Du måste vara sjuk. Sjuk, sjuk, sjuk för du kan inte se hur ful ja är



Mocka shorts Bik bok.

Halsband ur och penn

Skjorta kapahl

(sjukt kostig vinkel på mitt ena ben på första bilden, ser enormt mycket större ut.)

 

Så här såg man ut idag, grovt inspirerar (nästan taget) från en bloggare. Okej framförallt det där med att ha skjorta till. Gissa vem? Den första som gissar rätt får en länk! Okej, skulle detta vart en hälften så snyggt som det hon hade så skulle jag blivit överlycklig MEN kan alltid drömma.

 

Så idag spenderades först hos läkaren som verkade göra allt annat en vad hon skulle göra. Varför försöka ställa en diagnos på mig när jag redan vet vad som är fel?Försökte verkligen leda mig åt ett håll något som inte ALLS stämde ”men det är kanske så här...” ”nej jag känner inte att det stämmer...”

Hon skulle titta över mina mediciner för att se om det blivit bättre. Inte ens det fixade hon utan kände att hon var tvungen att prata med en specialist/överläkaren. Varför fick jag inte se honom från början då?

Det enda hon gjorde bra var något hon inte skulle bry sig om från början. Något som inte alls hör till det jag var där för. Jag har haft lite andra problem och i flera år ätit medicin för det. Efter ett tag skulle jag sluta med den medicinen och jag mår verkligen piss när vi prövar med det. Så i flera år har jag använt den. Först nu förklarar någon att man måste TRAPPA ned på den extremt långsamt för och vänja av kroppen utan den. Speciellt om man ätit den länge vilket jag har. Varför sa inte någon av de läkare jag gick till med det problemen något om det? Svensk sjukvård alltså..


Kommentarer
Postat av: Andy

Gilla :D (Y)

2011-03-25 @ 20:10:18
URL: http://andreaivis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0