Sjuk

Behöver jag säga mer. Ska titta på gossip girl från början har säsong 1 boxen så vi börjar med det. Sen kanske jag ska prova äta något.
/k

Avatar

Jag är grymt sen med och se den här filmen så när pappa och bror ville se den var jag inte sen och hänga på. Den var jätte bra. Det var kanske lite väl tydliga stereotyper som den tuffa hårda armekillen med ärr och som var tuff och vågade vara utan mask i pandora. Det enda som fattades var att han rökte cigarr HAHA. Sen var det den goda "indiantjejen" som lyssnade på naturen och var klanledarens pappa hittade hittade killen från dom som ville förstöra för dom men blev tillslut kär i honom dom besegrar ondskan och dom kunde vara tillsammans tillslut... Känns lite pocahontas i nutida version. Armen är nybyggarna som vill fördriva invånarna så dom kan få pengar. DEN HÄR STORYN HAR VI SETT MILJONTALS GÅNGER I ANDRA FILMER. Det enda som var skillnaden är att han bytte kropp till en av dom. Det fanns dock MÅNGA +. Animeringen var orolig. Det var snyggt gjort och det var helt klart en av dom bättre filmerna som jag har sätt på ett tag. En sak till som jag inte fattar, hur kan människan och avataren hålla en förbindelse mellan varandra om inte ens den bästa arme tekniken kunde se när dom kom in i det där området (vad det nu hette)?

Igår var jag hos en kompis Elin super kul var det. Hon hade fyllt år så det var väll typ "tjej middag". Vi satt vid ett bord och snackade nästan hela kvällen. Låter tråkigt jag vet men det var veklingen kul.
/k

MYS!

Hejsan!
Nu sitter jag hemma och idag har jag vart ute med min mamma och min lille bror :D. Jag bygde en snö lyckta:



Sen nu sitter jag i min säng och målar naglarna :D ROSA!!

Resultat --->

SKÄMMS!!

Hej! förlåt att jag inte har bloggat på länge. Jag har en egen blogg men jag undrar om jag inte ska ta bort den eller inte. Funderar på det fortfarande!
Nu ska jag bärätta något kul :D
Jag har vart i egypten i en vecka. Det var jätte roligt. Jag: snorklade, SHOPPADE!!, badade, solade m.m. Men det har vart ett underbart väder och allt har vart kanon :D :D. Men det dåliga var att jag blev sjuk på söndags natten. Typ kräktes och hög feber -.-! Det var inte så kul. Men jag sov bort det på två dygn. Men det var inte det enda jag gjorde. Jag SHOPPADE ju så här kommer lite bilder på vad jag köpte!! <3



 

Väska: Marc jacobs 500 kr!

Plånbok: Chanel 100 kr!

Jag köpte lite fler grejer men det blir så många bilder då ;)

/ L♥

Prinsessan och grodan var OKEJ!

Bion var bra men det var inte någon av dom bästa Disney filmerna. Den var okej, sevärd men det var inga jätte höjdpunkter. Något skratt här och där men inte något jag egentligen kommer ihåg.
Lite bilder från i dag DET GÄLLER OCH BJUDA PÅ SIG SJÄLV:
lite mer seriöst
/k

"hej KEXET!!!"

Jag och min bror satt och snackade om och prata först och tänka sedan i går, sammtidigt som vi äter saltade kex. Då ringer telefonen och Gustav min bror svarar. Det visar sig vara en telefonfösäljare. Han avslutar samtalet och jag säger, "du skulle ha svarat med HEJ KEXET!!!" Vi skrattade och 10 min senare ringer telefonen den här gången svarar jag. Innan jag svarade frågade jag gustav "ska jag svara hej KEXET???" han bara stirrar på mig och innan han hinner svara klickar jag på den gröna luren och svarar utan och veta vem det är: "Hej kexet!!!" Sen börjar jag as garva. När jag samlat mig visar det sig att det är en telefonförsäljare som söker efter mamma. Hon var inte hemma och han sa att han skulle återkomma men jag tvivlar på det. idag ska jag på bio med min lillasyster. Vi ska se pinssessan och grodan. Jag älskar disney filmer hoppas den här är bra men tror inte att den kommer slå någon klasiker. Vilken är eran favorit. Jag håller lejonkungen varmt om hjärtat. /k

nu är jag trött

Var och tränade i 1 timme och 15 minuter  det var jätte SKÖNT men nu är jag så trött så jag bara väntar på att det ska bli så sent att det är anständigt och få gå och lägga sig. Har redan träningsverk i rygg, axlar och i låren och det har bara gått  4 timmar fatta hur det kommer kännas i morgon.
Skulle jag skriva någonting mer kommer det bli helt konstigt eller så kommer jag somna över tangentbordet, så hejdå
/k

ska i väg och gymma XD

ska i väg och gymma nu fast jag har träningsvärk från gårdagens träning med Gibson. Vi var bara 2 där så det fanns ingen tid och kunna lata sig lite men det gav alla fall resultat. Ska sen fixa lite saker på stan. Kanske köper något nytt. vem vet bloggar i alla fall när jag kommer hem /k

En glömsk Kärre som vill att det ska vara så varmt så jag kan ha på mig leopardshorts

Hittade värdens kap i går, ett par leopardshorts hur snygga som helst. Håller på och laddar upp en sommargarderob  tänker mig dessa till röda Converse. *DDDRRÖÖÖMMMERRR* Sen att jag får hålla detta som en dröm eftersom det BARA är 4- grader inte 20- grader som igår.
Nu till den glömska delen. Jag ville att lollo skulle shoppa med mig i går och ringde henne i söndags och frågade om vi kunde shoppa på måndag. Hon svarar "nej jag ska till EGYPTEN". HUR KUNDE JAG HA GLÖMT DET. Bara Kärre klarar och glömma något sådant.
Idag har jag bara tagit det lugnt. Ska och träna sedan det kommer nog gå bättre än igår haha. 20- grader var för kalt för och tärna och jag red några varv i skritt och trav på ridbanan med Gibbson. Snön gjorde att gibbe var tvungen och lyfta på fötterna ordentligt. Jätte bra för honom. Sen gick han bra för typ 2 minuter och då tog jag möjligheten och få sluta och gå inn igen och stoppa fötterna mot elementet så man får tillbaka känseln i tårna.
Det lär gå bättre i dag i alla fall.


/k

Vårskor

Jag har varit på stan och letat efter vårskor idag. Det gick inte så bra vet  att jag vill ha ett par röda converse och ett par vita Ralph Lauren Truro Hi. Eftersom ALLA HAR VITA COVERSE SÅ SKA JAG INTE KÖPA DET ÄVEN OM DET ÄR JÄTTE SNYGGT.
Efter som jag inte visste var man kunde hitta dom vita fick jag springa runt på stan en hel del. För och hitta dom på skorett GISSA I VILKA FÄRGER latte och rosa och LÅGA vita. Så när jag komm hem fick jag leta på internet i 2 timmar efter en sida som säljer dom. Ska tvinga mamma och betala för som vita och jag betalar för det röda.
KÖPTE OCKSÅ DETTA:
+
En svart kavaj från bik bok.
(min kamera dog och den enda bilden som finns på kavajen på deras hemmsida är i rosa)
Lollo är i Egypten just nu så hon kommer inte blogga den här veckan. Är riktig avundsjuk. Hoppas hon kommer hem riktigt brun och med massa snygga kläder.
/K

Jag är SÄMST PÅ ATT UPPDATERA !!!

Hm när jag hart tid och blogg orkar jag inte och när jag har lust kommer alltid något annat upp haha men NU SKA JAG BLI DUKTIG FÖR MIN EGEN SKULL. Det är jätte skönt och ha skrivit av sig lite.
Idag har jag varit extremt kreativ. XD ska ladda upp någon av de 3 bilder jag ritade i dag känner mig otroligt stolt eftersom jag har använt färgpennor. Har alltid tyckt att jag sugit på färg. BLYERTS= ♥. haha men gillar fortfarande bäst blyerts.
Börjar komma överräns med min ritplatta men det är svårt. Som tur är går det BÄTTRE OCH BÄTTERE. Nu håller jag på med en bild på en av mina favorit bloggare. GISSA? Det lär dock ta tid PORTRÄTT ÄR HÄMSKA OCH GÖRA INTE NOG MED ATT DET SKA BLI SNYGT DET SKA BLI LIKT OCKSÅ: *SUCK*
/k

Mot H-stam XD

Har precis gjort mig i ordning. Ska bara äta först innan jag åker i väg. Sen drar jag till H-stam och Katja. Ska bli super kul. Har städat som f*n för att jag skulle få åka. Tog hela 4 timmar och städa mitt rum. Super stökigt.
/K

skrapan

Var på skrapan i dag med Erica. Gillade verkligen stämningen, de hade också bra scheman och trevliga lärare (i alla fal dom vi träffade). Tog några bilder men eftersom jag LOVADE att jag skulle fixa till bilderna innan jag lade ut dom så blir det inga bilder för jag orkar INTE. Jag måste plugga till no-provet i dag eftersom jag inte har tid i morgon. Ska först till tandläkaren. Det är nog bara jag som har så sådan otur och få en tandläkartid lördag 10.30. Vill verkligen inte gå upp tidigt på en lördag.
Sen drar jag till Katjas 16 års fest. Kommer nog bli sjukt kul. Taggad upp till tänderna :). Saknar verkligen alla mina H-stams brudar när jag inte är där.


mins dena inte alt för snygga bild från i våras/sommras.
-Vad gör vi ?
- inte vet JAG!!!
/k

RSS 2.0