duktig och tråkig

Drog till stan för och köpa sådana nödvändiga och tråkiga saker som 5 par strumpor. Ja nödvändigt men tråkigt. Kollat på varma fodrade skor. Jag undrar, varför finns det inga andra varma sko för tjejer en uggs eller tant-eco skor.
Ta ett par helt vanliga boots. Varför kan herrmodellen vara fodrad och en nästan lika dan sko fast dammodell är aldrig fodrad. Jag hittade två par skor som kanske skulle gå och köpa tillslut i alla fall. Jag behöver verkligen varma skor. Mina fötter är nästan alltid några grader kallare en resten av kroppen.
Sen stod jag ett bra tag och funderade på vilken färg jag ska tona mitt hår i. Har länge tänkt på att göra det lite rödare. Inte RÖT RÖT men lite kastanje rött. Men köpte den inte, ångrar mig lite nu vill ha en förändring.
Sen stände alla affärer och jag och Andrea drog till Waynes och satt där och pratade skit i runt 2 timmar. As skönt och kul.
ett par av skorna jag hittade.

Skärpning kärre

Jag brukar aldrig må dåligt dagen efter men idag sitter det i som fan. Känt mig små seg och deppig. Som vanligt inte något allvarlig men hur kul är det och vara seg hela dagen. Jag brukar liksom vara bra efter ett tag. Nej nu ska jag skärpa till mig och skynda mig att städa, ta en dusch och ragga upp någon som vill åka till stan med mig. Annars får jag åka in själv och hyr roligt är det?  Hur skön min Helly Hansen felce än är så är den inte så snygg, därför behöver hitta något annat och kasta på mig också.

S1D TJAJJALALA, för ni/vi/jag är bäst

Ja inte många bilder blev det igår innan kameran dog. Med riktigt kul var det i alla fal. Synd att jag behövde dra hem så tidigt bara. Dagen kommer bli otroligt seg. Något trött men annars mår jag bra som tur är.

Så nu måste jag städa lite sen dra till stan och handla lite smått och gått jag inte han med igår.

Ett armband/halsband format som en orm frå...

100media_imag002 (MMS)

Ett armband/halsband format som en orm från glitter . Går och böja som man vill därför kan man ha det som båda . Får nog bli ett halsband i kväll till min vampyr kostym men kommer även användas flitigt till vardags.


Mot stan igen

Mina nya vampyrtänder ger mig skavsår ska in till stan igen och kolla om det finns alternativ man faktiskt kan ha på sig och prata med.
Sen får jag tänka på lite sker som om man ska vara en Klassisk vampyr eller typ en mer morden. Vitt puder måste också införskaffas.

Jag kanske biter någon, vem vet?

nu ska jag till stan med några från klassen till stan och leta efter ett par vampyrtänder tills imorgon eftersom vi har haloween klassfest imorgon.

snyggare får man leta efter

100media_imag001 (MMS)

Sexigare vantar får man leta efter. Hittade inte mina vanliga så tog dessa. Inte direkt dom snyggaste och mest diskreta men vad ska man göra när man inte hittar några andra.


*klick*

Ja testade min mobilkamera för första gången igår. Det visar sig att den är så pass bra att det skulle gå och ta lite bilder till bloggen med den. Självklart är en inte ens häften så bra som min RIKTIGA kamera men helt ok.Man ser vad det är och vad det föreställer högre krav kan man inte ha på mobilkameror. Lite bilder blev det i alla fall från gårdagens lunch på subway.

inget går som jag vill BLÄ

Satt flera timmar och pluggade igår på blandanat ett media arbete. Nu när jag ska använda den på min skoldator så blir det inte bra, allt jag fixade igår har försvunnit.
INTE GLAD!!!

Beslutsångest

Vet inte vad jag ska ha på mig, so vanligt. Det står mellan två tröjor en tjock stickad lila och en grå lite tråkigare. Idag är det ändå ganska varmt som tur är så man kan ha legging och skinnjacka.
Men har beslutsångest, vet verkligen inte vilken tröja jag ska välja. Tråkigt grått som ändå är ganska snygg eller en glad lila med konstig krage, svårt.

"tyvärr är giraff inget för mig"

Sitter och underar på vad jags ka klä ut mig till på våran haloween klassfest i helgen.
Har letat runt huset efter vad jag ska ha på mig. Har redan ganska mycket utklädings grjejer, allt ifrån en tuppdräkt till giraff mask, tyvärr är giraff inget för mig. Inte tupp, leopard, katt, monster, skelett eller någon av dom andra utlädngsgjejer vi har hemma är något för mig.
Men fundrar på vampyr vill vara LÄSKIG på haloween, det är enligt mig halva gjejen. Så fram med tänderna min bleka hy är redan ett faktum, lite smik och med något svart och ha på mig så kör jag.
giraff är inget för mig HAHAHA
Vad tycker ni? Vad ska jag vara? Låter vampyr bra?

hemma

slutade tidigt idag bara media och engelska.
Nu är jag hemma och efter och ha ätit pasta så blir det mer plugg. BLÄÄÄÄ!!!! Jag pallar verkligen inte. Idag blir det svenska och en reklamuppgift i median sedan om jag hinner lite samhällskunskap. 3 super jobbiga inlämingsuppgifter

Jag äskar och litar på ASTRID

Hatar och göra er besvikna men ASTRID är ingen person, nej det är min senaste android app. Eftersom jag inte själv kan hålla reda på saker eller prioritera rätt så får den göra det åt mig.
Det är som och ha någon som följer efter en med en lista på viktiga saker och tjatar på dig tills du har bockat av dom i listan.
Den håller koll på allt jag ska göra OCH i vilken ordning dessa ska prioriteras. Så nu ska jag prova och låta ASTRID lösa mit liv under en vecka. Hon kommer säkert lyckas bättre en vad jag gör.
http://weloveastrid.com/
så här ser det ut när man andvänder appen
och det här är det lilla monstret jag litar på ska sköta mitt liv

nej just det för plugga är mitt LIV!!!

Gick till stan med Lisa och sofia för och ta bilder och filma inför deras mediaarbeten. Eftersom mitt liv BESTÅR av och plugga så var jag tvungen och dra hem. Så nu sitter jag här hemma känner mig tråkig. Men jag måste VERKLIGEN plugga. Med en stor kop te och massa bra låtar på spotify kanske jag kommer klara mig levande ur det här.

blä

Så mycket och göra denna vecka i skolan. Helt hopplöst kommer inte kunna göra annat en plugga. Får försöka se fram emot helgen. Bara för och ha något som driver mig till och göra allt detta. Spanska snart, har inte hunit gjort läxan HOPPAS det inte blir förhör. Han sa att vi bara skulle förhöra varandra så har nog tur.
seriösare bild får man leta efter

Ny mobil

En liten HTC. Nöjd med den. Lite struligt med tele 2 bara. Dom har inte avslutat mitt gamla abonnemang och har samma nr på det nya abonemmanget som på det jag hade innan.
Innan det nya kan aktiveras måste det gamla inaktiveras vilket dom inte har gjort en. Dom sa att det skulle ta 24h men nu har det gått över 24h utan att det har hänt något. Så måste släpa på båda mobilerna eller byta sim hela tiden. Grymt irriterande!!!
TELE 2 SKYNDA ER!!!

GRATTIS TILL MIG :)

Nu har jag varit 16 i ungefär 6h och 30 min. Yes!!! Grattis till mig. Bilder kommer senare när jag kommer till skolan. Just nu har jag inte tid. Börjar tidigt och slutar sent.
Jag gillar inte måndagar och jag menar hur kul är det och fylla år på en. Men jag gillar och fylla år även om det är på en måndag. Så så dåligt är det inte.
Men nu har jag inte tid och skriva längre.

Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel. Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd

Känner mig verkligen som Veronica Maggios låt aldrig nöjd idag.

"Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
För lång eller kort eller smal eller bred
Jag vill hitta rätt men jag ser bara fel
Aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd
Ingen kan vara perfekt, det kan jag förstå Men herregud, jag kan få bättre än så"
Jag borde vara nöjd. Spikkel gick helt okej. Men i galopperna gick det INTE BRA. Som alltid är det mitt fel. Innan gick hon okej trots att uppvärmningen inte blev som man kunde önska. Jag kommer in på banan och rider runt innan jag ska starta. Provar då att fatta galopp, exakt samma sak som jag ska göra i programmet. Samma plats och allting. Det går inte överdrivet bra men OKEJ. Hyfsat lugnt i alla fall.
Så får jag startsignal och börjar rida. När jag då kommer till den punkten jag ska fatta på så blir det inte som innan. INTE ALLS. Så något måste jag ha gjort annorlunda den gången vilket RETAR mig som F*N.
Gibbe är gibbe gammelgubbe. Han HATAR REGN, jag menar HATAR. Så att det under uppvärmningen regnade var inte det bästa som, kunde ha hänt.
Möjligheterna till och rida fram var inte så bra. Underlaget var hårt så jag kunde bara skritta och trava. Inte den typen av uppvärmning jag skulle velat. Jag skulle behövt tagga igång honom fort, med fart och frammåt ska det gå.
Som om inte det var nog var jag trött efter rundan på Spikkel och orkar inte rida honom ordentligt.
Även fast själva tävlingen var i ridhuset så inget regn påverkade honom negativt så gick det som det gick och blev som det blev.
Kändes aldrig som vi gjort en sämre tävling. Det kändes verkligen illa. När jag sedan tittar på domarens poäng inser jag att det nog kändes värre än vad det var.
Så varför är jag en sådan pessimist. Jag kommer aldrig komma i håg det som gick bra utan bara det som gick dåligt.
Sen ska jag lägga till, det kommer aldrig vara Gibson eller Spikkels fel att det gick dåligt. Jag skyller inte på dom att det inte gick som jag ville. Det jag blir missnöjd över är alltid vad jag INTE lyckades med.
regn *suck*
Andra som det gick bättre för!!! Grattis!!!

som vanligt

Som vanligt varje morgon när det är tävling är det 1000 saker som måste göras. Det kändes som jag hade fixat det mesta igår men nu är jag inte så säker.
Kameran är borta, så jag måste leta upp den och sen måste jag hitta ett par supervarma strumpor, eller rättare sagt den ena för den andra hittar jag. Göra i ordning mig själv och massa annat.

Dålig uppdatering

Han inte uppdatera i morse när jag vaknade eftersom jag skulle till stan och fixa saker. Efter det bar det av till stallet för och fixa inför morgondagens KM.
Nu är jag hemma igen och ska äta, sen blir det och lägga fram grejer till i morgon. Plugga lite och gå och lägga sig tidigt.

men ändå inte

Jag var på stan med andrea idag för och lösa min kläd kris. Planen låg på en kofta och vanliga ganska enkla tröjor. Om jag nu har planer varför följer jag dom inte. Lade upp bilder på bloggen, militärgrön ellr luddig skulle koftan vara. Vilken färg blev det? JO EN GRÅ MED MÖNSTER. Ahhggggg.
Det är fin men ändå känns något fel. Som när ska jag ha den. Passar den tilll något? Jag är osäker och har bara 3 dagar på mig att byta den och kan inte på söndag så måste byta den i morgon om jag ska ha kvar den. Verkligen besluts ångest
de mönstret som är på bilden men modellen är den samma som bilden längst ned.

Världens snyggaste

Japp är helt officiellt en nörd. Jag har den översta bilden som bakgrundsbild. Fan va han är snygg. Dödligt snygg.
Har gått in i en glasvägg för att jag tittat på honom på en reklambild:
*GÅ, GÅ, GÅ* vilken SNYGGING på den där bilden. Tittar på bilden går samtidigt...
SMACK!!! RAKT IN I VÄGGEN.
hahaha

A tiger's waiting to be tamed

Efter skolan idag ska jag gå på stan med lilla underbara Andrea. Han bara med och köpa dom nya jeansen igår så idag ska vi jaga runt efter koftor och tröjor.
Jag har kläd kris och vet inte vad ska ha på mig och det suger BLÄ

kolla vad jag har fått

vann en lite bärbar dvd-spelare för någon vecka sedan och nu har den äntligen kommit. Mamma hämtade ut den idag. Perfekt och ha med på resor mm. Går och fålla i hop och väska ingick, kan också spela mp3 filer och bilder :).

hittad

Ja gissa vad jag har hittat... MIN PLÅNBOK. Igår morse hade jag panik över att den var borta och det förstörde verkligen min dag, men nu är den hittad och så idag kan jag åka upp på stan och köpa det jag skulle köpt igår.

jag måste sluta

Har tittat igenom alla sommarbilder IGEN.
Jag undrar, vad hände med mina fräknar, och min hy.
Vad hände med vädret? Har inte en bild på en enda dag med regn. Bara massa sol i gräset. Vatten och soliga ängar.
Jag ser glad ut på varje bild, vad hände med det?
Jag kan inte drömma mig tillbaka längre, jag måste sluta genast.

Come around sundown

äntligen kan jag lyssna på Kings of leons nya album i skolan. Eftersom jag kan logga in på pappas PERMIUM KONTO hemma så har jag kunnat lyssna på den hemma eftersom den släpptes tidigare för alla premium användare.  Men i skolan kan jag inte logga in på premium kontot så då har jag varit tvungen och använda mitt egna konto.
Men idag såg jag att jag kunde lyssna på den utan premium. YESSS, shit vad glad jag blev.


Om jag va någon annan skulle jag spöa ner mig själv just nu.

om jag va någon annan skulle jag spöa ner mig själv just nu. Varför? Jo jag är dum i huvudet. Hittar inte min plånbok där massa viktiga saker jag behöver finns. Jag hatar att jag är så slarvig.
Jag kan inte hämta ut mitt paket eller köpa dom där nya jeansen jag verkligen BEHÖVER.
Inget går som jag vill just nu, är stressad över allt och det gör att jag slarvar bort saker mer en innan. Busskort, plånboken, nycklarna, mobilen, viktiga papper mm.
Behöver jag tillägga att jag har missat första lektionen och jag behöver inte gå på median så jag har nu äntligen tid och leta ordentligt.
Men för och kunna göra det behöver jag lugna ner mig lite. Ett bra sätt för det är faktiskt att skriva av sig det i bloggen.

kris

ja jag har en liten klädkris just nu. För och lösa detta tänkte jag tra upp på stan efter skolan och köpa lite nya kläder. Ett par jeans med högmidja från Cheap monday och massa koftor. Em sådan mysig "popcorn kofta" kanske. Popcorn kofta hihiiii, roligt namn. En khaki grön skulle inte sitta fel heller.


Vad är en blogg?

Vad är egentligen bra saker att blogga om?
Vad kan man blogga om?
Ibland när jag har en sådan här ideetorka tänker jag denna lilla tanke. Jag skulle kunna skriva om vad jag gjort idag, men hur roligt skulle det vara. Eftersom min dag har varit så extremt ointressant. Jag menar vem vill läsa om det?
Jag vet att min blogg inte skiljer sig så mycket från många andras. Vissa bloggare har SIN stil. Dom har speciella bloggar där dom visar snygga kläder, bilder, teckningar, tips mm.
Men det är så svårt att hitta SITT eget. Det är så få bloggare idag som inte liknar någon annan, många ex. modebloggar liknar varandra ganska mycket. Klär sig faktiskt GANSKA lika. Sen behöver det inte vara mindre snyggt för det!
Jag gillar och ha min blogg som någon form av "dagbok". Att skriva av sig lite som så här är kanska kul. Sen beundrar jag alla bloggar med snygga bilder och liknande men det känns lite som mycket personligt försvinner in bland kläderna/bilderna/teckningarna.
Vad är en blogg enligt Wikipedia?:

En blogg (avkortning av webblogg; av engelskans blog, kortform av weblog från de engelska orden ’web’ och ’log’), webbjournal[1] eller webbdagbok[1] är en webbplatssom innehåller periodiskt publicerade inlägg och/eller dagboksanteckningar på en webbsida där inläggen är ordnade så att de senaste inläggen oftast är högst upp.
Many blogs provide commentary or news on a particular subject; others function as more personal online diaries. A typical blog combines text, images, and links to other blogs, Web pages, and other media related to its topic. The ability of readers to leave comments in an interactive format is an important part of many blogs. Most blogs are primarily textual, although some focus on art (Art blog), photographs (photoblog), videos (video blogging), music (MP3 blog), and audio (podcasting).

bättre utan varandra

Ibland visar en duo att som är bättre utan varandra. Att prdukten dom gör tillsammans låter helt annotrlunda mot vad dom gör ensamma.
Ja alla vet vad snook, var. Bandet snook alstå. Ja i alla fall bestod dom av två medlemmar. Den ena Oskar Linnros, ja han vet ni vem han är va? Han har varit svår och missa i år.
Sen till den andra medlemmen, inte helt okända Daniel Adams-Ray, som har gjort den underbara låten Gubben i lådan som jag inte kan få nog av.
Jag tycker att om man gämför snook's musk med deras nya låtar så är det inte samma stil som innan. Vist man kan höra lite spår av den men det är inte mycket.
Helt ärlig så gillar jag dom mycket bättre på egen hand en ihop.
VAD TYCKER DU?

hur roligt kan man ha?

Har håltimme så sitter och tråkar innan engelskan börjar. Varför slutar vi så himla sent, jag hatar skolan på måndagar. När den slutar måste jag stressa hem för och hinna till träningen. Måndagar suger!
Glömde att vi inte hade sovmorgon i morse så kom in när matten slutade. jag kan fortfarande inte vårat shema och har gått i den här skolan ett bra tag nu.
Sen direkt efter matten hade vi håltimme så jag kom dit i onödan. Efter lunch blev det en lektion och efter det håltimme på bilden också och måste stanna i skolan för och gå på sista lektionen som slutar 16.15.
Varför känns hela dagen så värdelös.?

I do my best but I'm made of mistakes


With some perspective and dedication

GUUUUUDD vad länge sedan jag visade upp mitt klotter. Kände mig lite krativ så här får ni.
Som vanligt vill jag och skannern två olika saker. Jag förstår mig inte på inställingarna så kvaliten är inte så bra. Hästen är till ex. mycket tydligare på orginalet.

vad söndagar är till för

  1. leta ny musik och lyssna på intressanta artister/band. Dagens: Placebo, Neko Case, Sia, mm. 
  2. Förvånas över genierna som finns på Lookbook.nu!!! Hur kan ma klä sig så underbart?
  3. Baka nya kakor, provade på den som var på blogg.se första sida för någon dag sedan. ja har ni sett mina fina formar med "budskap" på. Hittade dom när mamma och jag vart och handlade igår.
  4. slappa och ladda upp för måndag

jag vill

jag vill se denna film. Så ska försöka ragga upp någon som vill se den i veckan. Någon som vill?
Skit samma den verkar super.

Worried ground

sorry för superdålig uppdatering. Men efter jobbet har jag varit i princip slut.
Så nu lägger jag upp den sköna låt och tar det lugnt resten av dagen. Inget festande för mig den här helgen inte...
Men det är värt att helgen blir lite seg når jag jobbar. Pengar bövs altid. MMMmm ligger och tänker på alla käder jag kan få för dessa, mumma.

på men långkalsonger och vinterjacka

Snart ska jag i väg och jobba. Det är inte det bäst som inns men behöver pengarna.
Långkalsonger på och vinterjacka, CHECK. Jag hatar och frysa. Det är nästan det värsta som finns, men hinner inte blogga mer måste skynda mig lite.
hej svejs

jag saknar (kanske) hjärna

ska upp och jobba tidigt i morgonbitti och i stället för och sova så ligger jag och spelar facebook spel. Ibland undrar jag hur min hjärna fungerar och om jag saknar förmågan att prioritera.
Saknar kanske hjärna alls undar ibland.

Snö, snöar, snöit

behöver jag säga mer? Det snöar. SNÖÖAR, SSNÖÖÖÖ, SNNÖÖÖÖIITT.

Noll flyt

Ush det har inte varit min dag idag, verkligen!!! Jag tar det från början.
Har haft ont i knäna ett tag nu, så ringde läkaren för och få dom kollade. Har haft grymt med problem med knäna så varje gång jag känner något så är det bra om dom får kolla upp det inna det blir värre.
Igår glömde jag min mobil i stallet efter träningen. Så efter läkaren beslutar mig för och åka och hämta den. Eftersom bussarena ifrån stallet (nästan) aldrig går frår jag vänta (och frysa) en timme i stallet innan jag kan åka hem.
För att komma hem där ifrån måste jag först åka till Björklinge och sen till stan och från stan ta bussen hem. Så hälften av min dag har gått åt till och så och frysa på busshållplatser.
Som att inte det var nog så somnande jag på bussen från stan hem och vaknade 3 stationer efter den jag skulle kliva av på. Så det blev en klall promenad på onda knän hem.
Fan har verkligen noll flyt. Så nu ska jag titta på någon bra serie och värma mig inder täcket. Jag behöver det verkligen.

bopmusik

nu mera är det roligt när reklamen kommer på mitt spotify. Fast bara när det är denna, så skön. Ja vet att min humor inte är lysande men i alla fall.

en mupp + en annan

bilder från igår då jag var hemma hos lollo. Hahaha!!!
Vad kan vara roligare en och fjolla sig i en webbcam?
Idag är det träning. Vet inte om jag tycker det ska bli roligt eller inte. På något sätt ska det bli roligt, tror jag. Mest för att jag tar det på skoj. Leka fram lite glädje i hoppningen som jag inte känns fungerat på jätte länge. Men den här terminen har det i alla fall börjat gått framåt, även om det började lossna lite i slutet av förra teminen.
Så nu ska jag tagga till mig lite, äta och spela robot unicorn Attack.

over knee

knästrumpor från ålens

skor från vagabond

grå tröja från gina

skinnjacka med "fårskinn" cubus


jag vill ha dig nu

katten, kom och värm min säng. Eller förlåt DIN säng eftersom katten "äger" min säng. Den har jag inga rättigheter till om hon vill ha den. Hon får hela sängen och allt täcke, jag inte har hjärta och putta bort henne.
Men nu är det värt alla obekvämligheter eftersom jag behöver henne som värmekudde. Har ont i knäna och värme hjälper (ibland). KKIIISSSSEEE katten koooommmsssiii kommisiii.

I need, now!!! no words necessary!!!

grrrrr!!!!!

"en jävla åker"


jag avbryter min dag och låter natten komma


A girl can dream

Jag tänker:
så perfekt!!!
matcha till? sv: i princip allt. 
GILLAR, GILLAR, GILLAR
Dröm vidare här
pris: £ 45.00
hm... fyller år om 13 dagar om ni förstår.
priset för denna är inget

mitt liv

vad skulle jag göra utan dig?

varför? varför händer det mig???

Datorn är helt kass. Känns som inget fungerar förutom internet. Inget spotify, ingen webbcam. Mit liv är förstört, så nu är det tur att man har en skoldator.

det handlar om små saker

ja vad en sådan detalj som och sluta tidigare i skolan, eller små komplimanger kan ge sådan skillnad.
En helt jobbig och stressig dag kan genast bli mycket bättre genom att någon annan gör en minimalisk handling. Något som tar bara några sekunder och göra eller säga kan göra någons dag 100gg bättre. Tänk att det är så lätt att göra någon glad, sådant gör livet trevlig.
Det handlar om dom små sakerna

lunch

dagens lunch eftersom jag inte han äta i matsalen. Men gillar mackor så det är inget problem.
macka och ramlösa 22kr, tur att det är billigt.

just beautiful

I tried to paint you a picture,
The colours were all wrong.
Black and white didn't fit you,
And all along
You were shaded with patience,
You're strokes of everything
That I need just to make it
Time to tare you apart 
but it wont break
Everything that you are,
You are

We won't say our goodbyes,
You know it's better that way.
We won't break,
We won't die.
It's just a moment of change.
All we are,
All we are is everything that's right....
All we need,
All we need
A lover's alibi.
Oh oh.....

I walked a minute in your shoes,
They never would've fit.
I figured there's nothing to lose,
I need to get
Some perspective on these words before I write them down.
You're an island and my ship has run aground.

Time to tare you apart,
but it wont break
anything that we are, 
We are

We won't say our goodbyes,
You know it's better that way-
We won't break,
We won't die.
It's just a moment of change.
All we are,
All we are is everything that's right.
All we need,
All we need,
A lover's alibi....
Ohhhhh

Every single day that I can breathe,
You change my philosophy.
I'm never gonna let you pass me by.

So don't say your goodbyes
You know its better that way.
We won't break,
We won't die.
It's just a moment of change, yeah............
Ooooooh

So don't say your goodbyes,
You know its better that way.
We won't break,
We won't die.
It's just a moment of change.
All we are,
All we are is everything that's right.
All we need,
All we need,
A lover's alibi.

Yeah.......
Ooh, Ooh.

So don't say our goodbyes,
I know it's better....
We won't break, We won't die
Ooh


oj då...

Var tvungen att åka och köpa lite nya ridgrejer efter tävlingen. Som vanligt blev det inte så lite och jag köpte fortfarande inte allt jag behövde. Vissa saker vill jag ha av ett visst märke/modell och dom finns inte på Hööks och pappa orkade inte med och åka till flera ställen.
Nu tillbaka till mitt problem med och köpa LITE saker. Skulle bara ha ridbyxor men som vanligt blev det lite till när jag var i affären. Hm... nästan 2000kr jag som bara skulle ha ett par byxor...
Som att det inte var nog så är 2000kr in så mycket i detta sammanhang. Skulle kunna gått på betydligt mycket mer, men vad jag ville komma åt var att lite gärna blir mycket.

Höst i stallet

Fina små hästar i stallet. Även om Jolly hellre vill äta en stå "modell".
Tänkte först döpa inlägget till något i stil med programriding eller liknande eftersom det var det som jag gjort idag, men insåg att jag knapt hade några bilder från själva dressyren. Det blev lite stressiigt eftersom det var tajt för mig mellan klasserna. Han inte värma upp tillräckligt med gibbe men det gick ok i alla fall.

it's all about the colors

Hm kände för och baka men inte något som jag gjort tidigare. Efter och begravt mig bland alla kokböcker fasande jag för den här. varför? Det är något med färgerna som gör mig hungrig.
Ska erkänna inte helt lätt och göra, och jag är ändå hyfsat bra på och baka. Men efter ett tag blev den ganska okej.
Så nu står den och svalnar och efter maten får jag veta om den smakade bra också. Vet inte om jag kan vänta...

klotter

Gårdags kvällen blev i alla fal bra. Bra drag och grymma vänner, det kunde alltså inte bli sämre. Sen var det massa personer jag kände där, inte direkt ett minus.
Sen är det SSSTTTRESSSS lördag idag. Har så himla mycket jag ska hinna göra. Till största delen är det supertråkiga grejer men det måste göra trå. Men har ROLIGA saker och göra i morgon så då får jag ta det tråkiga idag.
Nej nu kan jag inte sitta här mer och drömma att saker jag måste göra skulle bli roligare...
saker jag gör när jag har tråkigt i stället för det jag borde göra :P

Is there clarity in this insanity?

Ja idag har inte riktigt gått som jag ville. Föst har jag sovit jättedålig eftersom min lillebrors mobil är cp och drog igång alarmet 3 på morgonen. Pappa skrek att han skulle stänga av det, men han är nästan helt immun mot ljud när han sover. Så han skiter i det och några min senare ringer det igen. Så håller det på ett tag. Innan jag går upp och sliter ur batteriet.
Så fick jag en bra start? NEJ INTE RIKTIGT. Sen hittade jag inget och ha på mig så det fick bara bli något, usch inte bra. Min vanliga frukost var slut så det blev bara något och dricka.
Sen hittar jag inte busskortet och jag letar runt i hela huset utan och hitta det. Ger upp och när jag är på väg mot bussen hittar jag inte mobilen så är tvungen att springa in i huset igen leta runt i några minuter för att sedan hitta den i väskan. För att hinna med bussen fick jag springa som en idiot. När jag sitter på bussen inser jag att jag har glömt nycklarna. Så fick kunde inte använda datorn idag heller.
Så denna morgon har i förstört hela min dag. Nu ska jag fixa lite grejer för att i kväll åka in till stan, då ska jag ha kul kan inte låta min hemska morgon förstöra kvällen.

kommer känna mig helt lost

Så idag har jag fixat lösenordet till min skoldator och kan nu äntligen börja använda den. Det är inte världens snyggaste eller bästa men förhoppningsvis överlever jag med den. Fast kommer känna mig helt lost i början har inte kört pc på några år så jag lär ju inte förstå något. Men efter ett tag vänjer jag mig nog, fast jag kommer nog alltid älska mina små (och stora) macar. INGEN PC I VÄRLDEN KAN SLÅ EN MAC OCH DET ÄR BARA FAKTA!!!

skoldator idag

Fick min nya skoldator idag. Kunde inte använda den eftersom jag inte hade mitt lösenord med, men i morgon får vi se hur den fungerar  :)

no superpowers

Även om det står att det är en superfrukt. Så gav den tyvärr inte superkrafter, men smakade supergott. Så det blir en nyttig lunch. Men jag var redan såld på den så fort jag läste baksidan.
"vårt manifest:
vi lovar att outtröttligt leta upp nya superfrukter med konstiga namn
vi ska använda dem i våra smoothies för de innehåller så galet mycket fiber, antioxidanter och c-vitamin.
vi lovar att aldrig tillsätta socker, konserveringmedel, artificiella ingredienser eller en endaste droppe fruktkoncentrat"

dagens

grå leggings från gina
poncho ålens
örhänge med fjädrar:gjort själv

lyxfällan

Roligaste läxan på länge vi ska utvärdera ett avsnitt av lyxfällan. Så det gör jag nu, tog någon supershoppande Stockholmsbrud. Hahaha typiskt mig och välja något liknande.

pale

var tvungen och köpa ny fundation idag. Jag gillar inte och köpa fundation. Yrar runt i affären och vet inte vad jag ska köpa. Efter ett tag inseer jag att jag är fullständigt lost och ber om hjälp. Tur att det finns folk som kan detta i alla fall.
Sen är det faktum att jag är född hopplöst blek. Vilket gör att vissa märken kan jag inte ha. Även den ljusaste nyansen är för mörk. Som tur vad hittade jag en ny. Inte den jag brukar ha, men på senaste har jag känt mig missnöjd över den, sitter inte kvar under dagen. Så bytet av märke gjorde mig inget. Inte så dyr heller så gillar jag den inte är det lugnt.

Kicks, ca 150 kr.


ajjjjj !!!!

fan vad jag har ont i handleden. Typ kramp och knäpper när jag rör den. Som ni kan se kanska svullen också. INTE BRA :(

The wires dream, about swallows in the spring

Fan vad jag har träningsvärk från gårdagens träning. Har så himla ont i insida lår. Stretchade(?) som vanligt inte tillräckligt så lite får jag skylla mig själv, men pallar inte ha så här ont. Men det gick SÅ bra att det är lite värt det. Föra veckan gjorde vi samma övning och det gick inte jätte bra men igår gick det så himla mycket bättre.
Ja snart bär det väll av till skolan, om 30 min närmare bestämt. Det är också en annan sak jag inte pallar just ju. Vill bara gå upp och lägga mig bredvid katten i den varma sängen. Men det kan jag inte göra så jag släpar mig till skolan istället.

nu är det slut :(

blä, ingen mer anledning att få stoppa i sig kanelbullar. Inget mer och skylla att du äter alldeles för många.
Nu kan du äta kanelbullarna i alla fall men du har inget att skyla på när du stoppar i dig onyttigheterna. Snart är det väll semeldagen eller något då får jag en ny anledning och vara onyttig.

en dag med S1D och en webbcam

Tog med datorn till skolan idag så självklart så fort folk ser en mac's webbcam måste man utnyttja dess funktioner för fult.
SÅ HÄR KAN DET GÅ :










detta är absolut inte alla, men orkar inte ladda upp dom helt enklet för många !!!

how i use 45 min

  • springa ner i källaren, ett par jeans + en tröja
  • frukost ( äta ssssnnnaaabbbbttt)
  • tvätta ansiktet, borsta tänder och håret = klar
  • slösa massa tid på och skriva den här listan. (jag är en idiot!)
  • leta fram converse (blåa)
  • sätta på jacka leta efter mobil busskort mm. (kommer inte hinna hitta allt)
  • SPRINGA TILL BUSSEN (ni ska se mig är snabb som fan när jag verkligen måste :) )
så här går det när jag har lyckats försova mig och har 45 min på mig till jag ska åka, HJÄLP

Wake up look me in the eyes again



"And the silence surrounds you 
and hunts you 
I think I might’ve inhale you 
I could feel you behind my eyes 
You gotten into my bloodstream"

- STATELESS, BLOODSTREAM


what kind of heart doesn't look back?

Ja bilder från gårdagen hos lollo, blev troligtvis hög på socker och flummade runt och skämde ut med pompoms.
Skön kväll, saknar att vi inte träffas varje dag som innan fast vi ses ofta på helgerna men inte samma sak.
Nästa helg ska jag över till lollo igen kanske, vi satt och planerade lite saker eftersom hennes päron är borta.

YYYYEEEESSSSS, tycker att mina päron kan åka bort någon helg någon gång i bland!!!!

pictures of development


lampa

ska försöka montera en skrivbordslampa vi köpte på ikea igår. Den ska så vid den stora datorn här nere.
Wish me good luck, i will nead it.

porr hoss lollo

men ni får inte se!!!!!

mot ikea

Ska till IKEA med pappa så ska hitta någon ok tröja och sedan drar vi. Hoppas ni kan läsa min blogg har haft problem med blogg.se hela dagen :(

väck mig inte, aldrig någonsin igen.

Jag kan aldrig somna om när jag vaknat, så hur glad tror ni jag blir när jag min lillasyster väcker mig 6.30. Inte så glad är svaret. Så syster VÄCK MIG INTE PÅ EN LÖRDAGS MORGON.

Så fast, så helt jäv*a fast

Japp är nu helt officiellt en NÖRD. Sett avsnitt 4 säsong 2 hela 2 GÅNGER IDAG. Ska försöka avvänja denna inte allt för bra vana men kommer bli svårt.
Jag har en förslag, den bode komma med en varningstext som på cigarettpaketen: "VARNING. att titta är beroendeframkallade och kan skada dig och folk i den omgivning" eller något liknande.
+
ps. Måste jag tillägga att min ögon har fått diabetes a allt ögongodis dom proppar in i seren!!!??? Nej torde väll inte det eftersom det är underförstått (se bilden) ds.

bebis är hemma igen

Ahh vad jag blev glad. Min kontakt med omvärlden är återupptagen och min MOBIL ÄR TILLBAKA! Klarade mig 2 dagar, hahaha. Jag kan vara grymt mobilberoende ibland.
Tappade den på bussen hem i förrgår och när jag ringde igår hade dom inte fått in den. Letade som en dåre hemma utan och hitta den och desperat idag ringde jag dit igen. Som tur var, för jag började verkligen bli desperat hade någon vänlig busschaufför där ute lämnat inn den. Ah vad glad jag blev. Så resten av dagen ägnande jag åt att åka till stan, hitta till rätt gata, hämta ut mobilen och åka hem.
Ja nu är jag hemma igen och det är fredag kväll. Får inte gå ut för pappa så kvällen lär väll suga men sådant är livet, jag har i alla fall min mobil tillbaka

gissa vad?

svårt och gissa vad jag ska göra nu?
Nej kanske inte riktigt...

RSS 2.0