ok

Skruv!
Söt spikklan!
Gårdagens träning gick ok... Försökte vara mer still och lugn.
Dagen innan (onsdags) var det banhoppinsträning. Då rev vi första hindret, mitt fel helt. Sen kändes det inte så lysande även fast det inte blev fler pet. Var lite rörig i min riding istället för och sittta och vara mjuk.
I går försökte jag vara mer stilla i min riding istället. Kom fel några gånger och ibland blev det lite springit men på det hela okej i alla fal. Inget lysnade direkt.

car crash on abbey road

79 kr från tshirt store.

Probem med blogg.se därav uppdaterigen. Ska se om det blir bättre sen!



the dogs were whistling a new tune

Påsklovet är snart över, bara tmmar kvar. Något sorligt när man säger det.
Spenderade dagen i stallet, känns som att det summerar mitt lov. Varit istallet, jobbat (i stallet) och tävlat.
Ja men klagar inte lite pengar är bra och få och rida halva lovet är inte illa.
Red ut idag efter jag jobbat klart. Galoppera i sommarhagen. Sådant ger sommarkänslor. Spikkel var förvånasvärt LUGN. Hon gick där i en lugn galopp och lullade bara runt med henne efter två ganska hårda dagar. Hon var lagom tött i går och i förrgår och sen var det så sjukt varmt även om klockan var runt 5. Kunde gallopera i ett lugnt tempo ute. Så där lugn brukar hon inte vara inne när man försöker få henne lugn. Nu fick hon springa men orkade inte, söt hästen då.
Hon brukar vara "lugn" ute aldrig rädd eller så men pigg och nyfiken. Men hon brukar springa lite mer, men idag orkade hon inte helt enkelt. Så det var bara och STÅ UPP i fältsits och låta henne galoppera på. Minns inte om jag någonsinn gjort det på henne, galopera på utan förhållingar utomhus. Det borde ha slutat med en flygande liten prick men ryttare på ryggen som springer i högsta fart runt, runt, runt.

Some gave up and some don't care, that is life

Mer eller mindre fula bilder från idag, det värsta är att hon gick fint i ridhuset och så kommer jag ut på banan och...

Ja sådant är livet. "Stackars" lilla hoppponny, hon förstår inte visten med att tävla utan hinder. Hon vet att hon kan gå som skit på banan etersom jag inte kan göra så mycket åt det där eller så blir hon spänd och ofokuserad. Men det här var DÅLIGT även för och vara oss på dressyrtävling. Lugnt mit SÄMSTA resultat på henne båda klasserna, inte bara reslutatet utan känslan och i princip allt var skit.

Imorgon är det bara och ta nya tag istället.


:P

Ungefär så här vill jag göra åt dagens tävling om det gick: :P



Tävla

Nu är jag på väg till tävlingen!
kamera med, en trött kerstin i bilen och en lång dag i stallet framför oss. Hörs och ses!
Fin spikkel (fula knoppar, som i alla fall ser bättre ut från sidan :P)

6.30

Jag glömde nästan, ett önsketänkade. För någon (nämner inga namn) tänker MÖRDA mig imorgon. Jag trodde att att starta D-ponny betydde senare starter, men måste hjälpa till i stallet innan och morgonfodra kl. 6.30. SEX TRETIO, det är mord. Jag behöver ca. 1,5h på mig och göra mig i ordning. Men beslutrade att dra ned den tiden till 1h, vlket betyder att jag kommer komma för sent men jag ska försöka skynda mig. För att vakna 4.30 finns inte i min värdsbild, 5.00 är hemskt men 4.30! NEJ, NEJ, NEJ! Jag är morgonpigg, tror jag nämt det för dem och undrar om det här är sättet man hämnas på det. Fast alla som ska tävla ska vara där 6.30. Vem kommer orka rida på banan då? Alla kommer sova på hästryggen ;)!
Jag undrade först att de DREV när tiden 6.30 kom upp men efter att kollat med tränare och massa andra så är det inte mitt svikade minne som hörde fel, även om jag önsklade det för en gångs skull!
JAG KOMMER DÖ!

Jag kommer ungefär vara lika trött som spikkel idag i hagen efter programridingen.

You know how the time flies

Nästan lite chockad över dagens programriding, SPIKKEL dog på banan. SPIKKEL DOG, den ponnyn som problemet alltid är tvärt om. Hon saknade framåtbjuding. Framridingen var hon FIN på och på banan tappar hon all bjudng och lysnar inte riktigt. Jag måste säga det igen SPIKKEL lysnade inte framåt. Går inte ihop. Det är första gången det NÅGONSIN hänt. På träning, i ridhuset, på banan, på tävling och jag har aldrg varit med om att hon inte svarar framåt.
Ja hon kan bli trött och man behöver DRIVA på henne lite mer och det är bara bra, det är då man kan jobba henne utan att hon bara springer. Men nu svarade hon inte trots att jag drev. Kände inte rikigt igen henne, men troligtvis värmde jag upp för länge. Hon orkade inte helt enkelt. Hon brukar ha en sådan energi att det tar ett tag innan hon går bra och har spänt av. Men får komma iåg det tills imorgon och rida fram kortare tid.
Mycket av dommarens kritik kommer ifrån hennes undertempo och brist på bjuding.

min sits när den är som VÄRST (blicken och fötterna framförallt)

SMILE! (Kan inte låta bli och älska den sista bilden)


Bound by the surprise of our glory days

Nu drar jag till stallet för och bilder och ev. film från dagens programriding utlovas. Nu hinner jag ine skriva mer utan kastar upp typ värdens finaste låt just nu. Så kommer mer blider senare idag när jag kommer hem. Låter det bra?

 


Svar på tal

Sv: Vet den är "lite" vintrig. Ska men har inte haft tid att ändra den. Sen har jag inte en ide på vad för bild jag ska ta som ny heder! Men denna vecka så ska i alla fal hedern bytas ut och troligtvis kommer hela DESIGNEN kodas om, i alla fal delvis.

Ja det är maj snart, tiden går fort. Hade inte tänkt på det...


Fixa

Håller på och plockar lite för imorgon. Läger fram lite schabrak och tvättar lite. Även om det bara är programriding så kan man vara lite extra fin. Funderar på och ta mina andra vita byxor, har två. Sparar de fina pikur byxorna till imorgon då det är en riktig tävling. Är det för mycket (med vita byxor)? Annars kanske jag tar de blåa som fungerar med schabraket. Bestämmer det då.
Imorgon kommer bli en heldag i stallet. Efter jag ridit programet så ska jag: tvätta, knoppa, ducha och allt annat som ska fixas innan tävlingen på söndag.

Jag vet att det är FAIL med två olika lindor, men ska leta efter ett par. Just nu hittar jag bara en av varje. Typsik mig! (Vet inte ens om jag ska använda lindorna, hmmm)


The moose is loose

Igår blev det ingen hoppträning, men det är okej. Mamma och pappa ville göra något med hela familjen eftersom påsken är uppfylld av att de ska hänga med mig på tävling. Därför gick vi ut och åt på Jay-fu, en restaurang som jag gillade.

Gillade hur det var och såg ut, gillade läget (i saluhallen med blick ut över Fyrisån), gillade maten och helt och i stora drag gillade jag det mesta

Restaurangen var en kombination av amerikansk södern mat och asiatisk mat. Huvudrätten var riktigt bra, efterrätten var inte och leka med heller och förätten ahhhh. Hur jag orkade äta allt undrar jag själv, men det var ju GOTT!

Sen hände det lite annat på kvällen som gick från lyckad till mindre lyckad och förstår inte vad som hände med mig själv, om jag säger så att jag inte brukar vara så där. I alla fall jag drog hem tidig(are) en räknat och... nej vet ni vad orkar inte, bara BLÄäääää! Ska lämna det som hände senare igår kväll, början var lyckad i alla fall och det är alltid något.

 

Min huvudrätt: The moose is loose, älskade verkligen namnen på de olika rätterna.

lion

Liten skiss jag jobbat med under dagen. Vad tycks? Inte i närheten av vad jag brukade kunna göra men efter en paus från ritplattan på ett halvår så känns det som jag ska vara nöjd. Mycket arbete kvar men i alla fall, hittils är jag nöjd!


Saknat mig?

Im back, i think...
Saknat och blogga (lite) så nu är jag tillbaka. Känns bra! Ni har inte missat så mycket, mäst försökt få livet tillbaka på fötter igen. Få allt och gå i hop och hitta tillbaka till glada kärre med massa energi och social som få. Käner mig som en ny männsika efter ett tag av lugn och 0 press. Kerstin Sara Falk 1.2, nu med fräknar!
Idag åkte jag till Sporren och köpte lite saker inför helgens tävlingar. Var på väg och få hem mig mer, kavaj, hovolja, borstar.... STOP!
Ja det fick räcka med ett nytt dressyrschabrak från eskardon, bra pris (299 kr) och lite anorlunda med den gröna färgen. Inte vad jag tänkt mig rikigt men får leta vidare och så får det här duga tills vidare.
Sen ett par vantar, insåg att jag bara har tjockare lädervantar som är hela, det blir lite varmt och rida i dem. Mamma var inte med så köpte inga dyra saker, det är sådant päronen får betala ;)! Är man fattig tonåring så är man.


cdhvsjhsdhsjv

KOMMER INTE PÅ EN RUBRIK (som ni kanske ser!)
Gud det händer så mycket just nu att jag inte orkar blogga. Känner mig så otroligt trött så att ni anar inte, orkar inte med något. På helgerna ligger jag död hemma istället för och vara ute och träffa folk. Jag är så trött och omotiverad att gå ut så att jag stannar hemma. I flera veckor har jag skitit i att kroppen sagt emot och inte tagit det lugnt vilket har lett till en enorm svacka. Sorry för det, svarar knappt på sms det är mer en vad kag pallar med (nästan). Ni som försökt få kontakt med mig vet, nästa vecka ska jag försöka vara pigg och mitt vanliga jag igen.
Idag var jag i stallet. Spikklus var söt som vanligt men hon är spänd i ryggen och lite trippig. Ja ska försöka samla krafter till att gå upp på måndag. Ni förstår inte hur trött jag är. Det är helt sjukt, vad hände med all min energi? Ska försöka blogga men det kanske blir dålig uppdatering ett tag fram över.

Keso så himla gott. Älskar detta ett perfe...

imag0238_1302269 (MMS)

Keso så himla gott. Älskar detta ett perfekt mellan mål.


Gå ihop

Vet inte hur jag ska lägga upp min ekonomi eller snarare hur mina pengar ska spenderas. Inga höga sumor direkt. Vill ha/måste ha stochemölle shabaket (beslutat mig för det nu blir perfekt till ländtäcket och är snyggt!), mer kläder, betala in pengar lite här och var, få in pengar från personer som är skyldig mig, inte lämnat in löneblanketten så kasnke inte får mina lön.
För och göra saken bättre så har jag tappat bort min konokort, YES!
Försökt gjort upp en lista på hur jag ska göra, vad jag ska prioritera men det skiter sig. Pengar och jag... vi går inte i hop. Kanske ska spela, tyck synd om "fattig" tonåring kortet på mina föräldrar. Kan fungera, jag kan betala sen och...
I alla fal måste dom hjälpa min betala in pengarna eftersom jag var dum nog och skapa ett ungdomskonto på sewdbank, vilket betyder att jag inte har rätt att göra ett PISS med kortet. Suger hårt, hårdare, hårdast. Kan inte betala till autogiro eller postgiro. Kan inte fröra över pengar till ett annat konto på något sätt eller ens mellan mina egna sparkonton. Ska jag köpa saker på internet måste företaget godtjäna sådana där E-kort annars går det ej. Fast det inte så dåligt med pengar igentligen, problemet är bara att jag inte kan göra det jag vill med dom. Varför SWEDBANK VARFÖR???
Nu måste jag plugga och sedan ge mig ut i stormen mot satallet och hopptäningen.

evigheter sedan

Anmält! :) Taggad, första dressyrtävlingen på EVIGHETER. Ska bara fatta det svåra shabrak beslutet men känner mig ganska säker på vilket.
Ska bli kul och jämföra lite eftersom det var ett tag sedan jag tävlade dressyr. Det känns som det går bättre nu en då så det blir kul och se om det märks. Eller så blir det ett stressigt hipp hopp bara för att det är TÄVLING! Häst där, häst här, kolal hit, sprnga dit, inte stå still för en sekund...
Älskar och tävla dressyr, som ett bevis på hur det har går. Ibland märker jag inte förändingen själv i det stora hela innan jag får det uppskrivet på ett papper.


FRANS(AR)

Hihi, bara för att jag lovade. Tror det blir något med detta linne, är egntilgen för trött för och sitta framför ett tangentbord. Min extremt "bra" stvaving blir ju inte bättre för det. Men jag lovade och lägga upp bilden på vad jag KANSKE har på mig imorgn, hahhahaha. För ska bara ha den här, inget mer...
Nej så är det inte. GUD vad min humor är dålig, skyller på att jag är trött fast det är inte hela sannignen. Men Orkar inte ta fler blider brara. Har jag förklarat hur lat jag är tidigare? Kan jag skylla på att jag är sjuk? Fast jag ska inte skriva mer och istället kasta mig i sängen!
150 kr kostade den och är från HM om någon ville veta

förkyld

Även om träningen gick superb. igår undrar jag verkligen om det var en bra ide att åka, förkylningen slog till efter jag kom hem och har spenderat hela dagen med och knarka halstabletter. Ingen feber har jag men tänkte att det var bäst och stanna hemma från skolan i alla fall. I morgon är jag tvungen och släpa mig dit eftersom jag måste fixa med ett grupparbete och det är den enda dagen då hela gruppen kan, ville gäran dejta sägen en dag till men överlever nog en dag i skolan.
Nu sak jag fortsätta knakandet (av halstabletter) och ta fram något och ha på mig till i morgon. Vem orkar det på morgoen när man inte har sovmorgon? Kan sova lägre om jag lägger fram allting, men går upp tidigare i alla fall för jag ändrar mig oftast hehehe. ONÖDIGT? yes... Kan läga upp en bild  på vad jag TÄNKTE ha på mig sen.
Gissa vad? Det blir med vit spets, tror jag...

mogen bild...


Mönster

Jag har aldrig varit den söta typen (inte när det gäller kläder i alla fall) men på senaste har jag av någon anleding snöat in på vita spets och vrikade vita tröjor. Otippat, YES!
Ofta snöar jag in mig själv så där när det gäller kläder. Köper i en period ofta samma typ av plagg i mängder. Nu har jag tillräclkigt med vita spetsar för ett tag och kommer snart fasNa på något annat. Undrar vad...


OFF

En minst sagt siktdålig uppdaterng under helgen men har inte känt för att trycka ur mig (fler) tråkiga inlägg bara för och skriva NÅGONTING.
Över huvudtaget har jag känt mig lite "off" snaste veckan. Märktes verklgen nu eftersom jag inte hade lust och göra specelt mycket denna helg. Så isället för och tvinga mig att vara social när jag inte vill så tog jag det lugnt. Känns som ett bra val. Återupptäckte min ritplatta, spelade the sims, åkte till stallet och var där halva dagen.
Nu sitter jag här och försöker planera vad jag ska ha på mig imorgon, hm börjar se ett mönster i vlken typ av kläder jag snöat in på. Men kan visa vad jag menar med det senare/imorgon orkar inte hämta kameran. (Kan jag bli mer lat?)

Vitt är det bara TRÅKIG?

Behöver ett nytt dressyrschabrak, jag BEHÖVER faktiskt ett till skillnad från mycket jag bara vill ha. Mitt är litet och fult. Var och kände på ett Mias RS för ett tag sedan och det gav JAG VILL HA BEGÄR. Men då var det inte läge att köpa ett + att jag inte skulle tävla dressyr på ett tag. Att då lägga ut pengar på något jag inte skulle använda kändes tråkigt. Men nu ska här tävlas lite så nu är jag på jakt efter ett nytt vitt dressyrschabrak.

Frågan är bara, hur mycket pengar är egentligen värt att lägga ut? Med tanke på att jag inte tävlar så mycket är kanske ca 400 kr är lite mycket. Samtidigt som att det inte är jätte dyrt heller, kvalitet är alltid kvalitet. Skulle jag köpa ett dyrare står det mellan ett Mias RS med rakt hörn och passpoaler eller det vita Schockemöhle coach med champagne kanter och helst med deras logga på sidan. Betalar jag för ett märke kan det gärna synas också. Varför är billiga vita dressyrschabrak så tråkiga?

Då fick jag en snilleblixt, varför inte BLINGA ett schabrak. Hur dyrt kan det egentligen vara? Säg att jag köper ett enkelt vitt, inga kantband bara med raka hörn. Sen blingar jag den längs den raka kanten i en/två rader. På biltema säljer de själv häftande bling-bling för en struntsumma. Hur COOLT vore inte det?

Skulle säkert max hålla en tvätt men bilden av ett snyggt enkelt vitt schabrak med bling bling i mitt huvud är så underbar. Enkelt, men lite speciellt. Fast beror självklart på hur mycket bling jag vill ha. Skulle behöva ganska mycket strasstenar för att få det som jag vill. Att det då bara kommer hålla en tvätt är kanske inte så bra och kommer bli dyrt i längden. I-LANDSPROBLEM!

Schockemöhles är snyggt som få. Ser ut som att kvaliten är bra samt att passformen ser rikigt fin ut.

(F*N vad svårt det är och stava det märket altså)

Mias RS

Betydligt finare IRL, går och beställa med vilka paspoaler man vill ett stort+!


+

Ja kommer bli helt unikt det vill jag lova. Men kvalitet och hållbarhet är ett ?

 




TUMBLR

JAHA, nu har jag tumblr ockå. Som att jag behövde att lägga ned massa mer tid på att "blogga". Först twitter och nu det här. Sofa detta är DIT FEL!
Nej men har inte rikigt kommit in i det och fattar vissa gånger NADA! Men det handlar i princip bara om och gilla andras bilder och REblogga andras. Altså ta någon annans uppladade bild/text/ctat mm. och blogga om det. Lite konstigt tycker jag att det är men, men...
Ibland kanske någon bryr sig om och ladda upp en egen bild också...
Klicka på bilden för att se min tumblr


RSS 2.0