En kamera, en måndag, två hästar (och Elin)

Lite bilder på Spikkel och Amber ifrån stallet idag och även Elins rygg på en bild. (Bara för och vara tydlig, Spikkel är den bruna med vit på sig och Amber är den hel bruna.) Sista måndags träningen på 3 veckor. Känns skit nu när det börjar gå bra. Men tre veckor klarar jag kanske. Ska försöka rida på lovet men så där seriös dressyr träning för tränare kanske det inte blir.
Spikkel har en tendens och komm alite FÖR nära kameran i sin nyfikenhet på allting. Det måste inspekteras, allting måste hon känna på. Allt ifrån katter, vantar hon bär ned mina dom om jag lägger upp dom där hon kan nå dem. Hur sött som helst, plockar ned dem en i taget och lägger dom på marken.
Men även kameror, påsar, skräp, snöbollar täcken, julpynt mm. Ja allt ska inspekteras. Hon är sällan rädd utan bara nyfiken.
Helst vill hon vara lös när man håller på med henne så hon kan titta ut på allt som händer och charma alla som går förbi. Därför får hon stå som hon gör. Hon gör ingenting utan står mer sill då när hon får annat och tänka på. För att stå STILL är tråkigt. Men så och titta på allt som händer i stallet är roligare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0