hemma nu. Rejält sönderbränd. Jag v.s kräfta.  

Förutom en missbedömning av solljuset så har helgen på länsö varit SKÖN. Det är så skönt där ute. Lugnt och skönt bra uppladdning inför jobbveckan som börjar i morgon.
I fredags så åkte jag och lollo till lafsen en sjö nära där jag bor. Tänkte att jag skulle blogga efter det med han inte eftersom jag Jag fick superhastigt ett erbjudande om och följa med till länsö. Självklart ville jag det. Det mobila internetet fungerar inte så kunde inte blogga som förra gången vi var där.

Här kommer anledningen till den dåliga u...

Här kommer anledningen till den dåliga uppdateringen. Igår efter och badat med lollo så frågade hon om jag ville följa med henne till deras stuga på länsö. Det blev lite stressigt han inte att blogga. Så nu sitter jag här på stranden och solar på en ö vid östersjön. kommer tillbaka på söndag.


Badar med lollo.

Badar med lollo.


att springa lite skadar inte

Nej nu måste jag ut och springa. Mitt kort på friskis som jag knappt använt på senaste har gått ut så kan inte åka dit. Jag är i desperat behov av lite motion så det blir en liten löprunda. Tror jag vet inte hatar och springa utan musk och min ipod har råkat hamna i tvättmaskinen. STOR SORG!!!
Men hittar jag något som kan spela musik är ska jag ut och springa.

Gymnaseansökan

Igår trodde jag att jag var den enda som inte fått lappen om gymnaseansökan. "Alla" skrev på facebook var dom hade kommit in. Jag överdriver lite som vanligt. Men varför hade jag inte fått mitt brev? Jag överdriver lite till men "Uppsala komun har glömt mig och jag kommer inte få något brev" eller "ingen skola tog in mig och dom brydde sig inte att skicka in ett brev" mm. Jag inbillar mig bara massa overkliga scenarion i huvudet som jag oroar mig för. Vet att det är helt overkligt. MEN TÄNK OM?
Vet ni vad som hade hänt? Mamma hade hämtat posten och mitt brev om gymnase intaget. MEN INTE SAGT NÅGOT!!!
Jaha då har jag oroat mig en hel dag och så har jag fått den.
Kom in på min förstahandsval. Varför oroat sig så? Inget aning. Typisk mig jaja. Så jag kom in till Lundsellska skolan "skrapan" sam-media. Känns skönt var absolut inte sugen på mit andrahandsval.

RSS 2.0