HV polo

Behöver ett par nya vita ridbyxor eftersom mina har gått sönder och allvarligt börjar bli lite slitna. För ska det vara vitt så ska det vara vitt, inte gråvitt. Hittar jag BARA ett par vita ridbyxor?
Ne självklart inte, såg att hööks säljer HV POLO! Hööks som är lite av en budjet hästaffär, typ ridsportens HM. Blir tyvärr fulare och fulare för varje år. Inte mycket som faller mig i smaken framförallt på schabrakfronten från den nya katalogen, eller är det jag som blivit kräsen? Men hv polo är inte den typen av produkt jag hade tänkt mig hitta på deras sida. Det är inte något jättelyx märke, men i alla fal. Känns lite som att HM skulle börja sälja acne. Så att lite av Hv's ryttarsortiment, några tröjor ett par byxor och lite annat säljs på hööks gör mig lite nyfiken att klicka hem något.
Problemet är att de endast säljs på UTVALDA affärer och på deras hemsida. Jag gillar inte och köpa från internet, vill känna på sakerna först. Men man skulle kunna skicka tillbaka om man inte är nöjd, fast då skulle man lika bra köpa dom från någon annan sida som säljer HV med kanske ett större utbud.
Strumporna går för ENDAST 99ynka kronor och så fort dom kommer in i någon annan färg en igen rosa så, *klick*.
Fleecetröjan på 759kr och byxorna på 1499kr är jag också lite sugen på, inte så farligt dyrt. Behöver ändå nya byxor. Har köpt tröjor från budjetmärken för 400kr så varför inte en fin tröja för 700?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0