SURT

Precis hemma från träningen. Tyvärr är lilla Spikklan skadad trampat upp ett gammal skada vid en framhov närmare bestämt ballen, ja det heter så skämtar inte. Grundformen är ball och bestämd form ballen. HAHAHA försöker låta seriös när jag försöker förklara detta som värsta svenska läraren men, hur kan man döpa en del på hästen till ballen? HAHAHA. Tillbaka till det mitt seriösa jag. (Existerar hon?) Känns lite surt i alla fall, skulle åka och tävla med henne i helgen men nu blir det inte så.
Tur i oturen i alla fall, ser ut och känns som hon mår bra och fräsch och är inte halt. Busig, nyfiken pigg och glad som vanligt. Det är bara inte läge och tävla på henne framför alt för att hon äter medicin som gör att hon inte FÅR åka iväg.
Så när ridningen börjar det fungera mer och mer då händer detta. Har inte varit så här taggad att hoppa på länge varken träna eller tävla. Då händer det här, men det viktigaste är att hon mår bra. Det kommer fler tävlingar, ska skämma bort henne extra i helgen. Trots att det inte egentligen är synd om henne, red henne idag utan problem. Men ingen tävling blir det för oss. Ska åka iväg med Jens istället och Spikkel får vara hemma och bli frisk istället.
Jens 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0